Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - sziku69: Szólánc.
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
 - Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
 - Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
 - bambano: A sor végén
 - eBay-es kütyük kis pénzért

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Dzoli
tag
Hehehe. Ez most pont olyan, mint amikor én elmegyek horgászni, és szépen kap a hal pl. csontkukacra, akkor is képes vagyok feltenni kukoricát, hátha arra is jön. Ahelyett, hogy csontival megfognám ami kell, és jó napot.

Álmos:
Gondolkoztam én is valami hasonló íráson, de inkább rá hagytam. Amúgy pedig teljesen egyet értek veled. Szerintem egy tanfolyamtól sem kell csodát várni. Megmutatják az alapokat, kicsit könnyebb lesz elindulni, de az utat mégis egyedül kell végigjárni. Hiába olvasod el, tanulod meg, mik az alapvető hibák, mégis sorra elköveted szinte mindet (tudom magamról). Biztos marhára motivált leszel utána, mert a reményt is eladják neked, hogy tuti sikerülni fog. Szépen hangzik, hogy anyagi függetlenség, de e mögött rengeteg munka, kudarc, majd újabb munka van, és sokan már itt feladják. Én már 2-3 tanfolyam árát ott hagytam a piacon (BÉT), de szerintem többet értem vele, mintha csak végigülöm őket. Mert az önismeretet, és az önfegyelmet ott nem tanulhatod meg, csak éles kereskedés közben. A saját stratégiáját pedig mindenkinek magának kell felépítenie, nem lesni, hogy majd talál egyet a neten, vagy készen kapja egy ilyen tanfolyamon, és hipp-hopp milliomos lesz. Reális célokat kell kitűzni, és mindig egy lépéssel haladni előre. Aztán pár év múlva csak azt veszed észre, hogy akár már nyugdíjba is vonulhatnál. Persze tovább folytatod, de akkor már nem a pénz, hanem a kihívás, és az izgalom miatt. Meg azért, mert idő közben ez lett az ÉLETFORMÁD. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
 - Battlefield 6
 - Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
 - NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
 - Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
 - Milyen billentyűzetet vegyek?
 - BestBuy topik
 - Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
 - Vigneau interaktív lokálblogja
 - ZIDOO médialejátszók
 - További aktív témák...

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
 - Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
 - Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
 - Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő