Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaboka130
tag
Na nekem megérkezett a tv ma reggel. Szerencsésnek érzem magam, mert 14-én rendeltem meg este.Az első benyomások alapján nagyon szép a képe, amiket lehetett azokat beállitottam vhiktor 835-ös videója alapján,de ha meglesznek a c805-höz is a beállitások biztos,hogy megveszem,majd a 3 csomagot.Egyelőre nem tapasztaltam semmilyen negativumot, a tv hangja nekem nagyon tetszik, van egy Sony HT-RT3 5.1-em ma el kell mennem egy hdmi hosszabbitóért kábelért mert beépitett és mivel ennek a tv-nek a jobb oldalon vannak a csatlakozók igy nem ér oda. Kipróbáltam azért bluetooth-al illetve a régi tv-vel is ez az 5.1 volt és lehet hülyeséget beszélek,de nekem a tv-nek jobbnak tűnik a hangja mint ennek a rendszernek.Szerintetek az megoldás,ha hdmivel összekötöm és egyszerre megy a tv illetve a rendszernek is a hangja? Lehet csak én képzelem be
-
gaboka130
tag
Na ma kellett volna megérkezni a C805-nek a győri emagba, de jött az SMS, hogy elindult már a rendelésem, de késésben van és 3 munkanapon belül várhatóan megérkezik. Ha valakinek volt ilyen, akkor az valóban 3 nap volt vagy mégjobban elhúzódott?
-
gaboka130
tag
Sziasztok! Amíg megérkezik az 50”-es c805-öm(elvileg holnap az emag weboldal szerint, emagos beszerzés)addig érdeklődnék, hogy olvastam külföldi fórumon, hogy a beépített netflix illetve más streaming szolgáltatók appjaival nem a legjobb a minősége a filmeknek és vesznek ilyen plusz NVidia shield tv nevezetű lejátszót, hogy jobb legyen. Akiknek már megvan a tv ti mit tapasztaltok? Főleg 50” méret érdekelne, de jöhet a nagyobbaknak is.
-
gaboka130
tag
Sziasztok! Rendeltem tegnap egy 50 colos C805-öt és valahol olyat olvastam, hogy nem szerelhető falra, nyugtassatok meg hogy felrakható konzollal az 50”-es C805. Emagnál sincs leírásban benne ahonnan rendeltem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Airpods Max fülpárna, gyári Apple
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Vhiktor