Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbf500
csendes tag
válasz
szakalinho
üzenetére
Nekem is v418 volt rajta eredetileg, pár napja v432-t tettem rá, eddig jó
De nem volt gondom a 418-al sem
v440-el csúszhat a hang, v462 nem tudom, én még várokAnnak érdemes frissíteni aki még a régi android tv-s szoftverrel kapta. Az újabb, 4-essel kezdődő Google tv-s szoftvereken állítólag javult a képminőség is.
-
rbf500
csendes tag
válasz
szakalinho
üzenetére
Ez V418 (egy sorral feljebb)
-
rbf500
csendes tag
Sziasztok! Egy hete vagyok boldog 55c728 tulaj (v432, Google TV szoftverrel), visszaolvastam a fórumot és köszönöm az infókat amiket írtatok! Pár dolog, hátha segít vkinek:
1. A kezdőképernyőn nem működik a keresés ("Something went wrong" üzenetet dob, magyarul felolvasva
). Erre megoldás, hogy pl. angolra kell állítani a menü nyelvét, akkor jó lesz. Google playben működik a keresés magyar nyelv mellett is.
2. Hangvezérlés: a tv mikrofonjával nem működik ha magyar a menü nyelve... ez gondolom szoftverhiba lehet, úgy olvastam ősz óta működnie kéne, és távirányítóval működik is... itt szintén az angol menünyelvre állítás a megoldás
3. Aki műholdazásra is használná, annak hasznos info lehet, hogy diseqc 1.0-t tud, azaz csak max 4 műhold fogható vele és motort sem kezel. Vakkeresést és egyéni csatorna keresést nem tud. Kerestetni csak egyszerre lehet, azaz új keresésnél az összes addigi műholdas csatornát elfelejti. Ha olyan műholdra keresnél, ami nincs a listájában, kiválasztod a megfelelő diseqc beállítást (A/B/C/D) a "SAT1/2/3/4" műholddal és beírsz egy olyan frekvenciát/polarizációt és szimbólumsebességet ami egy működő csatorna adata az adott műholdon. A többit is meg fogja találni.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Formula-1
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Philips 58PUS6504/12 Smart LED Televízió, 4K Ultra HD
- Samsung UE40M5002 LED Tv eladó (40"/101cm)
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 55" 4K UHD AI Smart tv GARANCIÁVAL
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- Samsung A06 mobiltelefon
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 650W
- Apple Watch Ultra 2,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
). Erre megoldás, hogy pl. angolra kell állítani a menü nyelvét, akkor jó lesz. Google playben működik a keresés magyar nyelv mellett is.
Vhiktor