Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
RON777
csendes tag
valaki tud esetleg olyan oldalt mondani ahol letudom tölteni a 7.0-t u55s9006-ra?
-
RON777
csendes tag
https://drive.google.com/file/d/1oq_WUT-VX6PfnZ5VZRruNgoyzKunktNQ/view?usp=drivesdk
Csak ezt csinálja, meg kb 10 percenként bejön a tcl logó és utána újra töltőképernyő -
RON777
csendes tag
Tegnap letöltöttem a tcl hónapjáról a jelenleg legfrissebb szoftvert a xess x2 u55x9006 tv-hez. A tv bekapcsológombját hosszan nyomva usb-ről fel akartam rakni. El is indult a dolog, viszont mikor befejezte és újraindult a tv, csak töltőképernyő fogad és nem történik semmi. Se a távirányítóra se a tv-n lévő joystick-ra nem reagál semmit. Több mint fél óra elteltével áramtalanítottam, hogy majd elkezdem újra a folyamatot, de mikor áram alá helyezem a tv-t egyből bekapcsol és nem tudom elindítani a telepítőt. Van valami javaslat?
-
RON777
csendes tag
Kicsit update-elném a problémámat... Már csak HDR tartalmaknál van jelen ez a képdarabolás jelenség (legyen szó játokról ps4-en vagy filmről) más tartalmaknál a game mode megoldotta a dolgot. De a beállításoknál a motion clarity - t csak ki és be tudom kapcsolni, nincs skála amin lehetne szabályozni. HDR tartalomnál viszont ez az opció eltűnik és hiába váltogatok a picture presetek között az eredmény nem valtozik, továbbra is darabos a mozgás. Lehet hogy egy előző szoftververzión még lehetett ezt a motion clarity-t állítani. Találtam pár videót a youtube-on ahol még meg van ez a lehetőség a beállítások között, de nálam sajnos nem játszik.... Kicsit elkeserítő, mert amúgy meg vagyok elégedve a tv-vel, viszont sajnálom hogy a HDR tartalom az ilyen....
-
RON777
csendes tag
Üdv mindenkinek! Valaki tud segíteni abba hogy miért darabos a kép gyors mozgásnál a tv-men? Nemrég vásároltam egy tcl xess x2 u55x9006 tv-t és akár pc-ről akár külső merevlemezről játszok le 4k hdr filmet, minden esetben jelentkezik ez a "darabolás". Próbaltam már több féle lejátszóval de az eredmény ugyanaz.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év Gar
- LG 55QNED80T3A 2024 - 4K Ultra HD, QNED okos TV 23 hó garanciával.
- Philips 20PF4110/01 LCD TV monitor 20"
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881, 100% Akkumulátor
- Fotó állvány eladó
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, MS4010
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Vhiktor