Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pezo00
tag
Sziasztok.
Kicsit eltanácstalanodtam. TCL 65C728 tv-t akartam venni de olvasva a TCL topikot megkettőztem a hibák miatt. Néztem másik tv-t ebben kérném a segítségeteket hogy jobban járok e vele. Hisense 65U8QF-et néztem auchanban néztem nekem ott ebben az árkategóriában ennek tetszett legjobban a képe viszont félek kicsit a márkától. Legtöbbet tv műsorokat nézünk (telekom) és plex amikor van idő. Esetleg a tcl c725 is szóba jöhet ami tavalyi mint a hisense, ennek talán kinjöttek az ismert hibái.
Köszi előre is a segítséget.
-
pezo00
tag
Sziasztok!
65c715-öt tervezek venni, viszont olvasom hogy nem mindenkinél hibamentes a plex. Tudnátok erről mondani valamit? Fontos lenne hogy tudja mivel a gyerekek sokat meséznek plexről.
Köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor