Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
csoki9019
csendes tag
válasz
csoki9019
üzenetére
Nah előbb kellett volna jobban utánajárnom elnézést csak hirtelen megláttam a kedvezményt és megörültem

az amazonos qm8b nem ugyanaz minta rting cikkben lévő termék, és ahogy látom a fórumon a c805 el szinte egy pariban van.
Továbbá amazonról nem lehet tcl promotion-t használni.1 kérdésem maradt, szerintetek érdemes tcl c805 emag 235K ért megvenni jó árban van most is, vagy várható arra is leértékelés talán BF miatt?
-
csoki9019
csendes tag
Sziasztok!
RTings.com alapján láttam egész jó véleménynel vannak a TCL QM8-ról és gondolkozom rajta. Amazon-ról amazon seller-től gondoltam venni esetleg, mennyire veszélyes szerintetek innen rendelni?
Ha bármi baj van nekik kell visszaküldeni, pénzbe kerül, vagy fizeti amazon, esetleg magyar TCL szervizbe kell menni vele?
így ha onnan rendelem onann is érvényes a +2év garancia akció?
Van esetleg jobb készülék ár érték arányban ami ezt a modellt verheti?
Jővőtállóság szempontből menynire lehet jó, procija hardvere 5 év múlva is bírni fogja a 4k-t (persze sajnos nem leeht tudni hogy miylen ütemben fog fejlődni a kéminőség bitráta..)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips 20PF4110/01 LCD TV monitor 20"
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- Philips 58PUS6504/12 Smart LED Televízió, 4K Ultra HD
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
de ezt is kijátszák vagyis most fog lassan egy nagy áremelési hullám lehet végigsöpörni?
Vhiktor