Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Gurulunk, WAZE?!
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeland0806
aktív tag
"lényeg hogy a szememnek legyen jó. Lehet 360 kontra 780 zóna ha nem látom a különbséget"
Mondjuk ezzel egyetértek, nem minden a fényerő meg a zónaszám se. Lényeg, hogy nézd meg azért élőben ha tudod. Aztán még az is lehet, hogy tetszeni fog majd az az LG. Vagy nézz szét a Hisense háza táján, bár nem vagyok képben ott mennyire jó a felskálázás. LG-n tudtommal elég jó -
-Rolika-
senior tag
A lejátszást tudja a tv jó minőségben ez biztos. Én C835-öt használok és ha nem DV-s filmet játszom le, akkor a gyári lejátszó is lejátszott mindent. Amióta viszont itt írták, hogy a Kodi lejátssza a DV-s mp4-eket is, azóta nem használtam a gyári lejátszót.
Amit lehet azt 4K-ban szedek le, de a 1080p is vállalható. Tv adásokból csak a Sport1 HD-t és az M4 sport HD-t nézem. Ezek vállalhatók a 65"-on 2.-2.5m-ről. -
mrmft
senior tag
En is nezem a Landman-t, 4k forrasbol semmi gond nincs vele. Normalis minosegu tartalmat vigyel ilyenkor! Bar uzeltbe a rengeteg neontol nem nagyon lehet eldonteni semmit, legabbis nekem nem sikerult. C6K / C7K nekem sem tetszett uzletben (65S95F az igen..), ettol meg devallaltam a tobbi TCL-em utan, otthon teljesen jol el vagyok veluk - kiveve a kicsi C6K-t de o nagyon rossz helyre kerult, ez nem a TV hibaja. Normalis szogbol nezve, vele is elegedett lennek.
-
freeland0806
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Warhammer 40.000
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sorozatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Máris megvásárolható az Ulefone új RugKing szériája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- alza vélemények - tapasztalatok
- Spórolós topik
- Gaming notebook topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE55LS03A) 140CM Q-LED FRAME SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év Gar
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- Samsung tv 65" ue65tu8002kxxh
- SAMSUNG (QE55QN85D) 140CM NEO Q-LED SMART + AKCIÓ UJ MODELL!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
A nagy öreg gyártók több tapasztalata / munkája itt előrébb rakja őket jelenleg. Az LG-k például egyértelműen jobbak ebben.

Vhiktor