Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
Milyen szolgáltatóval? Nekem Digi/ONE hálózaton jó minden csatornán (55C6K). Bekapcsolás után kell neki 1-2 perc, mire lefrissül, de utána már jó. Optikán jön be egy routerbe, onnan megy koaxon tovább a TV-khez.
Én az LG HDD felvevős BluRay lejátszómmal szívok hasonlóan, ami a TV-hez van kötve. Azon sokszor vacakol a műsorújság, eleve egy óra fix elcsúszás van (német cucc, kintről volt hozva, szerintem eleve rosszul kezeli valamiért az itteni időt, hiába állítom be jól), de azt már megszoktam, ahhoz mérten állítom be a felvételeket. De néha össze vissza megy a műsorújság is és ilyenkor a felvételre időzített műsorokkal gond van. Én már gyanakodtam gyenge jelre is, bár a képpel sosincs gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Fotók, videók mobillal
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Okos Otthon / Smart Home
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amazon
- Arc Raiders
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3660
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor