Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeland0806
tag
válasz
Vhiktor
üzenetére
Közben lejjebb vettem 30ra és így is látszik eléggé. Viszont Pisti feje már nem világít annyira! Haladás

Viszont mindenhogy egyértelműen látszik. Hiába játszok a gammával (2.2 gyárilag), a kontraszttal (90) a csúcsfényerővel (gyárilag ki, de jobban szeretem a szabványt nem tudom ez gond e), local dimming high. Amit észrevettem, hogy ha a dinamikus kontrasztot adaptívra kapcsolom akkor kevésbé tolakodó ez a banding, de kikapcsoltam inkább, mert nem szeretem az ilyen mesterséges képjavító cuccokat

-
freeland0806
tag
válasz
Vhiktor
üzenetére
Ezt a 30as fényerőt megnézem mindenképpen hogy így milyen.
Anno amikor kijött a v486 fw minden képmódban 100as lett a fényerő a frissítés után nálam. Egyébként a csúcsfényerőt hogy ajánlod használni SDR-hez és DV-hez? 4 lehetőség közül lehet választani: kikapcs, szabvány, magas, magas dinamikus.
Jelenleg szabványon van SDR-nél, DV módban meg magas fényerő
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Melyik tápegységet vegyem?
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Arc Raiders
- PH! Szakszervezet
- Battlefield 6
- Szigorúan titkos dokumentumokkal a kezében távozott az Intel egyik mérnöke
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- Jura Impressa F70 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest