Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
válasz
Kiskutya
üzenetére
Engem meg most ahogy hazajöttem, a feleségem azzal fogadott, hogy nem ment a Netflix. Az oka az volt hogy nem csatlakozott a netre, nem tudott. Wifivel kapja a netet.
Elfelejtettem vele a hálózatot, újra csatlakoztattam. Most éppen jó.
Kikapcsoltam a gyorsindítást, hátha így nem lesz gond a hálózati felcsatlakozás.tomp: Így már nyugodtabban melózol legalább.
Én is teszem fel. De nekem még nincs tapasztalatom a tévével, így max annyit látok hogy működik-e vele, vagy sem. -
embe
nagyúr
válasz
Kiskutya
üzenetére
Meló mellett most nekem sem sok időm van vele foglalkozni, meg igazán nem is akarok.
Persze a belashx kolléga által linkelt vészhelyzeti image-t szedem is le a gépre. De remélem nem lesz rá szükség!belashx: Attól félek mivel ez droidos csak lesz mókolás. Így kell egy okosság vész esetére.
-
belashx
senior tag
válasz
Kiskutya
üzenetére
Neki is X9-es szériája van? A C715-öt már én is frissítettem image fájllal, mert úgy mindent újratesz nulláról. Vagyis majdnem. A szervizmenüs beállítások maradtak azok, amiket belőttem.
#Criceto83:
Olvasgattam, kutakodtam kicsit: fenti tünetekkel csomó embernek alaplaphibás volt a tévé. Van még rajta gari? Hívd fel a szervizt, hátha erre is áll az 5 év. Conelser Kft. -
pucu9011
csendes tag
-
embe
nagyúr
válasz
Kiskutya
üzenetére
Voda is árulja, így valszeg megy vele.
Meghozták a tévét, kocsiba bepakolva.
Néztem ezt az infrát, de az eladó szerint nem jó a 65C715-höz. Még jó hogy rákérdeztem, mert már rendelni akartam. -
freeapro
senior tag
-
Botika89
tag
válasz
Kiskutya
üzenetére
Én emlékszem mikor vettem az LG a papirján is írta a trumotiont meg menübe is ott volt 3 különböző módba lehetett állítani!sport műsorral kiváló cucc!filmnél en is ki kapcsoltam de f1 nél mindig bekapcsoltam és nagyon jól mutatott jo fluid volt a mozgás!nekem ez hiányzik nagyon c715ből
-
Veron
addikt
válasz
Kiskutya
üzenetére
én is ezt néztem, sokszor részletgazdagabb a TCL, de ugyanakkor néha sötét túl is.
a tesztelő csávónak egyértelműen a Hisense tetszik jobban, főleg a nagyobb fényerő miatt. amennyit ki bírtam silabizálni, aszerint HDR-ben és színvilágban TCL jobb, fényerőben, mozgásmegjelenítésben és SDR-ben a Hisense szerinte.
egyébként mekkora az 55c715 max. fényereje? a displayspec nem írja. ez is tudják a széles színskálát
-
tomp
félisten
válasz
Kiskutya
üzenetére
Ez a fényerő dolog számomra továbbra is érdekes. Milyen módban mérik a fényerőt? A maximális fényerő értéke eltérő SDR, HDR10, HDR10+ és Dolby Vision módban. Dolby Visionben tolja a legdurvábban! Angel has Fallen és A Mátrix olyan fényerővel rendelkezik ami brutális. M:I Fallout viszont hiába DV, akkor is sötét.
-
da.
tag
válasz
Kiskutya
üzenetére
hát de ha Q6-os QLED Samuval van egy szinten, akkor meg árban nagyjából uott van a két kütyü (kivéve most, hogy 220E a TCL az Emagon. de egyébként 260-280 mindkettő).
és ha technikailag uaz a kettő, miért választaná valaki a TCL-t?
nem provokáció, komolyan kérdezem, hogy mivel nyújt többet kb uazon az áron.egyébként meg is rendeltem a TCL-t. majdnem elhajlottam egy Q80T-s Samu felé, de olyan keveset nézzük, hogy nem érdemlem meg.
-
darius09
tag
válasz
Kiskutya
üzenetére
pc-ről lasssabban reagál a megjelenített képkockák színére.. kicsit be is fogja a gépet.. lehet csak beállítás. de sajnos appok kilőve netflix stb azokkal ez a képernyős dolog nem megy. vlc full hd filmeknél megy de egy idő után kifagy.... szóval nem ér ennyit
pc-s részről még utána nézek mi lehet ez a belassúlás meg hogy nem reagál elég gyorsan -
redati
tag
válasz
Kiskutya
üzenetére
Köszi. Nagyon szép hangja van, és sokat dob a mennyezeti hangszóró a térhangzáson. Bi-amppal a sztereó Hi-Res Audio is jó élmény.
Kimegy, de válogatós még ez a plex, de előbb utóbb csak jó lesz
A sima ac3 5.1 csak PCM 2.0
A dd+ minden esetben kiküldi, ha van atmos metadat akkor az is megy. Tesztnek próbáld ki a Jangle család karácsonya, ezen van angol dd+ Atmos.
A true hd magját kiolvassa. ha van rajta atmos, akkor is, de úgy is csak sima dolby digital 5.1
Dts - dtshd csak PCM 2.0A belső lejátszó
Van Dts, DD, DD+, DD+ Atmos,
TrueHD csak DD 5.1, Dts HD csak Dts 5.1Az előző fw vel eddig nekem 10 perc után mindig kilépett a filmből, ezzel még nem próbáltam.
-
redati
tag
válasz
Kiskutya
üzenetére
Az erősítő egy onkyo tx nr 646 5.0.2 hangszóróval.
Mozi filmeknél az atmos jelet csak dolby digital plus formátum mellett küldi ki az erősítőnek. Ez működik a belső lejátszóval, és a plex-el (ami végre most már nem akadozik
) lejátsza a dolby visiont is
Ha jól olvastam, akkor az androidtv Netflixen is lesz majd dd+ Atmos. -
tomp
félisten
válasz
Kiskutya
üzenetére
Este én is felraktam. Hibát nem tapasztaltam.
Play Movies appot tilos frissíteni mert akkor nem fognak elindulni a filmek de ez a korábbi fw verziókkal is így volt.
Kipróbálom majd a Google TV appot is.(Movies csak új névvel). Az a korábbi fw-el elindult de hiába váltottam magyar hangra, maradt angolon. -
embe
nagyúr
válasz
Kiskutya
üzenetére
Igen csak Tomp kolléga írta hogy a Telekom is 5 évet ad, a többit a szerviz adja. Ezen a vonalon akkor máshol is megadhatják .. gondoltam.
Egyébként a TCL oldala 2 évet ír. -
redati
tag
válasz
Kiskutya
üzenetére
Köszi.
Felraktam a 65 ec780ra helyi frissítéssel.
Tesztnek a Jangle család karácsonya Netflixes filmet választottam Dolby vision formátumban . Szebb fények, szebb színek, illetve a dd+ 5.1 hangot is szépen átküldi az erősítőnek. A belső lejátszóval (a filmet letöltve) átmegy az angol hangsáv dd+ Atmos is. -
embe
nagyúr
válasz
Kiskutya
üzenetére
Ok.
Beredeltem egy ilyen tévét, igaz még csak a rendelés beérkezését igazolták vissza.
Falra szeretném szerelni.
Most egy ilyen Serioux SRXA-TV21F konzol van a falon. Ez elvileg 55"-ig jó, 40 kg. a terhelhetősége. Vesa 400x400 -as szabványt tud.Igaz ez a tévé 65", de a súlyhatáron belül van, hisz nincs 19kg., vagyis a fele sincs a terhelhetőségének.
Illetve a magasabb szabványt tudja, vagyis a 400 mm. -t.
Nem akarok előre konzolt venni, de vajon jó lesz?szerk: egy másik helyen úgy írják max. 400. így lehet jó lesz.
-
Dyraxx
tag
válasz
Kiskutya
üzenetére
Még egy kérdés, gondolkoztam azon, amit írtál, hogy a telekmnál még 5 év a teljeskörű gari, lehet megéri az a 20 ezer ft. különbség (bár nem biztos), de megpróbáltam a kosárba betenni, de valahogy mindig hozzáad egy mobil 15 GB-os díjcsomagot automatikusan, havi ~8000 ft-ért és ezt nem tudom eltávolítani a kosárból, mert ha kiveszem, a tévé is eltűnik. Ha pedig árukapcsolás, akkor ez nem is a listaár (+ 22 hónapig 12 120 Ft (Teljes vételár: 266 640 Ft)) hanem havi 20.010 Ft / hó x22 az már = 440.000 konvertibilis forint, ami már k. sok! Szóval itt a telekomban nem lehet normálisan megvenni a dolgokat? Árukapcsolás nélkül részletre vagy egészben kifizetve? Mert ha nincs, akkor ez a Tkom erősen felejtős..
-
Dyraxx
tag
válasz
Kiskutya
üzenetére
Ez a kemény! Hogy van magyar weboldala, specifikus tartalommal Mo-ra (merthogy még a lengyel modellnevek is itt-ott eltérnek az itteniektől) mégse tud senki semmit arról, hogy lenne egyáltalán egy felkereshető disztribútor, de ha van is, nagyon dogdossák.
De azért a boltok valahonnan mégis beszerzik őket és nyilván nem az amazon UK-ról.Csináljunk képviseletet! van még bőven meghódítandó online platform itthon, Mediamarkt, Euronics, stb. ^^
-
lasse001
senior tag
válasz
Kiskutya
üzenetére
A TV FUNKCIÓK BEÁLLÍTÁSA
A távirányítóval lehetősége van TV készüléke vezérlésére is.
Ezt a funkciót a következőképpen tudja igénybe venni:
1. Nyomja le a piros és kék gombokat egyszerre körülbelül 3
másodpercig. Ezt követően a set top box bekapcsoló gomb körüli
LED pirosra vált.
2. Üsse be a 992 kódot, majd a táblázatban lévő kódok közül keresse
ki a TV készüléke típusának megfelelőt, és üsse be azt is. Pl.
Samsung TV készülék esetén az alábbi kódot kell beütni: 992 2448.
3. Tartsa lenyomva a Némítás gombot mindaddig, amíg a TVkészülék el nem halkul.
4. Amennyiben a TV elhalkul, nyomja meg az OK gombot, amivel a TV
funkció beállításra kerülTCL Kod: 2856
-
-
Deadpool73
csendes tag
válasz
Kiskutya
üzenetére
Rendben köszönöm!A linket is!Mindenképp először kipróbálom,hogy miképp működik boldogulok e vele na meg a felhősödést is megnézem sötét szobában..A Samsungnál 20 cm-ként mintha elemlámpával világitottak volna alul fölül élvezhetetlen volt nézni pedig egy uj Crystal UHD volt..Visszavittem..Örülök,hogy itt vagy és segitesz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyernéd az irodai csúnyapulcsi-versenyt? A Microsoft segít!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Máris érkezik a RugKing Pro új generációja
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nyaralás topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Philips 20PF4110/01 LCD TV monitor 20"
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8G I 8GB I 256SSD I NVIDIA I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bontatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Én is teszem fel. De nekem még nincs tapasztalatom a tévével, így max annyit látok hogy működik-e vele, vagy sem. 

) lejátsza a dolby visiont is
Nem tűnik gyenge anyagnak...
Vhiktor