Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
boborján2
senior tag
Én viszont így végképp nem értem ,mi szabályozza igazából a ledek világítását.
-
-
boborján2
senior tag
válasz
nicu71
üzenetére
A félteértések elkerülése miatt és nem kötekedésből...
uf6yanazon wifi frekvencia tartományban legyen/és ne vezetéken!
A frekvencia tartomány az légyegtelen ,abba mezei user igazából nem is lát bele. Szerintem inkabb arra gondoltál hogy egy wifi alhálón legyen a két eszköz.
Illetve nem tudom milyen megoldást használ a képkivetítés ebben az esetben. De pl. egy lan-ra (vezetékre) dugott chromecast vezérelhető wifi telefonnal a lényeg hogy egy alháló legyen.
(Persze extrém esetben megoldható akár az alhálón kívüli vezérlés is, de ez már másik káváház és komolyabb tudást is igényel)
-
boborján2
senior tag
válasz
szkutyi
üzenetére
Nagyon sokat rágódtam a témán.
Végül gyűzött a fényerő/méret/ár.Egyébként épp majdnem megrendeltem reggel az emagon az oled55C2-t 399-ért. Aztán ránéztem, hogy a 65C835 még mindig megvan 370 -ért (ezt pár nappal korábban találtam). Ha ez nem ilyen olcsó , akkor az oled lett volna.
Igazából egyik sem volt még nekem. De ez tényleg olyan , hogy ha elbóbiskol az ember és hirtelen kinyitja a szemét , majdnem fáj ránézni.

Talán legközelebb majd kipróbálom az oledet.+extra poén számomra , hogy már jól körbejártam a C2 lejátszási képességeit.
Csináltam mkv-ból , sample anyagokat mkvtoolnix+dolby vision tool (megnézettem ezeket kissebb C2 modellen), hogy minden tuti legyen. Aztán most az van , hogy ami ott DV mp4 volt , az ezen HDR10, ami ott DV helyett volt HDR10, az meg ezen DV -ben megy. Kezdhetem előről kihámozni mit és hogyan.
-
boborján2
senior tag
Végül Lg 55 c2 helyett egy Tcl 65C835 lett a befutó.
Brutál jó képe van és még a hang sem a legrosszabb.
Vhiktor videója alapján megcsináltam a beállítást ,kb ugyanúgy.Annyit változtattam hogy nekem az a kép túl "meleg" és elmozdultam a normál irányba.
De nem is ez a lényeg.Hanem hogy azt jól gondolom e hogy pl. Disnye+ DV filmből kilépve pl. Magas fényerőn marad a disney menü fénye is. Holott az nem dv tartalom.
Ha pedig voda boxot néztem , akkor utána alacsonyam maradt a youtube HDR fényerő.
Vagy bekapcs után a menü fénye is 100%. Vagy a menüt is egy adott forrásként kezeli a tv.
Én rontok el valamit vagy ez egy bug?Egyébként moat hogy láthatom rajta a sötétben is a tartalmat ,absuolút nem bánom hogy nem oled lett.
-
boborján2
senior tag
Tcl esetén hol lehet megnézni mennyi üzemóra van benne?
-
boborján2
senior tag
TCL 55c845 ma 315e-ért behúzható emagon napi kuponnal.
@lasse001
Mekkora méretű C845 ami neked van? -
boborján2
senior tag
Találtam boltban egy makulátlan kiállított 65c835 -öt , 365e -ért. Az jó ár érte? A kiállított fullon van hajtva vagy a demo az gyengébb beállítás?
-
boborján2
senior tag
válasz
Solymi81
üzenetére
Egymás mellett még én sem láttam, de amit áruházban néztem 845-öt , demo videoval ,annak brutál feketéje és fényereje volt.
Nem tudom mennyire lehet igaz rá az az állítás ,hogy én pl. észre nem venném hogy az a fekete nem is olyan fekete, csak élvezném a filmeket, Vhiktor meg meglátná és kinevetne ,hogy ez milyen sz@r.
-
boborján2
senior tag
Közben az egyik ismerősöm is TCL-el szemezget. Ott is 55" a cél, az értelmesebb felsőbb kategóriából.
Szóval ugye ajánlott lenne a C835 , de lényegében nincs.
Igy kérdezném, hogy komolyabb magyar nyelvű teszt hiányában , mik az érvek a C845 ellen , amiért Vhiktor szerint sem ajánlott vétel. ? -
boborján2
senior tag
Tényleg annyira gáz a TLC tévékben az upscaling ?
Más fórumokban sok hozzászólás erről szól.Nyilván nem a tv adás a legfontosabb (voda OTT, szolga box) de azért egy vállalható HD tv adást az ember elvár tőle.
-
-
boborján2
senior tag
Sziasztok!
55" és 65" méretben keresem a márkából a legjobb választást.
300e - 320e Ft összegben.
Fontos lenne ,hogy mindkét méretre adjatok tanácsot a megadott keretösszegben.
Samsung QU55Q80C -t ha agyonveri az sem gond
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- Router gondok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BinX
- Megette az internet felét az AI?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Sony Bravia XF85 43" 4K Ultra HD 100 Hz LED Android Smart TV (KD-43XF8577)
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- LG 55QNED80T3A 2024 - 4K Ultra HD, QNED okos TV 23 hó garanciával.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN Z1 Plus Seasonic 850W
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi