Hirdetés
- Meggyi001: A végtelenbe...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
Real_Necro
üzenetére
Üdv!
Szerintem nagyon jó készülék, nagyon szép a képe, igen jó a fényereje és a feketéje is már szép. Pl. az új Batman is élvezetes, pedig nagyon sok a sötét jelenet benne.
Nem tudom mivel játszod le a médiatartalmakat, de érdemes kiegészíteni egy rendes médialejátszóval, streaming eszközzel. Ez még sokat nyom az élményen! -
mikrofon
veterán
válasz
d4nturk
üzenetére
Ha a tv nem látja az 5GHZ-ES Wi-Fi-t, akkor azért mert túl magas csatorna van kiválasztva automatikusan. 40 körülire állítsd. Egy internet speed test app-pal vagy Wi-Fi analyzer app-pal próbáld ki hogy mikor látja és mennyi a letöltési sebesség így ki tudod választani a legjobb csatornát.

-
mikrofon
veterán
Pontosan ezért kérdeztem tőled!
Én shield tv pro 2019 => AVR => c825-ön nézem csak és kizárólag. A streaming-et (HBO Max) és az offline tartalmat és mindent is.
Nah most nekem is néha szükségem lenne 24Hz-es tartalmak esetén mozgáskorrekcióra, mert a 24Hz időnként kevés, értem ezalatt hogy nem szép a mozgás. Nem tudom, hogy most lettem-e rá érzékeny, vagy az hogy most egyszerre váltottam TV-t is, meg lejátszót is. De most látom és zavar....
Néha még a gyerekek is szólnak, hogy a HBO Max streaming esetnén "zavaró".
Viszont nem tudom jól beállítani, mert valószínűleg túltolom. Hiszen nem értek hozzá és fogalmam sincs, hogy pontosan mi mire való.
Ezért lenne szükségem segítségre ebben a témában. -
mikrofon
veterán
-
mikrofon
veterán
válasz
NÓPARA
üzenetére
nekem nincs garanciális ügyintézésem eddig velük, így sajátot tapasztalatot nem tudok megosztani.
de itt több embernek is volt már keress vissza hogy miket írtak.
nekem úgy tűnt az olvasottak alapján hogy korrekt módon állt a szerviz hozzá. ha tudta javította vagy cserélte az alaplapot.
nincs összehasonlítási alapom, mert nem láttam hasonló kategóriájú tv-t más gyártótól így nem tudom hogy másokhoz képest jobb-e vagy rosszabb. -
mikrofon
veterán
válasz
NÓPARA
üzenetére
Szia,
Mivel ez a TLC fórum így itt is szívesen megírom a tapasztalatot, vagyis inkább válaszolok a konkrét kérdéseidre, mert kb. ennyit tudok mondani, hogy wááooo, kicsit részletesebben pedig leírtam #11094 Sajnos most így hirtelen nem tudok mást mondani róla magamtól. Csak dicsérni tudom, int @gyűrű is tette.
Ami még érdekesség, hogy alapvetően nekem a c728-is tetszett már, viszont ez észrevehetően jobb. Jobb a feketéje, és sokkal nagyobb a fényereje. A C728-és sem volt kevés, de ez több és SDR anyagoknál este már nagyon zavaró, annyira hogy fáj a szememnek, így 100-as helyett 35-re állítottam a fényerőt.
Már a c728-is szép képet ad számomra. A c825 még szebbet, észrevehetően szebbet. Az a kérdés, hogy ér-e ekkora felárat a szebb kép, ezt már mindenki maga dönti el....Nem tudom, hogy @Vhiktor munkáját ismered-e, de ő készített egy nagyon jó bemutató videót róla: [MiniLED az új király? TCL C825 teszt]
-
mikrofon
veterán
válasz
Saccco
üzenetére
Jajdejó
Csak ez az egy gomb miatt szoktam elővenni időnként a nagy távirányítót köszönöm!
Otthon ki is próbálom!#11103 tomp:
Nekem Shield TV Pro esetén, bármilyen alkalmazásban megjelenik. illetve a Netflixet nem tudom, mert nincs élőfizetésem így nem tudom megnézni. De Kodi ViMu HboMax alkalmazás esetén ha megnyomom a nagy távirányító "i" gombját akkor megjelenik.
Ahogy @qyűrű írta ez csak külső eszköz esetén működik sajnos, belsö alkalmazásnál nem.Ami még érdekes, hogy Shield TV Pro-n futatatott HBOMax alkalmazás nem vált automatikusan frissítési frekvenciát csak manuálisan a Match Frame Rate hatására.
-
mikrofon
veterán
Aztaaa. Ez jó hír.
Amúgy miben lesznek jobbak és többek a C735 és C835 mint az elődjük. Teljesen ámulok ettől a c825-től. Tökéletes a feketéje számomra. A fényerője meg már túl sok is. Vissza kellet vennem 35-re de még így is kicsit soknak tűnik, mert zavar este. Napközben néztek a gyerekek mesét és nem kellet behúzni a függönyöket mert rendesen látszott, pedig kétoldalról is nagy ablakok vannak és fehér a fal....
Kontraszt és szín is nagyon jó.
A mélynyomója is meglepően jól dolgozik. TV-hez képest nagyon jól szól, így térhangzásra nem vágyó embernek szerintem tökéletes filmezéshez is a hangja. Ha kicsit "élesebb" és tisztább lenne a magas rajta akkor még zene hallgatásra is elmenne egy átlag embernek.....Tudom hogy mindig lehet újabb meg jobb, de most mi az amit adni fognak az új modellek?
-
mikrofon
veterán
Értem de engem zavart.
Most ki van kapcsolva és nem világít.
Sőt most azt is kipróbáltam, hogy minden alkalmazásnak adtam jogosultságot a mikrofonhoz. Így az alkalmazasokban működik a hangkeresés a kis távirányítóján lévő mikrofonnal, miközben a tv mikrofonja ki van kapcsolva és nem világítanak a sárga LEDek.
Számomra így tökéletes, még akkor is ha hivatalosan nem így kellene működnie. -
mikrofon
veterán
válasz
mikrofon
üzenetére
Biztos a Google alkalmazás okozza mert ha kényszer leállítást valasztom akkor is elalszanak a LEDek de csak egy rövid időre azután minek újra elindul az alkalmazás és világítanak a LEDek. Viszont mióta tiltottam azóta nem világítanak.
Viszont nagyon vicces dolog ez az OK Google asszisztens. Minden kérdésre válaszol. Még viccet is mesél ha megkéred. Nagyon jól elszórakoztunk a gyerekekkel és az OK Google-lel.
-
mikrofon
veterán
válasz
Lordus
üzenetére
A sárga led úgy tűnik valami szoftver téma lesz. Valami a háttérben kapcsolja a mikrofont. Ilyenkor megjelenik egy rövid ideig az üzenet hogy mikrofon már ki van kapcsolva és megjelennek a sárga pöttyök. Utána csak akkor tűnik el nalam ha bekapcsolom a fizikai kapcsolóval hátul vagy nyomok egy teljes újra indítást akkor lesz jó. De utóbbi esetben egy idő után újra előjön.
-
mikrofon
veterán
válasz
Bellami
üzenetére
A kábeles rész tényleg érdekes.
Melyik esetben mit jelez a soundbar-od milyen formátumban kapja a hangot?
Szerintem az egyik esetben feldolgozatlanul továbbítja passthrough módban a másik esetben pedig PCM módban.
Yamaha például úgy működik, ha PCM atmost-t kap (azt hiszem a netflix az ilyet küld), akkor kiírja hogy atmos és úgy is használja, függetlenül a többi beállítástól. Viszont ha pl tömörítetlen HD módban kapja az atmos-t, akkor ha bármilyen DSP (sound field effects) ki van választva yamaha-n, akkor már csak azt írja hogy True HD vagy, hogy DD+. De ha kikapcsolom a DSP profilt, és csak ha auto “Surround Decode” van kiválasztva akkor újra atmos-ként kódolja. Eltartott egy darabig amíg erre rájöttem.Úgy gondolom, hogy ez a TV digitális hangkimeneti beállítása miatt és/vagy a soundbar-od beállítása miatt lehet...
Az én esetemet csak azért írtam le, mert szerintem vedd elő a használati utasítását és nézd meg, hogyan is kezeli az atmos-t a soundbar-od. -
mikrofon
veterán
válasz
HELLAFLUSH
üzenetére
Köszi!
-
mikrofon
veterán
válasz
HELLAFLUSH
üzenetére
Sajnos nem tudom letölteni a c825-höz a google TV-t, mert azt írja tiltott, pedig több böngészőből is próbáltam.
Mi a megoldás?
Fent van valahol máshol? -
mikrofon
veterán
válasz
Lordus
üzenetére
Én kettő gamepad-ot használok. Vagyis inkább a gyerekek.
Evolveo Fighter F1
GameSir G4 ProMindkettő jó. De a második fogasra is meg kialakításra is jobb.
-
mikrofon
veterán
válasz
RVR400
üzenetére
Huhh most megnyugodtam
mert akkor elnéztem egy nappal.#10979 rankesz:
Valószínűleg igazad is lehet. Viszont én nem akarok nézelődni
. Igazából mint c728 tulaj, már a c825-öt is nagyon nehezen magyarázom meg magamnak hogy indokolt a csere… de lehet hogy ez a kell…kell…kell kategória. Egy "logikus" magyarázat lehet… hogy mostanában egy csomót költöttem a "mozirészlegre" és itt hajt még a kíváncsiság…. Ezt még meglépném aztán ennyi… -
mikrofon
veterán
Izzadok is rendesen, hogy ellen álljak….
#10954 Bonifani
Kell hozzá valami mint a múltkor a pontok, vagy bárkinek elérhető, esetleg házhozszállítással is ?Ha valaki 65C728-ban gondolkodik akkor esetleg ne onnan vegye, hanem ha gondolja jelentkezhet nálam privátban mert nálam lesz egy "felesleges" 5 éves biztosításos garanciával.
-
mikrofon
veterán
Nekem is más gondom van a hbo max-szal. Feltettem a tv-re az app-ot, mert az ugoos-on nem ment a drm L1 hiánya miatt rendesen. Így avr-em e-arc-on kapja a hangot. Szépen ki is írja hogy atmos/dd+ . Viszont észre vehetően előbb van a hang mint a kép. Legalább fél másodperccel. Még a beszédnél sincs szinkronban a szereplő szájával. Az igazi probléma az hogy nem tudom beállítani a hang késleltetést. Az alkalmazásban nincs ilyen lehetőség legalábbis én nem találtam. Míg a tv hangkésleltetési beállítása nem működik arc kimeneten hangtovábbítási módban.
Hogyan tudnám megoldani? Mert ez így nem használható számomra. -
mikrofon
veterán
válasz
r3dwo0d
üzenetére
Szia,
Érdemes kipróbálni a vimu media player-t is. Az egyik legjobb lejátszó erre a TV-re. Sajnos a lan csatlakozó tényleg ilyen lassú mint a legtöbb tv-ben. Usb port is '"csak" 2.0 így a leggyorsabb sebességet 5GHz-es Wi-Fi hálózaton kapod.
Nekem az mx player pl nem kezeli jól a hangsávokat. -
mikrofon
veterán
válasz
mocsyvitya99
üzenetére
smarttube next-et is érdemes kipróbálni. Jobban kezelhető a távirányítóval, viszont a chat-es részt nem jeleníti meg.
szerk:
Most látom, hogy #10803 Hsz.-ben HELLAFLUSH is a smarttube next-et linkelte és nem a vanced-et. -
mikrofon
veterán
Végülis a TV média tartalmak fogyasztására van, így remélem elfér a kérdésem.
Felmerült bennem, hogy felhagyok a TVBox-os filmnézéssel és inkább áttérek, a HBO Max, Netflix és/vagy Prime hivatalos streaming megoldásokra. HBO Max-nak a bevezető ára elég szimpatikus, remélem ennek hatására Netflix is hoz valami akciót
Az Amazon Prime-mal kapcsolatban az lenne a kérdésem, hogy az ennek a fogyasztására való alkalmazásba, be lehet tölteni külső magyar feliratokat pl. a supersubtitles oldalról.... Illetve a Prime-hoz milyen alkalmazás, lejátszó szükséges?
Valamint hol tudnám azt megnézni, hogy az előbb említett streaming oldalakon, a megnézendő listámban szereplő filmek, hol és milyen minőségben, milyen hangsávval, milyen felirattal érhetőek el? Természetesen még az előfizetés előtt
-
mikrofon
veterán
válasz
rankesz
üzenetére
Vagy az android beállítási menüjében a tárhely alatt. Ha ott megjelenik, akkor működik. Ha nem akkor vagy rendszerszoftveres vagy hardveres probléma van... Amúgy szerintem a kamera és usb tárhely összefügghet. Nem tudom milyen kapcsoló felületen van összeköttetésben a kamera a TV hardverével....
-
-
mikrofon
veterán
válasz
MEXX_85
üzenetére
"Bar aha szoftveresen szált el ..."
Hát nem tudom, de ez azért elég érdekes kérdés, mert ez azért root jogokat igénylő szintű rendszeralkalmazás. Tehát hogy ez "magától", megtörténjen ennek szerintem szinte nulla a valószínűsége kategória......
Feltehetően a hiba forrása és oka ennél sokkal egyszerűbb kell hogy legyen.
Minden esetre egy img-ből történő firmware visszaállítás bármilyen szoftveres és beállítási hibát megold, mert ugye teljesen felülírja a rendszert.
Ha ez sem segít akkor a szervizt kell felhívni. Az itteni tapasztalatok szerint hoznak egy alaplapot és a helyszínen cserélik....
Így távolról nagyon nehéz segítséget adni ebben a témában, mert ez szinte a "lehetetlen" hibakategória.... -
mikrofon
veterán
válasz
eisento
üzenetére
A legtöbb embernek itt szeritem az euronics-ből van. Verhetetlen áron adja. Van olyan hogy sok-sok tízez HUF-tal olcsóbban adja mint a konkurencia.
Masik népszerű beszerzési forrás a Telekom hűségidő vállalása mellett.Szervizt a Videoton szerviz intézi az egész országban mindegy honnan veszed. Egyszerűen kimennek házhoz. Az itt olvasottak alapján úgy tűnik nem értenek annyira hozzá így megoldják alaplapcserével.
-
mikrofon
veterán
@gyűrű, tudod hogy lehet a kodi userdata mappát elérhetővé tenni google tv alatt?
Esetleg valaki más tudja?Sajnos ezen a rendszeren a belső tárhelyen az android/data mappa alapból nem látható. Ezért az x-plore fel is ajánlja hogy válasszam ki hogy melyik ez a mappa. Csak az ehhez szükséges gyári fájlkezelő nincs a rendszeren így nincs mivel megadni.
Ugyan ez volt a Samsung telefonomon nemrég amikor android12-re frissített csak ott megjelent a kiválasztáshoz a gyári alkalmazás és utána működött rendesen.
Ugye a TV-s kodi-ra szeretném felmásolni a médiaboxon jól kialakitott kiegészítőimet és beállításaikat. Csak az a mappa ahová kéne másolnom nem látszik a fajlkezelőben.Tudja valaki a megoldást vagy van valakinek ötlete?
-
mikrofon
veterán
válasz
Imike_80
üzenetére
Csatorna és csatlakozó beállítások /csatlakozó / CEC legyen bekapcsolva és nézd meg, hogy jelenjen meg alul a Soundbarod. Ha megjelenik lépj bele és nézd meg hogy az erősítő opció be van-e kapcsolva.
Ezek után lépj a kép és hang beállítások / hangbeállítások / Speciális menüpontba. Itt próbáld ki hogy hdmi digitális hangkimenetet automatikusra állítod.ha ezeket megcsináltad, akkor kapcsold ki teljesen a tv-t a távirányító bekapcsológombjának hosszú megnyomásával. Aztán kapcsold be.
Ha ez nem segített akkor a hang beállítások / hangbeállítások / Speciális menüpontban próbáld ki hogy hdmi digitális hangkimenetet automatikus helyett hangtovábbításra állítod.Sajnos ilyen jellegű állítások között mindig teljesen ki kell kapcsolni és bekapcsolni a TV-t, mert csak így lép életbe a változás. Ez még egy hibája v414 szoftvernek.
-
mikrofon
veterán
válasz
Imike_80
üzenetére
Igen kell az a két szervizmenüs rezed. De nekem gondvolt a bejelentkezéssel is, meg a google home-mal való kapcsolódással is. így a v414 menüjében nyomtam egy gyári beállítások visszaállítását. Ezáltal elfelejtett minden személyes dolgot, és újra be tudtam a fiókomat állítani. Ezek után rendesen működött.
PVR-t nem használom nincs is igényem rá.
-
mikrofon
veterán
-
mikrofon
veterán
válasz
redingitell
üzenetére
Pontosan, a mindenkori legalacsonyabb árat érte el a 65c825.
Hú de bizsereg az ujjam a rendeléskattintásra .... de olyan macera....a 65c728-at leszerelni becsomagolni, eladni használtan.... majd ugyan ezt fordítva a c825-tel... legalábbis ezzel győzködöm magam, hogy semmi kedvem és energiám hozzá![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
mikrofon
veterán
válasz
Redneck
üzenetére
+1.
Korábban elég sok képet osztottam meg itt a kijelzőjéről. Szerintem sincs semmi baj a normális minőségű tartalmak feketéjével. Nem egy OLED ezt tudjuk, de nekem sincs elszíneződés...
Pl: az új mátrix volt az a film, aminél már a harmadik változatot kellet elkezdenem ahhoz hogy normális minősége legyen a filmnek. Másik kettő elég csúnya volt, elég rossz feldolgozás pedig mindegyik 4K HDR volt és 50+GB mérettel. Az első pár perces sötét jeleneteknél ez jól kijött. -
mikrofon
veterán
-
-
-
mikrofon
veterán
válasz
Mateosz
üzenetére
Szia,
ha csak teljesen sötét képnél jön elő, tehát mikor minden fekete és mondjuk csak a stáblista van, vagy egy ultrasötét jelenetnél, akkor ez sajnos ilyen. Kérdés, hogy mennyire foltos. Mert ennek a mértékében lehet eltérés különböző készülékek között. Keress vissza a HSz-eimre, én írtam többször is erről a jelenségről, meg hogy nekem köze volt a fali konzolhoz. Még képeket is raktam fel. Mondjuk az én készülékem 65c728, de a jelenség szerintem ugyan az.
Lejátszónak próbád ki a Vimu Media Player-t. Erre a TV-re ez a legjobb.
Még az is segíthet a ha a PenDrive nem NTFS-re van formázva.Amúgy ha van türelmed, kitartásod és időd visszacsomagolni, visszaküldeni és egy másikra cseréltetni, akkor kipróbálhatod. De nem kizárt hogy rosszabbat kapsz, ha a tiéd most a jobbak közül van. Persze ilyenkor mégegyszer is lehet cseréltetni
-
mikrofon
veterán
-
mikrofon
veterán
Nekem ott van ahol írtam
Pozíció szerint:
Beállítások - első pont - második pont - utolsó pont
Név szerint:
Beállítások / csatornák és bemenetek / csatlakozók / frissítéssi gyakoriság változóItt található a "CEC", alatta az "eARC" , alatta az "automatikus alacsony késleltetési mód" alatta a "frissítési gyakoriság változó"
automatikus alacsony késleltetési mód beállítási lehetőséget sem ismerem. Ez vajon mit jelenthet és bekapcsolva vagy kikapcsolva jobb filmezéshez?
Egyébként szerintem ez a Google TV sokkal jobb mint az android tv. Ez már egy normális rendszernek mondható. Szerintem még a tv képe is szebb lett. Az eARC is normálisan működik HD hangokkal.
-
mikrofon
veterán
A v414-es firmware-ben a beállítások / csatlakozó beállítások / csatlakozó / Frissítési gyakoriság váltó - ez az utolsó beállítási pont lehet az AFR csak furcsán nevezik?
Azért is érdekes mert ha ezt bekapcsolom akkor kicsit sötétebb lesz a képernyő...
-
mikrofon
veterán
Igen már beállítottam a Google tv-t. Nekem kellett egy szervizmenüs reset a v414 után is mert valahogy beakadt a felhasználói nevem és hiába adtam meg a jelszót mindig újra kérte.
Alapvetően tetszik. Egy csomó jó dolog lett ebben pl a gyerekprofil is. Viszont a menü az elég kaotikus. Jól összekutyulták az androidos és tv-s beállításokat.Nekem nem sikerül a Google Home alkalmazással összekapcsolni...
Van valami trükkje? -
mikrofon
veterán
válasz
mikrofon
üzenetére
El is kezdtem. A 407 telepítése után a legelején, megkérdezi hogy Google TV vagy Basic TV módon szeretném használni. Azon gondolkodtam, hogy lehet nekem az utóbbi kéne mert a megjelenő rövid leírás szerint ott a HDMi portok és a csatornák működnek. Tehát ez akkor hasznos ha nem használom az okostv reszét?!
-
mikrofon
veterán
válasz
HELLAFLUSH
üzenetére
@HELLAFLUSH és @gyűrű:
A "resett all és reset shop" az kell a V407 előtt még a v083-ason is? Illetve a kettő között még a V407-ön kell a v414 ota előtt, vagy már a v414 ota után de még a v414 használata előtt? -
mikrofon
veterán
válasz
HELLAFLUSH
üzenetére
Ez igazán korrekt. Köszönöm a magam és a nép nevében is ;)
-
mikrofon
veterán
válasz
HELLAFLUSH
üzenetére
Képe milyen?
Jobb lett?
Kérlek dobj egy linket a firmware-hez! -
mikrofon
veterán
Akkor hogy telepítesz alkalmazásokat? Mi az eljárás?
Illetve ez custom rom? Vagy ez is gyári? Csak azért kérdem mert elég nagy a különbség a két verzió száma között.E-arc-os probléma nekem a c728-on már a v083-ason is van. DTS-HD hangú film előtt ki kell kapcsolni meg vissza, különben nem jön ki e-ARC-on vagyis hogy nem jön at a TV-n passthrough-t módban.
Valaki próbálta c728-on ezt a verziót?
Ott is jobb a kép? -
mikrofon
veterán
válasz
zzztripzzz
üzenetére
Tv box-oknál hallottam vagyis olvastam már ilyet a túlmelegedés miatt. Ezekben az esetekben a tisztítás, ventilátor és hűtőborda portalanítása, esetleg a hűtőborda újrapasztázása szokott segíteni. Fogalmam sincs hogy ennek van-e értelme tv esetén.
De amúgy egy olcsóbb androidos tvbox +CE vagy egy drágább box + android megoldja ezt a problémát, ha csak ez a "hibája" a tv-nek. -
mikrofon
veterán
válasz
Lapalacs
üzenetére
Amit ajánlottam kütyüt azt pont be tudod rakni a pc (hdmi) és tv (e-arc) közé. A rajta lévő kimeneteken pedig mind a pc- felől mind az e-arc porton a tv felől visszafelé ki tudja adni a hangokat. Ami viszont biztos hogy bizonyos szint felett rendes hdmi kábelek is kellenek. És ugye egy ilyen esetén kettő is.
Amit linkeltél az úgy tűnik nem kezeli a DTS es dolby szabványokat , az újabbakat. Legalábbis nincs feltűntetve. Úgy tűnik ez inkább sztereó és PCM anyagokhoz van. -
mikrofon
veterán
válasz
Lapalacs
üzenetére
Nekem van egy ehhez hasonló kütyüm ami képes hdmi kimenetet kettévalasztani, külön audió es külön videó jelre. Igazából hdmi2.0b kompatibilis. Van rajta többek között optikai kimenet is.
Ezt még azért vettem hogy ne kelljen e-arc-osra cserélnem a tv-t. Azonban cseréltem, így a fiókomban "hever". Ha érdekel írj rám privátban. -
mikrofon
veterán
válasz
Brandynew
üzenetére
ez sem igaz mert az új Dune film pl. nem tudom van-e már a Netflix-en.
Tehát igazából fizetős streaming szolgáltatás esetén azt nézheted amit szeretnél és elérhető az adott szolgáltatónál....
Sajnos több olyan film is van amit vagy itt vagy ott elérhető, ami igazán kellemetlen ha neked pont ott vagy itt nincs élőfizetésed.....
Én emiatt nem fizetek elő stream-ing szolgáltatóra, pedig sokkal egyszerűbb lenne az élet és megérne havi 5kHUF-ot... nekem -
mikrofon
veterán
válasz
kenwood
üzenetére
Csatornát kellene kézzel beállítani, mert sajnos a TV nem látja mindegyiket és ha éppen olyat generál a router-ed az automatikus beállítás miatt akkor nem lesz 5GHz. A negyvenes körüliek szoktak megbízhatóan működni. Egy próbát szerintem megérne, már csak azért is, hogy tényleg ez okozza-e a hiba....
-
mikrofon
veterán
válasz
szakalinho
üzenetére
Ezt nem tudom, hogy a tv alapból tudja-e. Remélhetőleg valaki ki tudja próbálni.
-
mikrofon
veterán
válasz
szakalinho
üzenetére
Egy ilyen kütyüvel két Bluetooth fejhallgató csatlakoztatható TX módban:
[Bluetooth 5.0 Transmitter Receiver CSR8675 APTX HD LL ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

mert akkor elnéztem egy nappal.
. Igazából mint c728 tulaj, már a c825-öt is nagyon nehezen magyarázom meg magamnak hogy indokolt a csere… de lehet hogy ez a kell…kell…kell kategória. Egy "logikus" magyarázat lehet… hogy mostanában egy csomót költöttem a "mozirészlegre" és itt hajt még a kíváncsiság…. Ezt még meglépném aztán ennyi…

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vhiktor