Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3611) net84 válasza @tco@ (#3608) üzenetére


net84
őstag

4. eve semmi :( 3 eve pedig gep sem volt a kezemben.
Lehet a nagy kihagyas eredmenye lesz, hogy eletemben eloszor (es valszinuleg utoljara) eltakartatom egy korabbi tetovalasom. Dedelgetett tervem egy olyan vegtag, ahol a mintan kivuli borfelulet van szinezve sotet szinekkel.

A fajdalomra visszakanyarodva:
A labszaram semmi volt a terdhajlathoz kepest, hason fekve meg el is bobiskoltam. A nyalcsorgatos szuszogasbol az vert fel, amikor megerkeztunk a terdhajlathoz. Mint akit megcsapott az aram.

De aki az igazi kihivast keresi, az probalja ki a terd(kalacs) tetovalasat. Csinald magad modszerrel lesz az igazi ;) . Roviden: atlagos, orult hangulatom volt eppen. A terdem alatt pedig csunyan gyogyult egy seb, foltos es heges maradt a bor. Hat csinaltam egy teljes terdet fedo smile mintat negativba forgatott szinekkel. Emelve a dolgot, nagyitottam a mintan, hogy lelogjon a csontrol es fedje a serult reszt is. Majd leultem, kikevertem a szineket, osszezartam az allkapcsom es raleptem a pedalra. Altalaban 2-5 perc kell, hogy teljesen kikapcsoljak es ne erdekeljen az sem, ha magamnak csinalom. Ez itt 45 perc utan sem ment ;] . Masnapra pedig a normalis jarasnak is bucsut inthettem. De megerte... :DDD

Read only...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.