Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
espeke
tag
Köszi a pontos választ, mert a leírásodból meg videóból meg tudtam csinálni
beolajoztam műszerolajjal, ahol csatlakozik a venti a közepébe. Sajnos, most is búg, sőt rájöttem, hogy kotyog is a ventije
Valszeg ezért van a hang is..Ha a kerettől kell mérni, akkor ez 94x94-es venti (?), HP Elite 8100 vagy 8200-es gépben van. Rakok fel képet, hogy ez mennyire szabvány -e, mert amúgy szerintem 500 ft egy ilyen, akkor veszek bele. Csak, hogy a csatija jó -e, kapok -e ilyen csatlakozóval vagy egyáltalán ilyet. Legfeljebb rá hekkelem valahogy a csatit.
Itt látható: https://imgur.com/a/IN5NvvK
Ha megnyomom a ventit, kotyog
Nem tudom a többi is kotyog -e, de szerintem ez a gond vele. Ha valakinek lenni ilyen ventije és megválna tőle, megvenném.
-
espeke
tag
Üdv!
A kérdésem a következő: Van egy HP Elite gépem, amit szeretnék árúba bocsájtani
Viszont előtte szépen kitisztítottam, leteszteltem, amit kell, hogy olyan legyen, amit én is megvennék 
Viszont ad egy búgó hangot, ami egy visszatérő, ciklikus búúgó hang, ami szerintem elég zavaró. Tápot átnézte elektrós ismerősöm, elektronikailag jó.
99%, hogy a tápból jön, a többi ventit lehúztam és úgy is van a búgó hang.Azt tervezem, hogy szétszedem még egyszer, kiszedem a ventijét, megtisztítom és meg is szeretném olajozni, mert lehet az a gond. Hogy kell megolajozni a ventijét? Milyen olaj kell hozzá? Vmi házi praktika jó? Mert nem akarok wd-40-re költeni
, de ha leírjátok hogy csináljam és mivel akkor persze veszek hozzá, ami kell.
Szóval, hogyan olajozzam meg a táp ventit?Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- League of Legends
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Gumi és felni topik
- Gaming notebook topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen légkondit a lakásba?
- Óra topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Cooler Master SickelFlow 120 ventilátorok eladóak
- Lian Li UNI FAN TL Wireless LCD Reverse Blade WHITE 120mm ARGB PWM 3 120mm szett vezérlővel
- Lian Li UNI Fan SL-Infinity WIRELESS 120mm 3-Pack - újszerű, gyári, dobozos
- Eladó Ventilátorok!
- LG SP2 2.1 Soundbar 6 hó garancia, számlával!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904, 100% Akksi
- ÚJ Asus V16 V3607VM - 16" WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5050 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
beolajoztam műszerolajjal, ahol csatlakozik a venti a közepébe. Sajnos, most is búg, sőt rájöttem, hogy kotyog is a ventije
Valszeg ezért van a hang is..