Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
cspeterr
csendes tag
válasz
Vesztor87
üzenetére
Nekem is zörgött a tápom ha játszottam tehát nagy terhelésnél, nekem az okozta hogy a házban a táp helye úgy van kialakítva hogy két fülre felfekszik a táp. Ezek a fülek nyomták a ventilátor rácsot és az beleért a lapátokba, brutál hangos volt nagyon megijedtem. Picit hajlítottam a füleken így megszűnt a hang.
-
cspeterr
csendes tag
Ventilátort szeretnék cserélni a tápomban(Super Flower Aurora SF-700R14A 700W), mert jó hangos.
14cm-es venti van benne, és az lenne a kérdés hogy milyen ventit vegyek? A csöndesség a legfontosabb szempont és a megfelelő mennyiségű levegő megmozgatása.Arctic-Cooling Arctic F14-et szemeltem ki magamnak, ennek 0.5 Sone a zajszintje de fogalmam sincs hogy az hangos vagy sem. 1300-at pörög, légszállítás 77.3CFM / 131.4m3/h. Jó lenne ez a tápomba? Vagy van ennél jobb ventilátor?
A táp egy hd6770-et és egy athlon x4 640-et hajt, tehát nincs kihasználva a 700w-os kapacitása.
Adjatok tanácsot légyszi...
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OTP Bank topic
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 100% Akkumulátor
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! HP EliteBook 2760P - i5-G2 I 4GB I 320GB I 12,1" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest