Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiLi
addikt
válasz
TomWexX
üzenetére
A : ez a venti van a tápodban: Yate Loon D12SH-12(F) 2200rpm/88CFM, nem tudom mennyi az a minimum feszültség, amitől már beindul a venti...
(Ha jársz a XI. kerületben, akkor tudok ingyen adni egy D12BH-12-öt, ami nagyon hasonló, de nekem ez már hangos volt egy silverstone tápban, amiben lehet, hogy maga a venti vezérlés miatt volt "probléma"... )
B: Milyen tápegységet vegyek topik
-
TomiLi
addikt
Silverstone ST500F-P
Azért tetszett meg, mert rövid, annak ellenére, hogy moduláris, ráadásul egy ágon adja le a 12V-ot.(#1965) babicsbalu Van az is, jelenleg az hajtja a gépet, amíg kész nem lesz a Silverstone.
-
TomiLi
addikt
Én a simát kaptam (Aqua-ból gyorsan rendeltem, el is tudtam érte menni - hirtelen megoldás volt)
Szerinted sem lesz gáz, hogy kicsit kevesebb a légszállítása, mint az eredeti Yate Loon-nak...
AC-F12: 74CFM , Yate Loon D12BH-12: 89CFM... azért az már 15CFM különbség...
Nem tudom mennyire számít, de számításaim szerint max. 300W-ra lenne leterhelve, ez olyan 60%-os terhelés a tápnak.... Lehet ennek semmi köze hozzá, mivel fogalmam sincs, hogy működik a tápok szabályzása....
-
TomiLi
addikt
Köszönöm!

Sajnos azt rendelni kellett, így addig egy korábban ajánlott (Il-kobe -
) Artict Cooling F12-öt raktam be...
Huuuu ég és föld - eljött a csend korszak.... az a YL... pfff megy a kukába...Végleges megoldásnak szerinted ez nem jó? Kicsit kisebb a levegőszállítása az igaz... A SLip stream a szinte megegyező specifikációjú a YL-lel...
-
TomiLi
addikt
Pont itt van a táblázatban a ventim, amitől készen vagyok..... YL-D12BH-12 2300rpm/89cfm/41dB....
(van itt baj.... - hangos..)Ezt milyen Scythe ventivel lehetne kiváltani, ami esetleg halkabb lenne?
Az lehet, hogy a táp ventivezérlője rossz? Nagyon forog a YL.... olyan szélzaja van, pfff....Előre is köszi!

- Scythe Slip Stream: 33,00 dBA / 88,11 CFM = 149 m³/h / DC12 V / 0,41 A (1,600 rpm Version)
- Scythe Gentle Typhoon: D1225C12B7AP-29 (3,000 rpm) / 83.0 CFM = 141 m³/h /Mondjuk nekem nagyon gyanúsak a gyári specifikációk (most tűnt fel), az egyiknek kétszer annyit kell forognia, hogy ugyanazt a légszállítást tudja???
-
TomiLi
addikt
Igen sajnos!
nagyon hangos szélzaja van alapból is, nem igazán találták el a hűtését. Nem tudom, hogy túl lett-e méretezve, vagy egyáltalán nem szabályoz a táp, de nekem a Be Quiet után olyan, mintha max.-on menne.
Én sem találtam róla semmit amit ajánlottál, kutakodom tovább..... köszi!
-
TomiLi
addikt
A végén inkább egy SS-ST500F-P táp lett, mert egyágas, szinte új, így nem a Be-quiet-et alakítom át.
Viszont a ventije nem valami halk, főleg a bequiet után.... Ki szeretném cserélni a ventit, a korábban ajánlott be quiet jó lenne ebbe a tápba is?
Köszi, előre is!
-
TomiLi
addikt
válasz
Carpenter01
üzenetére
Köszönöm! Elkerülte a figyelmem, mert a légszállítással, meg a zaj mértékével voltam elfoglalva

-
TomiLi
addikt
Tuti, hogy elfér a 120-as, a felfogatás mindegy, mert új "házat" szeretnék csinálni a tápnak (Fractal Design Node 304-hez "igazítva")
Nem vagyok túl büszke rá, szószerint szétbarmoltam a ventit, mert szétszedtem az állórészt meg a forgót, amit nem lehetne. Természetesen ez roncsolással járt, és már összerakás után nem olyan mint volt.
Ja festés miatt szedtem szét, utólag persze én is rájöttem, hogy teljesen felesleges volt.Ha jól láttam, a Shadow Top Flow Be Quiet CPU hűtőn van hasonló venti, mint ami a tápban is volt.
(méretben stimmel, az adatait tekintve fogalmam sincs....)De a táp venti miatt nem szeretnék venni egy cpu hűtőt.....

-
TomiLi
addikt
Sziasztok!
Egy Be Quiet E9-400W-os tápnak a ventiéjét szeretném kicserélni, met a régit elrontottam a nagy moddingolásomban. Olyat sehol nem találok, ami benne volt eredetilet, pedig az nagyon halk, tökéletesen hűtőtte a tápot (Még magas terhelésnél sem jött elő a hangja - 4670/GTX680)
135x135x25-ös venti van benne, de ilyet külön nem lehet kapni, csak Be Quiet cpu hűtőhöz..... (1.hsz.)
Mit tudnátok ajánlani? Köszi szépen!

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore café
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Samsung kuponkunyeráló
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Forrmell.enn
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Objektívek topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Fehér -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest