- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tildy: Új élet kezdődik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ultram3jor
senior tag
Dettó ugyanez
Rohadtul nem szoktam tanulni, ami eléggé gáz igy a 12dik végén/közepén... Jövöre érettségi, nem tudom mi lesz velem. Nálunk szoktak vizsgák lenni minden félév és évvég végén, és olyannyira lusta az osztályom, hogy a vizsga elötti hétvégén kezdjük el irogatni a tételeket, igy van még az embernek 1 napja, hogy bevágjon 20 tételt
Mineen doga elött megvan az elhatározás, metron mondom magamnk, hogy igen hazamegyek és tanulok... Hazajövök, ''csak benyomok valami zenét'' és máris 9 óra van
Este meg már szar tanulni, ugyhogy hagyom az egészet
Ma is csak 4 tételböl kéne fogalmazást irnom, és hozzá a szavakat bevágni, de gondolhatjátok hogy hol tartok
Az oktatás legnagyobb gondja, hogy olyan tanárok vannak, akik egyszerüen nem tudnak tanítani! Pl a töritanárom egy rohadt kivénhedt kommunista ribanc, és egyszerüen olyan szarok az órási, hogy az sem igaz! Egy jó tantárgyat olyan szarul tanít, hogy agyrém! A kedvenc tantárgyamat bassza el!Persze amelyik meg jó tanár, az nem tanít minket
Meg ez az állandó pontozás... Ha pl magyarból 2est kapnék évvégén (ami nem fog megtörténni, mert sztem qrva egyszerü, nem hiába vok 5ös
15perc elég nekem, hogy felkészüljek egy tz-re, míg mások egész hétvégéket tanulnak...) csak azért, mert utál a tanár, beszívom, mert az egyetemen amikor nézik a pontokat, nem tudják azt hogy miért is kaptam 2est... Inkább irnék egy felvételit!
-
Spirál
tag
sajnos ezzel én is így vagyok és már a tanárok is fenyegetnek
sztem próbáld ki azt h ha hazaérsz akkor nem lököd be egyből a gépet és mondod azt h csak megnézed a méleket és utána tanulsz mert úgy sem működik (nálam sem )
ha egyből leülsz tanulni és utána lövöd be sokkal biztosabb bár néha nálamis elöbb a mélek
vagy ha nem ez az oka akkor mi?
Új hozzászólás Aktív témák
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Intel Xeon Gold 6146 / 12 mag / 24 szál / 24.75M Cache, 3.20 GHz / 4.20GHz Turbó / Beszámítás OK!
- Apple Macbook Air 2017 olcsón
- Vegyes SAS 400gb ssd-k, hibátlan szektorokkal. 1db új 960gb
- iPhone 16 Pro Max 256GB napozós 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest