Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: ReaR backup
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Mér' nem mér?
- leslieke: leslieke farmerzsebe
Új hozzászólás Aktív témák
-
finest
addikt
válasz
viharhozo
üzenetére
Ezt több módon is értelmezhetjük. Lehet az ösztöndíj, de szerintem minden támogatást bele lehet vonni, pl. a fejkvótákat, amit az egyes hallgató képzésére az állam ráfordít.
A tandíj tulajdonképpen diszkriminálja azokat az oktatásból, akik nem tudják megfizetni. Ezért sérti az egyenlőséget. Még akkor is, ha meghitelezi az állam, mert ki tudja milyen feltételekkel adja a hitelt.
A tanulmányok után kivetett adó ennyiből nem sért senkit. Egy újabb adófajta és kész.
Más: Irtó sok az egyetemista, mondják itt sokan, nekem mégsem tűnik úgy, h az állam pénzén csupa új, korszerű egyetemünk lenne, amibe olyan marha sok pénzt invesztáltak volna. Pedig a sok egyetemistára költött adóforint csak indokolná... Az általános és a középiskolák állapotáról nem is beszélve.
Tekintettel erre a helyzetre tartom én nagyn furcsának ezt a javaslatot, amiről itt vitázgatunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 32GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest