Új hozzászólás Aktív témák

• Doki16
    addikt

nem érte volna meg inkább, akkor már egy TL5500?

De. Legalábbis részben. Féket akkor is kellett volna vennem, mert az MX5-é még mindig játékszer, hiába fejlesztettek rajta. Hátsó kereket szintén, mert ugyanazzal az elbarmolt 19-essel jön az is, hiszen igazából a lényegi különbség az erő. A futóműve úgy tudom annak használható, de az akksija kisebb és gyengébb, mint a mostanim. A vezérlő miatt a beállítási lehetőségeim sokkal szélesebbek most, mint szimpla eco-sport-hyper módok, ami ugye gyárilag olyan, amilyen. Szóval van előnye ennek az építésnek - amellett, hogy szórakoztató, még ha sokszor anyázós is - de nyilván jóval drágább (szorozd kettővel, amit írtál, szóval ja, kijött volna belőle a TL6000). A Komodo vagy az Ultra Bee nálam nem fér el, nem tudnám hova tenni, plusz azokhoz már eleve motoros jogsi kell, így sajnos nem volt opció. Bár jelen állapotában ugye ezzel is kerülendő a rendőr. :D

Nekem nincs összehasonlítási alapom. Saját érzéseim alapján bőven elég amit az MX5 tud fékerőben. Ebbe a hátsó kerék cserébe már belefutottam többször. Tényleg ennyivel jobb lesz ha hátra egy 16-os kerül? Most venni fogok egy 17-es SM szettet majd lehet arra keresek egy terepgumit. Jelenleg az biztos, hogy a 19-es kerékre kellene valahonnan szereznem enduro gumit, mert a gyári már gyakorlatilag teljesen el van kopva így 1700 km után.

Értem amit írsz, az egyéni vezérlő jobban testre szabható. Csak én nem vágynék erre a sok szerelésre :B
    MX5-ben az akksi kisebb ahogy írod. 2,9kWh míg a tied 3,5kWh. Ezzel én olyan 50-60 km-t tudok elmenni. Nagyobb hatótávot eltudnék viselni könnyen, de nem fog megérni nekem ennyi sok pénzt.

TL6000 vezethető B125-el úgy tudom. De mondjuk tényleg csak ezért nem éri meg A kategóriát csinálni, mert brutál drága. Mondjuk én is részben ezért nem vettem Komodot, mert nem akartam még a rendszámozással és a műszakiztatással szívni. Annyi, hogy nekem már megvan 15 éve az A kategória.

Amúgy nagyon pacek a géped. Kíváncsi lennék rá, hogy mennyivel lehet jobb mint az MX5.

Mondjuk nekem erős szempont volt a street legal rész. Ezért sem fogok rajta semmit módosítani ami nem gyári. Sokat megyek vele, két terepezés között aszfalton, és már többször találkoztam rendőrrel. Tegnap előtt is full motocross felszerelésben gurultam az utcán szemben a rendőrrel. Pont a dombról vágódtam ki a közútra. Érdekes módon nem állítottak meg. Bár múlt héten meg a földesútra a szántásba jöttek utánam valamiért. De nem villogtak vagy szirénáztak ezért simán elhúztam.

Új hozzászólás Aktív témák