Új hozzászólás Aktív témák

• Nagyon durva átalakítás amit csináltál ezzel a "kis" Talaria-val. Nem semmi, hogy mennyi időt és pénzt beletoltál már :R

Sajnos akarva akaratlanul az a kérdés merült fel bennem, hogy nem érte volna meg inkább, akkor már egy TL5500? 1,7-1,6 körül már alig pár százat futott példányok vannak használtan. Én is így vettem a sajátomat. Szinte biztos vagyok, hogy ettől többe van a mostani motorod. Gyanítom egy Komodo is kijött volna már az árából :D

No offense. Tényleg érdekel, és csak beszélgetést akarok kezdeményezni, hogy megértsem a motivációt :B

Én jelenleg egy SM szettet fogok venni most az MX5-re, de már ezen a csekélyebb 150k Ft-os áron is elgondolkodtam, hogy ráköltsem-e a motorra.

nem érte volna meg inkább, akkor már egy TL5500?

De. Legalábbis részben. Féket akkor is kellett volna vennem, mert az MX5-é még mindig játékszer, hiába fejlesztettek rajta. Hátsó kereket szintén, mert ugyanazzal az elbarmolt 19-essel jön az is, hiszen igazából a lényegi különbség az erő. A futóműve úgy tudom annak használható, de az akksija kisebb és gyengébb, mint a mostanim. A vezérlő miatt a beállítási lehetőségeim sokkal szélesebbek most, mint szimpla eco-sport-hyper módok, ami ugye gyárilag olyan, amilyen. Szóval van előnye ennek az építésnek - amellett, hogy szórakoztató, még ha sokszor anyázós is - de nyilván jóval drágább (szorozd kettővel, amit írtál, szóval ja, kijött volna belőle a TL6000). A Komodo vagy az Ultra Bee nálam nem fér el, nem tudnám hova tenni, plusz azokhoz már eleve motoros jogsi kell, így sajnos nem volt opció. Bár jelen állapotában ugye ezzel is kerülendő a rendőr. :D

Új hozzászólás Aktív témák