Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
Aktív témák
-
Roland24
csendes tag
Up
-
Roland24
csendes tag
Na nem akar valaki v.mi jó tippet adnii hogy mit kezdjek ezzel a göncel?

-
Roland24
csendes tag
De igen már korábban írtam ez Egy NetVista PIII Intel 128MB ram Integrált video. Lan 10/100 új 80Gb-os vinyo. Alapla IBM 6830-KHG
Tehát mint az most már kiderült itt valami CMOS hibát fütyül be ez a kacat. Most már csak abba szeretném a segítségeteket kérni hogy mit kezdjek ezzzel? -
Roland24
csendes tag
Na megtaláltam mia a két hosszú három rövid síp. CMOS read error. Most mit kezdjek vele???????

-
Roland24
csendes tag
Na pasztázás megvolt eredmény semmi. A gép továbbra is kb 10 percig megy smajd kihal!!!!
-
Roland24
csendes tag
Na fel raktam az EVEREST-et kb 5 percig ment. Proci hőfokot ott se láttam a vinyó 40 fok körül volt!! Már nem tudom mit kezdjek vele Tippppppp??????
-
Roland24
csendes tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Akkor mi lehet talán a Procim melegszik?
-
Roland24
csendes tag
-
Roland24
csendes tag
Ja é úgy nézki hogy csak Xp alatt csinálja!!
-
Roland24
csendes tag
Hy Nagy gondban vagyok van egy öreg IBM gép PIII Intel 128MB RAM egy vad új 80G Samsung vinyó. Integrált vidó és hanga kari. Az lenne a problémám hogy eldul a gép minden gond nélkül be is lép az XP-be. De kb. 5 prc után kapok v.mi sípjelet és a gép azonnal ki lép mindenből.
Azután sekép se hang csak vészleállítással t udom leállítani.
Nem igazán tudom eldönteni melyik hosszú melyik rövid síp. De kb úgy nézki hogy két hosszabb meg három rövid. Ha valakinek van ötelte legyen szíves segítsen!!!
Help!!!!!!!!!

Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen videókártyát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi