Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kalandor: Szeptember 11: hol voltál, mit csináltál, amikor megtudtad?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A BitLocker és a SmartThings problémák okai és azok elhárítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Nekem az volt az első jel. Egy embernek három keresztnév. Na akkor írtak rám, és szépen ki is lettek gyűjtve az érdekesebb "anomáliák", nemcsak a nevekkel van gond természetesen.
Amik nem klappolnak:
Az életvitel, a munkaügy, a családi állapot, mutattak olyan privátokat amikben teljesen más van mint fórumon... és főleg más mint a valóságban. Ráadásul amatőr "felesleges" hibák is vannak szép számmal.Aztán a csajos kavarások... ott is különböző nevek egy személynél, de a legkeményebb, hogy a csajok hallucinációk eredményei... van az a mondás, hogy egy kép többet mond ezer szónál... hát én amikor megláttam több minden jutott eszembe ... de nem bántom, mindenki úgy néz ki, ahogyan kinéz, de ez a fajta kamuzás kóros jegyeket mutat.
Meg hogy bízol meg egy ilyen hátterű emberben?
Ez már nem ide való, ezért a topikot bezártuk.
-
hcl
titán
Aha! Így már érthető.
-
RandomName
senior tag
Ha tudod. Van amikor a baráti kör nem hagyja.... Velem egy háztartásban élő személy neve Anna. Neki a beceneve Fecó. És ő is 25+ éve kapta, de nem hagyják levetkőzni....
-
tDr1v3r
veterán
Nekem az volt az első jel. Egy embernek három keresztnév. Na akkor írtak rám, és szépen ki is lettek gyűjtve az érdekesebb "anomáliák", nemcsak a nevekkel van gond természetesen.
Amik nem klappolnak:
Az életvitel, a munkaügy, a családi állapot, mutattak olyan privátokat amikben teljesen más van mint fórumon... és főleg más mint a valóságban. Ráadásul amatőr "felesleges" hibák is vannak szép számmal.Aztán a csajos kavarások... ott is különböző nevek egy személynél, de a legkeményebb, hogy a csajok hallucinációk eredményei... van az a mondás, hogy egy kép többet mond ezer szónál... hát én amikor megláttam több minden jutott eszembe ... de nem bántom, mindenki úgy néz ki, ahogyan kinéz, de ez a fajta kamuzás kóros jegyeket mutat.
Az ilyeneket sosem tudom megérteni... még ha van is valakiben ilyen azért illik ezt a viselkedést kinőni...
-
GoodSpeed
veterán
Amik nem klappolnak:
-
KROK640
félisten
Nem hiszem kötelező lenne a fórumon elárulni a nevem, vagy hogy helyes lenne PM tartalmat nyilvánosságra hozni.
Semmi olyan nincs ebben, vagy a háttérben semmi amit ne lehetne egy hamburger vagy sör mellett megbeszélni.De ha így döntött, akkor tiszteletben tartom. Cserébe ő is tartsa tiszteletben, hogy ez a kettőnk ügye.
-
Graphics
Jómunkásember
Hogy értsétek : A helyszín eredetileg azért Ebes volt, mert igazából egy kis csoport akart találkozni egymással, akik HB megyében a környéken laknak (ezért is nem gondolnánk, Pestre szervezni). Aztán ez meghiúsult az egyikünk vélt sérelme miatt, és végül úgy döntött hogy kiszáll a rendezésből. Ezáltal az esemény tulajdonképpen lefújtnak tekinthető. A topic szerintem meg zárhatónak.
Egyébként anyagi hasznot, vagy "megtérülést" nem reméltünk ebből semmikor, ez saját magunk szórakoztatására lett volna, egy a hivatalos PH csapatától független találkozó.Szerintem itt ennél mélyebb a történet.
Én elkezdtem olvasni a Trollok komolyan topicot véletlen és kicsit elképedtem... Biztos csak annyi van ebben ,amit leírtál?
Bennem is felmerült pár kérdőjel. Szabi, János, Zoltán.
-
KROK640
félisten
Hogy értsétek : A helyszín eredetileg azért Ebes volt, mert igazából egy kis csoport akart találkozni egymással, akik HB megyében a környéken laknak (ezért is nem gondolnánk, Pestre szervezni). Aztán ez meghiúsult az egyikünk vélt sérelme miatt, és végül úgy döntött hogy kiszáll a rendezésből. Ezáltal az esemény tulajdonképpen lefújtnak tekinthető. A topic szerintem meg zárhatónak.
Egyébként anyagi hasznot, vagy "megtérülést" nem reméltünk ebből semmikor, ez saját magunk szórakoztatására lett volna, egy a hivatalos PH csapatától független találkozó. -
GoodSpeed
veterán
Sajnos a rendezvény szervezés elég macerás és befektetett energiát igényel. Ráadásul elég költséges is, a megtérülés pedig kérdéses... Ezért érthető, hogy a PH/MA már nem akar ilyesmivel foglakozni.
Az "alulról/önkéntesen szerveződő azonos érdeklődásű csoportok" esetében egy elég jó megoldás az igények felmérésére és érdeklődők összegyűjésére a Meet Up group létrehozása, a találkozók szervezésére pedig a Meet Up... Ezt erre találták ki és elég jól működik (ha van tényleges igény).Részemről nem lett volna gond, csak kiderült, hogy van egy krónikus magát másnak kiadó illető a bulikában, akit jelentős részben, pont a fórumozók buktattak le! Na ekkor mondtam, hogy én ilyen taggal nem akarok semmit sem... ha előbb derül ki, akkor eleve meg sem hirdetem, vagy úgy, hogy teljesen máshol. Így viszont ezt láttam megoldásnak, és hát ahogyan várható volt, gátlástalanul nyomja tovább. Sok mindent láttam, de így azért... ez elképesztő... és igazából a beteg elmét ki sem lehet limbáltatni a fórumról, mert ameddig csak ezt csinálja, addig azt mond amit akar, csak ha valakit megkárosít, akkor lehet lépni.
Megjegyzem: rengeteg bizonyítékot mutattak...
-
gliskard
senior tag
Sajnos a rendezvény szervezés elég macerás és befektetett energiát igényel. Ráadásul elég költséges is, a megtérülés pedig kérdéses... Ezért érthető, hogy a PH/MA már nem akar ilyesmivel foglakozni.
Az "alulról/önkéntesen szerveződő azonos érdeklődásű csoportok" esetében egy elég jó megoldás az igények felmérésére és érdeklődők összegyűjésére a Meet Up group létrehozása, a találkozók szervezésére pedig a Meet Up... Ezt erre találták ki és elég jól működik (ha van tényleges igény). -
tDr1v3r
veterán
Sziasztok!
Szeretném jelezni, hogy a találkozón végül nem veszek részt. Közben olyan körülmények merültek fel, ami miatt számomra ez már nem komfortos, ezért inkább visszalépek a megjelénéstől és a szervezéstől is.
A szervezést innentől átadom, remélem, hogy ettől függetlenül jól sikerül az esemény. Köszönöm a megértést!Sajnálom hogy nem veszel részt rajta. Pedig milyen jó lett volna a két robotporszidat beidomítani sörhordásra...

-
RandomName
senior tag
-
Graphics
Jómunkásember
-
GoodSpeed
veterán
Azért ha sikerül összehozni Ebesen, reméljük lesznek képek!
-
Egon
nagyúr
Sosem voltam olyanon......

Nem rossz. A mi időnkben még nem voltak ilyenek.
-
RandomName
senior tag
-
RandomName
senior tag
-
Luck Dragon
támogató
-
GoodSpeed
veterán
2002-es bejegyzések. Még a legelső GoodSpeed regem is csak 2005-ös. 2002-ben még talán HWSW-n volt, 2003-tól PCW.
-
Egon
nagyúr
Emvy fórumtársat most láttam valamelyik topicban "garázdálkodni"
Pont azt írtam, hogy ő a kevés kivételek egyike, aki még aktív...
-
Luck Dragon
támogató
-
GoodSpeed
veterán
-
Graphics
Jómunkásember
-
Balu117
junior tag
Sajnos nem leszek itthon. Pedig szívesen kinéznék pár érdekes motyóval…
-
KROK640
félisten
Régen ismertem Ebesen kb 11 kocsmát, mára a legtöbb bezárt/átalakult. De még van pár.... Csak ne kelljen legyalogolni a gólyaházakig.....
Valami olyat találjunk, amitől 10-15 perc alatt kiérek a buszhoz/4-es-re Bolthoz.... 
Nagyon sok bezárt, ahogy írod.
De ha gondolod akkor valamikor mi ketten is megszervezhetünk egy ilyen talit Ebesen
természetesen figyelembe véve a kritériumaidat is. -
Luck Dragon
támogató
-
Zoolee19
senior tag
Akkor már legyen Pesten, azt én is támogatom.
Nem kell utazni órákat.
-
Graphics
Jómunkásember
Mi az a BP?
British Petrol.
-
Luck Dragon
támogató
-
Graphics
Jómunkásember
-
GoodSpeed
veterán
Ok. Akkor ebből nem lesz semmi....
Más átveheti helyettem.
Bár akkor már Debrecen vagy Budapest logikusabb lenne sokkal. -
KROK640
félisten
Elriasztottuk?

Rájött, hogy mi túl cool arcok vagyunk hozzá
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(vagy elképzelte, hogy egyikünk egy "Sertésmájkrém" felíratú pólóban jelenik meg
) -
RandomName
senior tag
-
RandomName
senior tag
Régen ismertem Ebesen kb 11 kocsmát, mára a legtöbb bezárt/átalakult. De még van pár.... Csak ne kelljen legyalogolni a gólyaházakig.....
Valami olyat találjunk, amitől 10-15 perc alatt kiérek a buszhoz/4-es-re Bolthoz.... 
-
KROK640
félisten
-
KROK640
félisten
Ok. Akkor ebből nem lesz semmi....
Inába szállt az oroszlánnak a bátorsága ...

-
Luck Dragon
támogató
-
GoodSpeed
veterán
Remélem miattam van ez is
Ne reménykedj
ez most NEM miattad van, benned még nem kellett csalódnom! Inkább PM-ben írom meg. -
Luck Dragon
támogató
-
RandomName
senior tag
Sziasztok!
Szeretném jelezni, hogy a találkozón végül nem veszek részt. Közben olyan körülmények merültek fel, ami miatt számomra ez már nem komfortos, ezért inkább visszalépek a megjelénéstől és a szervezéstől is.
A szervezést innentől átadom, remélem, hogy ettől függetlenül jól sikerül az esemény. Köszönöm a megértést!Ok. Akkor ebből nem lesz semmi....
-
KROK640
félisten
-
GoodSpeed
veterán
-
KROK640
félisten
-
Graphics
Jómunkásember
Sziasztok!
A szervezést innentől átadom, remélem, hogy ettől függetlenül jól sikerül az esemény. Köszönöm a megértést!Mi történt?
Mi az, ami nem komfortos?
-
GoodSpeed
veterán
Sziasztok!
A szervezést innentől átadom, remélem, hogy ettől függetlenül jól sikerül az esemény. Köszönöm a megértést! -
RandomName
senior tag
Vonattal gyere.....
Bár ph táborban láttam olyat is, aki a kocsiban aludt.....
-
KROK640
félisten
Honnan jönnél?
-
Garfield.37
tag
Húúú jó messze van.
Vonattal : 3 óra és 12 perc
Autóval : 2 óra és 13 perc -
KROK640
félisten
-
V.Milán
aktív tag
Hát milyen öcséd van

Én bevallom annyira nem szeretem, mert amikor leszáll a pofámba (na azt kifejezetten utálom) akkor mindg majd megfulladok a portól, meg az apró repkedő szaroktól. Bent más a helyzet, bár igazán jól zajszigeteltben még nem ültem. Talán jobb is, ijesztő lenne hallani, hogy nem hallom a forgószárny jellegzetes hangját

Persze ha mégis helikopterrel jöttök akkor majd megadom a leszálló helyet.Hat nálunk minden reggel felmossák a helikopter leszállót a tetőn, így a por nem gond
-
KROK640
félisten
Leköltöztünk szolnokra nincs többé szolnoki rádióamatőr találkozó!
Kőrősi bőrzére idén egy nap tudnék menni, akkor is reggel végzek éjszakás műszokból!
Ebesre, ami a Civis IR-el másfél óra, milyen napra terveztek PH talit!?
Mikor dolgozom!
Tudjátok mit!?
Ha eltudom kummantani azt a napot, eskű elmegyek és megnézem magamnak kikkel állok itt szóba!
óóó részvétem

Ha sikerül elkummantanod a napot, akkor természetesen várunk

-
KROK640
félisten
Hát milyen öcséd van

Én bevallom annyira nem szeretem, mert amikor leszáll a pofámba (na azt kifejezetten utálom) akkor mindg majd megfulladok a portól, meg az apró repkedő szaroktól. Bent más a helyzet, bár igazán jól zajszigeteltben még nem ültem. Talán jobb is, ijesztő lenne hallani, hogy nem hallom a forgószárny jellegzetes hangját

Persze ha mégis helikopterrel jöttök akkor majd megadom a leszálló helyet. -
Tomasz72
aktív tag
Leköltöztünk szolnokra nincs többé szolnoki rádióamatőr találkozó!
Kőrősi bőrzére idén egy nap tudnék menni, akkor is reggel végzek éjszakás műszokból!
Ebesre, ami a Civis IR-el másfél óra, milyen napra terveztek PH talit!?
Mikor dolgozom!
Tudjátok mit!?
Ha eltudom kummantani azt a napot, eskű elmegyek és megnézem magamnak kikkel állok itt szóba!
-
V.Milán
aktív tag
Mondanám, hogy elviszem, de az én helikopterem szervizben van, bolond öcsém árokba hajtott vele
De aki helikopterrel jön, szóljon, mert nagyon jó vagyok helikopteren ülésben
-
KROK640
félisten
Ha Pestről jössz, akkor tudsz csatlakozni V.Milánhoz, vagy valaki máshoz és így már az út is hamarabb eltelik

Vagy tényleg gyere helikopterrel, tudok egy helyet ahol a helyszínhez nagyon közel le tudtok szállni.
-
V.Milán
aktív tag
-
Graphics
Jómunkásember
Sajna már egy ideje Pesten sincs semmi, idejét se tudom mikor volt Veletech.
De tudom jól és Bog is elmondta, hogy változik a piac, és nagyon nincs annyi kiállításra járó emberke.
Marad a remény, hogy valamikor kijutok egy jó IFA-ra vagy MWC-re

-
KROK640
félisten
-
Graphics
Jómunkásember
Oly' távol van tőlem, hogy erre esély sincs .
-
V.Milán
aktív tag
(up) -
KROK640
félisten
Ezaz! Alakul ez

-
Zoolee19
senior tag
Jól hangzik
-
RandomName
senior tag
Leszek..
-
KROK640
félisten
Helyes! Ott leszünk!
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Diablo IV
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Házi hangfal építés
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Építő/felújító topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Új Dobozos ASUS Vivobook S 14 laptop -30% AMD Ryzen AI 7 350 16/1TB 14" WUXGA FHD+ OLED
- LENOVO X1 Carbon Gen 8 / 14" FHD / i5-10210U / 8GB DDR4 / 1TB NVMe / W11 / Magyar bill / Számla, 1 é
- Dell Inspiron 14 Plus Copilot+ 7441 laptop 14" hüvelykes QHD+ érintőképernyővel Snapdragon X Plus
- ÚJ HP OmniBook X Flip x360 Dobozos Érintős Hajtogatós Laptop Tab -35% 16" Intel Ultra 5 226V 16/512
- Samsung Galaxy S10+ és Watch Active 2 (44mm) csomag / EKG, Vérnyomás mérésre
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14 2023 M3 8GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple IPhone 12 Mini, 64GB, Újszerű 12 Hónap garanciával
- Micron DDR4 8GB / 16GB asztali RAM 2400MHz TÖBB DARAB 1 év garancia + számla
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max