Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bullitz
aktív tag
Mikor mi 4 éve elkezdtük, nekem asszony pont a Pandemicet nézte ki, mert hogy cooperative, és hogy milyen jó lesz együtt. És igaza lett, beszippantott minket, aztán jöttek sorra a komolyabb játékok, én a helyedben megvenném mindkettőt, de nem a Marssal kezdenék, mert azért elsőre szerintem riasztó lehet átlátni a dolgokat, kiindulva pl. egy Pandemicből ami 2 kör után már egyértelmű. Mindkettő a maga nemében borzasztó jó játék!
Nem 4 órás egy Mars menet, de az elején biztos, hogy ennyi lesz, mert nem fogtok tudni dönteni mit akartok csinálni, ezért sem ezzel kezdenék

-
Azie
őstag
annyi a fő különbség, hogy marsnál mindig nyertek - kivéve solo mód, ott kell 3-4 játék, mire kitapasztalod mi nem jó, a pandemicnél meg veszíthettek is.

én még nem játszottam, de a spirit island is jó választás lehet, 15k körül már beszerezhető
kérdés, hogy mennyire megy az angol, mert ha nem gond, akkor a társasok világa is kinylik
-
maross
nagyúr
pandemic sokkal konnyebb mint a mars. es sokkal rovidebb is, ami nem hatrany. a 4 oras mars menetek azert erosek tudnak lenni. pandemic most akcios valahol, 7k-ra emlekszem, en azzal nyitnék (tarsasjatekok.com -on meg tudod nezni hol a legolcsobb). aztan még mindig raersz marsot venni utana

Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Objektívek topikja
- Videós, mozgóképes topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Formula-1
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 128-256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi