Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJGABI
addikt
ganz schön clever nekünk is bejött, itteni ajánlásra behúztam, asszonynál beütött a "csak még egy kört" effekt, vasárnap délután egy pillanat alatt elrepült, azt mondta eddig ez a legjobb. bár nem mostanában társasoztunk.
múlt héten pesten voltam, ha lett volna valamelyik közeli boltban, doppelt húzom be. bár ahogy nézem magyar leírás még nincs ahhoz
-
Azie
őstag
kiss péter csinál most philit, berakattam egy flickem dow-t kóddal, elvileg van megint nekik. ha van van, ha nincs nincs. semmi új akciósat nem láttam.
ami kb a wishlistem a rengeteg utóbbi ks mellett ha lát vki jóárasítva:
M&M: Seas of Glory (kieg)
Explorers of The North Sea (alap)
Feudum alap (retail alap)
Evolution: Climate (alap) -
Hát nemtom... Ha látom, hogy valami 10-essel olcsóbb mint a boltban és szemeztem vele egyébként is, akkor lecsapok rá, és ha nem jön be, akkor továbbadom. Nem fárasztanám az eladót fasságokkal. Ez a félretevés a halálom, de kipróbálással súlyosbítva meg aztán insta szívlapát.

Nagyon vajszívű vagy!
-
Azie
őstag
igen, philit alapból én is drágának találom. ami még elgondolkodtató, az a gamesquest, ott van mostanában sok-sok akció. nem tudom milyen a szolgáltatásuk, a készletük és a postájuk.

most volt milanos rendelés is, de náluk is a saját nyelvű cuccok (de) vannak általában jó áron
-
citkar
addikt
Van amire nem vonatkozik ez a szabály, pl alsonemukre sem.
De (talan) OBIban játszottak régen, hogy megvettek egy munkagepet, hétvégén megcsinálták a munkát, majd visszavittek, vmi hibára hivatkozva. Aztan szigorúbb lett az OBI, mert sokan visszaéltek így ezzel a lehetőséggel.
-
Azie
őstag
jogszabályilag vissza kell adniuk a pénzt. nem szarozok vele nyilván, de simán megtehetném, feltettem FBre eladónak.
szóval utánanéztem, de egy index/reddit cikket megérne, hogy milyen bullshitcunamit zúdítanának az arcomba kifogásként

alapvetően nem lenne rossz játék a DF, csak a repetitív jellege és hogy fullrandom az encounter deck, nem pedig sztoricentrikus eléggé fura - a DF kártyák meg megintcsak eléggé lutri. van ami körönként healel két szintet minden lényen, van ami meg kb nem csinál semmit.
-
doc
nagyúr
ennyire azert nem 'rossz' a helyzet a Buffynal, alapvetoen arrol van szo hogy a legyozott ellenfelek a jatek vegen gyozelmi pontot jelentenek, es akinek tobb van, az 'jobban nyer'
igy aztan mindenkinek erdeke a kozos celert harcolni, ha 'kihuzod magad' akkor te jarsz a legrosszabbul
ami ott talan problemas lehet az a dark/light sav:
van egy csuszka ami a vilagos es sotet kozott tud mozogni, es sok lap akkor ad pluszt ha vagy az egyik, vagy a masik oldalon van (vagy plane hogyha valamelyik veglet kozeleben). namost hogyha nekem a feherrel kombozo lapjaim vannak, a masik jatekosnak meg a fekete lenne jo, akkor ott azert kialakulnak kisebb vitak hogy merre engedjuk mozdulni
-
doc
nagyúr
igen, mindenkepp ki szeretnem probalni az Alient (is), remelem majd sikerul valamikor osszeszervezni egy partit ra, X-files-szal is szemeztem mar parszor (de egyelore eleg az a ketto ami van, meg pluszban ami masoknal van meg
)A firefly teljesen kooperativ, baromi nehez, a Buffy meg leginkabb semi-coop (ha vesztunk, mindenki veszit, de ha nyerunk, akkor jon az hogy ki az aki 'jobban nyert' mint masok, ami nagyon erdekes diplomaciara es 'helyezkedesre' ad lehetoseget). Egyebkent a Buffy sokkal konnyebbnek is erzodik mint a Firefly.
-
tomee007007
addikt
A játék mechanikája szerintem parádés, jól átgondolt, nem találok kivetnivalót benne, a nehézségi szint pedig jól be van lőve. Egyedül a tutorial az amit elrontottak, és két karakterrel nagyjából 15-ből 1x lehet megcsinálni, de oda csak annyi szükséges, hogy kicsit módosítod az encounter-ek érkezésének idejét, ilyen probléma már később nem fog előjönni (mondom ezt kb 30-40 óra játékidő után).
A szabályrendszert kell alaposan átnyálazni (nekem is nagyon sok nekifutásra sikerült), megérteni mit mikor lehet, egyedül ennek hiányából fakadhat véleményem szerint csak, ha valaki szidja a játék mechanizmusát.Azie: már az alapjátékban is töménytelen mennyiségű anyag van, kiegészítőkből egyedül az adventure pack-okat ajánlanám megvenni, azok nagyon jók, és tartalmasak. Minden kalad alapvetően több féle választható feltételt és kiegészítő küldetést tartalmaz, szóval elég sok időt bele lehet ölni, ráadásul minden küldetés nehézsége változik a hősök szintjéhez igazodva
-
Azie
őstag
-
Predator2
addikt
Köszönöm a válaszokat!
Nos megfogadva a tanácsotokat, gondoltam írok a forgalmazónak, illetve a boltnak is ahonnan vettem.
Gondoltam előtte leellenőrzöm, hogy pontosan melyik lap is hiányzik. Sajnos több furcsaságot is találtam.
Rákerestem, hogy az alapjátékban mely lapoknak kellene szerepelniük, ezt a listát találtam: [link]A dobozon szerepel ez a dV Giochi embléma így én megbízok az oldalban.
Nos az én kiadásomból (szerepel rajta, hogy új kiadás)
Egy "Bang" kártya hiányzik:

Hiányzik egy sör kártya is:

Hiányzik egy postakocsi kártya is:

Viszont Indián kártyákból duplán van benne (4 van kettő helyett):

+ Találtam olyan lapokat, ahol a jelölés nem egyezik a listában szereplővel!
Akártya maga megvan, de az alján lévő jelölés nem olyan mint a kártya listában. Ez nem tudom mennyiben befolyásolja a játékot. Szerintetek?Csalódott vagyok, nem két forint volt a játék, és most majd nekem kell cigánykodni emiatt is.
Megnézné nekem valaki, hogy az általam linkelt kártya lista helyes e? Ezek szerepelnek az alapjátékban?
Köszönöm előre is.
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Tök jó ajánlások, de egyelőre valamiért csak magyarokat rendeltünk a nehezebbek közül, angol nyelvűből egyedül partijátékaink vannak (sushi go party, xploding kittens party pack). Igazából nem lenne akadály a nyelv, sőt, de valamiért kicsit blocker még, túl kell lépni rajta.
-
goccer
aktív tag
Közös rendelésről, mert látom hogy eléggé benne vagytok a témában ellentétben velem. Az infókból úgy sejtem, hogy nem ez az első ilyenje a szervezőnek, de miután tök nem vagyok benne a FB társasos közösségben, csak annyit látok hogy bemondásra előre elutalunk egy milliós nagyságrendű összeget egy számomra ismeretlen embernek. Ebben nyilván van kockázat, kérdés hogy mekkora? Tudtok valami megnyugtatót mondani erről?
-
-
Baltincs
tag
És mennyivel másabb, mint a sivatag?
Ezen a kettőn agyalok nagyon. Azt olvastam, hogy a mechanika más, mert a szigetben ami elsüllyed, az elsüllyed és így jártál, de a sivatagban más a dolog, viszont ha mindkettő megvan, mitől gondolod jobbnak pl a szigetet a sivatagnál, vagy miért érzed úgy, hogy az jobb? -
doc
nagyúr
Ezzel magaddal szursz ki.
Igy kb. csak a hype-olt, nepszeru jatekokat fogod latni, azok, amik lehet hogy zsenialisan jok de kevesbe jo a marketingjuk kiesnek a szurodon.
Tegnap pl. jatszottunk az Orphan Black-kel, ami bgg-n csak 6.5, megis szerintem baromi jo jatek (meg ha nem is 10 pontos), mindenki imadta. En is csak azert vettem meg mert a sorozatot nagyon szerettem, es nagyon olcso akcioban sikerult megcsipni, amugy ha nem tudnam mi az az 'orphan black', eszre sem vettem volna.
Erdemesebb inkabb megnezni adott jateknal a szoveges ertekeleseket, abbol sokkal jobban kepet lehet alkotni arrol hogy mennyire jo, mint siman csak a pontszambol. -
Tristis
őstag
A játékok komplexitásával nől az értékelés. Pl. egy 3.0 feletti BGG komplexitásnál már a 7.2-es nehézségű játék sem igazán érdemel említést. Addig egy 1.5-ös nehézségű játéktől teljesen elfogadható a 6.9-es pont is.
Amit most említettem az egyik a Qwirkle nevű játék a másik a Cuba.
Természetesen nem arról van szó, hogy ezek rossz játékok, hanem arról, hogy egyszerűen van jobb.
-
DJGABI
addikt
mármint BGG? jó tipp, mindig tanul valamit az ember, de ezek kb mindegyike megugrotta a 7 pontot
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kingdomino lett végül (ez már korábbról is érdekelt, meg amúgyis Carcassonne-ból ez a dominós téma tetszik)
érdekes, mert Explodingot én se különösebben szeretem, de nálam fejben még mindig előkelőbb helyen van mint pl a túlhypeolt Camel up. Ha lesz rá alkalmam szerintem meg is szabadulok tőle, 2 személyre nem próbáltuk, de látom előre hogy nem jó, 4-en se igazán láttam a mélységét. Lehet fogadni hú de jó, meg a kockadobó piramis tényleg egyedi alkatrész aztán így ennyi
-
Azie
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

mondtam már?

igaz ugyanúgy 1-2 hónap, de tréfamentesen jön meg általában.
Standee-set nem fogok venni az biztos.