Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DevKiller
senior tag
Hagyjuk már, humbuk.
Mindig raktárkészlettől függ, de azért még a HG8245H-ból is akad, ha nem is új darab, még mindig jobb mint az 5670, de az 5655-tel sincs semmi baj vezetéken, jelentsd le hibára, és jelezd, hogy neked ez a modem nem megfelelő, egyébként ha nem üzletben kötötted az előfizetést, jogod van élni az elállással. Virítsd be, hogy élsz is vele, ha nem kapsz egy 5655-t vagy egy HG8245H-t.Egyébként kezdetkor az 5655 sem volt jobb, csak már sikerült annyira kikupálniuk szoftveresen, hogy vezetékesen jó legyen. WIFI képességei sem jobbak mint a huawei-nek, sőt... De legalább tud 5GHz wifit.
-
Draken
őstag
Valaki esetleg tud segíteni nekem pü-ben, 5655v2 port forwarding beállításban?
Köszönöm! -
tjsz
senior tag
válasz
Túzok22 #121834 üzenetére
Semmiféle sebesség korlátozó program nincs a gépemen (nem vagyok hülye, hogy ilyet telepítsek magamnak). Nemcsak 1 gép van itthon, azokon is ennyit mérek.
Lehet, hogy az 5670-es fél perc alatt boot-ol (ennyi előnyt tudott mondani a szerelő), az 5565-ös pedig másfél perc alatt, de amíg a lassabb csomagom volt (5655-össel), sohasem volt ilyenszintű ingadozás. -
válasz
enginev3.0 #121840 üzenetére
otthoni eszközöknél kb mindegy, hogy kívül vagy belül van az antenna.
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Lakásba kötendő új optikai nethez ha gigabit alatti érdemes könyörögni 5670-ért (már ha adnának egyáltalán...) vagy hatótávban stabilitásban nincs wifi különbség az 5655 és aközött?
-
Gyurike
tag
A CAT6 rövidebb távon (<100m) akár 10Gbps-t is képes átvinni.
A 2000-es nethez olyan modemet adnak amin van 2.5Gb Ethernet port.
Erre kell csatlakoztatni olyan hálókártyát (külső:USB/Thunderbolt vagy belső: PCI-E), ami szintén képes ilyen sebességre (is). Ezzel létrejön egy 2.5G link a modem és a gép között amivel kihasználható a sebesség egy gépen.
Egy ilyen hálókártya nagyjából 10-15000Ft körül mozog.
Egy 2.5G portokkal ellátott switch segítségével több portot is létrehozhatsz, egy ilyen eszköz kb. 50.000Ft-tól indul jelenleg. Így több eszköz is tud ilyen linksebességet kialakítani. -
Sziasztok!
Egy technikai kérdés:
Miként lehet elérni a lehető legteljesebb, legnagyobb 'hatásfokú' kihasználását a Telekom 2000 Mbit/s sebességű otthoni internet szolgáltatásának (tegyük fel hogy egy asztali PC-vel)
Egyáltalán elérhető ez a sebesség egyetlen eszközön a mai általános technikai alkatrészekkel, illetve eleve azzal a routerral amit a szolgáltató ad?
Ha az otthon bekábelezését nézzük eleve a CAT6-os UTP kábel csak 1000 Mbit/s sebességet továbbít. Esetleg AC2000+-os wifi routerral? (és van olyan wifi adapter ami ilyen sebességgel tud kapcsolódni hozzá?) -
Túzok22
senior tag
Lehet hogy valami korlátozó program van a számítógépeden amit le kéne törölni: pl: Dragoncenter, vagy akármilyen sebesség korlátozó progi. Nézd át a gépedet. Ha visszaolvasol itt a topikban, volt egy pár forumozónak fent a gépén korlátozó program, ami miatt pont ilyen tüneteket produkált windowson a netsebesség.
Szerintem nem az 5670-el lesz gond. Az lehetetlen hogy optikán 7 Mbit/s feltöltés jöjjön be az 1000-ből, de az 200 Mbit/s letöltés is édes kevés. Szerintem a gépeden lesz valami bibi.
-
Beni2360
félisten
válasz
Tamas1982.1 #121827 üzenetére
Hát érdekes mivel ismételt kötésnél olcsóbb szokott lenni. Lehet, hogy mivel első telepítés másképen számolnak de írták az 1 év hűség időt és lehet, hogy akkor már másképen számol nálad is. Na és ott a telefonos megrendelés mindig lehet alkudni, kérni valami kedvezményt.
Hívd őket ingyen van. -
Kaba
veterán
válasz
Tamas1982.1 #121823 üzenetére
Az IPTV megrendelhető önmagában is Telekom net nélkül.A megrendelést célszerű 1 év hűséggel kötni.Így megspórolható az 5100 Ft-os bekötési díj és az első hónap kedvezményes lesz.
-
tjsz
senior tag
Az 5670-es egy jó nagy kupac kukac.
Korábban 300/75-ös net-em volt, 5655v2-vel. Aztán kértem az 1000-es csomagot, amihez küldtek egy 5670-est. Mióta lecseréltem, azóta ingadozik a net elérésem. Volt, hogy 5 Mbit/s-el ment a feltöltés.....
Nemrég beszéltem velük, valami port konfigurálást csináltak rajta most távolról, remélem segít. Ha nem, akkor visszatérek 5655-re. Egyébként az egyik ismerősömnél 1000-esre áttéréskor nem cserélték le az 5655-öst, és nem lassabb neki a net, mint nekem (általában 600-700 közötti, kivéve, ha az enyém nem szopat).
-
Beni2360
félisten
válasz
Tamas1982.1 #121823 üzenetére
Persze de rendeld mellé a telefont mert olcsóbban kapod a csomagot. Nekem be sincs dugva a telefon készülék.
-
Tamas1982.1
tag
Sziasztok!
IPTV Szuper Családi HD díjcsomag megrendelhető ha netem nincs a Telekomtól? Net van, de máshonnan. Társasház, szomszédaimnál van minden ha ez számít, így be van minden kábelezve.
-
-Solt-
veterán
Üdv Urak!
Adott egy Asus N18U legutolsó gyári firmware-l, ami egy Telekom-s Sagemcom F@st 3686 v2 mögé van kötve router módban. Délután rákötöttem egy Apple Tv-t vezetékkel és meghalt a wi-fi hálózatom... látszódik, de képtelenség csatlakozni rá, ha esetleg mégis sikerül akkor értékelhetetlen adatokat produkál. Ha lekötöm az ATV-t és újraindítom az Asus N18U-t akkor helyreáll minden, működik rendesen a wi-fi.
Wi-fi-n tudom csatlakoztatni az ATV-t, de ha kábelen kötöm össze akkor megint lehal a wi-fi. Tudja esetleg valaki, hogy ennek mi lehet az oka? -
tobias40
veterán
válasz
enginev3.0 #121819 üzenetére
Wifi az milyen?
Mert az nekem nagyon nem tetszett!
Az asusommal (AC87U)szemben kb fele olyan távolságra volt jó a jel ,2,4-en és 5 gigán is.. -
enginev3.0
félisten
válasz
DonDragonka #121818 üzenetére
Egy gép nagy ütemben
2-5 telefon
1 laptop
1-2 tvEz az átlag
-
DonDragonka
őstag
válasz
enginev3.0 #121816 üzenetére
Hány eszköz lóg rajta egy időben? 🤔
-
kavarc
aktív tag
Sziasztok!
1000-es internetre váltás miatt eszközt cserélnek. 5655-ös helyett küldenek 5670-est.
Az lenne a kérdésem, hogy tudom-e használni majd bridge mode-ban, ill. kell-e bármit trükközni vele, ha a korábbi ONT / router kombót szeretném használni.
Végül, általánosságban mik a tapasztalatok erről azt ONT-ról?
Köszönöm! -
Beni2360
félisten
válasz
osztszoroz #121796 üzenetére
Jelenleg HDMI-vel vannak összekötve, de szeretném a falra szerelni a tv-t . - Ez miért nem valósítható meg nálad. Nekem is vagy 3 kábel van beledugva és a falitartó akár 60 cm-re is kihúzható. Lehet kapni HDMI kábelt 90 fokos elfordítással, hogy ne ütközőn a falra.
-
Essejó
veterán
válasz
osztszoroz #121800 üzenetére
Esetleg ha külföldi beszerzés is játszik link bár mintha per pill nem lenne.
-
Voice24
őstag
Üdv és BÚÉK!
Már másodszor fordul elő az a problémám, hogy a Telekom Műsorújság appban nem látható minden csatorna, ergo nem tudom azokat átrendezni. De nem csak ez a gond, hanem az is, hogy két adó (Rtl2HD és Spíler2HD maguktól elvándoroltak a lista legvégére. A történet azzal kezdődött, hogy hátulról a hármas pozícióba hoztam egy adót, ami ott volt, azt meg elvittem valahova hátra. Ez még rendben működött a műsorújság app-ban. Aztán később tűnt fel, hogy két másik adó (a fent említett kettő), amiknek nem volt közük a pozíció cseréhez, eltűnt a helyéről. Ezeket akartam visszatenni az általam használt helyükre az appban, de ott egyszerűen nem voltak láthatók, még újrapárosítás után sem. Manuálisan, egyesével kellett a box menüjében visszapötyögtetni őket a helyükre a 168-as és 169-es helyről, ahova vándoroltak. Persze ez csak az egyik boxon van meg, a másikon ugyanígy végig kell ezt zongoráznom, mert az app valamiért nem hajlandó látni őket.
Mi lehet a gond, és más is járt már így?
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Nyaralás topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kés topik
- Milyen videókártyát?
- Star Trek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084) (ELKELT)
- IPhone SE(2022) 64GB Aktiválatlan! ÚJ! Független! 12 Hó Jótállás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest