Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ettetek, ittatok?
- Asszociációs játék. :)
- 🖥️⛅
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt!
Szinte úgy pattantam ki az ágyból ma reggel. Ma befejezzük a javítási munkát!! ÁÁÁÁ! Ezt vártam már akkor amikor elkezdtük. Kicsit feltuningoltunk egy időseb tetőt mint én vagyok. De nagyon nem szeretem munka ez. Persze lehet nemsokára az embereknek csak erre lesz pénze a válság miatt és akkor nem lesz más választásunk és be kell vállalnunk ezeket is.
Ha minden igaz kora délutántól PIHI csupa nagybetűvel!
Mára hőségriadó van elrendelve úgy hogy reggel korábban megyünk egy órával minél kevesebbet legyünk abban a forróságban. Remélem a pénzen sem lesz keverés. Ha minden igaz ebből az összegből is picit lecsippentek a házprojektemhez
Hétvégén ha nem lesz akkora a hőség picit tesztelgetek hogy kikapcsolt HT.-val meddig megy el a procim illetve esetleg nem tudok egy picit magasabb uncore-t elérni 21x191-en.
Ezeket kitesztelgetem. Mondjuk péntekre tervezek egy nagy pancsolást is a mamánál a medencében. És hizlalom a seggemet!
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Hálózati / IP kamera
- Gaming notebook topik
- Suzuki topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Diablo IV
- Android másképp: Lineage OS és társai
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Bomba ár HP Pro X360 G3 Silver - Intel N5000 Quad I 8GB I 256GB SSD I 11,6" Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! HP ProBook 6570B - i5-2GEN I 8GB I 320GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 11 128gb Red, független szèp âllapotban
- !! 1 ÉV GARANCIA !! ÚJ állapotú, magyar bill, Apple Macbook Air 2022 M2 8GB RAM 256GB 97% AKKU
- Bomba ár! HP ProBook 6460B - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest