Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Logoszféra  »  Szürke zóna

Hozzászólások

(#5598) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Ma vagyunk 200 hónaposak az én Mónikámmal! Ó de imádom még mindig! Nyilván ő a szerelmünk tüzének őrzője és ezt nagyon köszönöm neki. Tegnap délután el is mentünk kettesben kicsit. Vásároltunk az ósenbe és utána beültünk egy sütire a Krémbe.
Délelőtt befejeztük a cserepezést. Kevesebben voltunk mint számítottam de így is 1-re befejeztük. Pár képet készítettem.
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]
Így dolgozok. Akit érdekel megnézi, akit nem az úgysem olvassa. Még jövök vissza mert 2 tetőablak kerül be az utcafrontra és a ragalját bedobozolom.
Ma megyek misére és apámhoz, majd miután hazaértem beszerelem az új aksit Szemibe. Ugyan azóta nem merült le az akku de vettem egy Bosch.-t tegnap az ósenbe ezt pedig elrakom tartalékba ha bárkinek kell majd bikázásra.
Csillag kiírta hogy vigyük időszakos vizsgálatra szervizbe és most egy új szerelőhöz vittük mert a régivel nem voltunk megelégedve. Valami tiltás is volt mikor Győrbe mentünk az ugriparkba és azt is ki kell vizsgálni. A fékolajat is lecseréltetem mert Szemihez képest nem fog a fék ami elég meglepő a 4 tárcsától. Átnézik az egész autót töviről hegyire hogy minden rendben legyen vele és megbízható legyen.
Szép napot mindenkinek.

Útvonal

Fórumok  »  Logoszféra  »  Szürke zóna
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.