Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Most reggel ülünk a konyhában és csörög a telefonom. A nagynéném hívott hogy most rohan apámhoz mert rosszul lett és viszik be a kórházba. Majd hív mi a probléma. Nem kap levegőt vagy valami ilyesmi. "Jól" kezdődik ez a hét.... Még tegnap reggel beszéltem vele és kutya baja nem volt amikor az ellátmányt bevittem neki. Érthetetlen.

Tegnap mise és apám után hazajöttem és reggeli után elmentem megnézni egy munkát aminek egy részét a héten le kell zavarni. Sőt! Ma már mennem kell oda csavart ragasztani a falba munka után.
Még egy bátor lépést tettem ebéd előtt. Csillagnak a pótkerekét megpróbáltam leszerelni. Egy csörlős megoldással van rögzítve a kocsi aljához, amit tekerve le lehet engedni a földre a kereket. Ez eddig szép és jó, de a csörlő megakadt kb. 5cm leengedés után és utána se fel, se le. Vért izzadva tudtam leengedni és le kellett szerelnem az egészet mert teljesen tönkre ment. DOT szerint egy 2004.42.heti gumi van a felnin . Lehet hogy még soha senki nem akarta leszedni?!
Ezt a tényt erősítheti az is hogy alvázvédővel szépen körbe volt festve a kerék, csak épp alatta nem. Szétszedem és megpróbálom megjavítani mert a cseredarab 77e. ft amit azért neeeeee... Tulajdonképpen a felniméret és a gumiméret miatt álltam neki ennek a műveletnek.
Ma kezdünk egy új nagy tetőt de nem sok kedvem van hozzá.
Szép napot midenkinek.
Aktív témák
- Playstation 5 Pro 2TB - 2év garancia - 2 joystick - joystick töltő
- Új Liectroux N7S-U robotporszívó
- Új Narwal Flow önürítős felmosós dokkolós robotporszívó
- Új Xiaomi Jimmy H11 Pro állóporszívó hordozható vezetéknélküli porszívó
- Lenovo ThinkPad X13s 13.3" 16GB 4266MHz / Snapdragon 8CX Gen3 / 100% akkumulátor
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ezt a tényt erősítheti az is hogy alvázvédővel szépen körbe volt festve a kerék, csak épp alatta nem. Szétszedem és megpróbálom megjavítani mert a cseredarab 77e. ft amit azért neeeeee... Tulajdonképpen a felniméret és a gumiméret miatt álltam neki ennek a műveletnek.