Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
DEJVID
őstag
-
Rengeteg módon lehet felhasználni a szárazjaget, ahogy a bejegyzésed is mutatja.
Én hűtésre használtam.
Könnyebben hozzáférhető mint a folyékony nitrogén és a tárolása is jóval egyszerűbb. Az eredmény nem olyan kimagasló, de jobb mint mondjuk folyadékkal hűteni.
Szénsavast pedig szinte semennyit nem fogyasztok. Szénsavas sört is csak ritkán iszom, bár jelentősen többször mióta 1000Ft felett van a Guinness/Kilkenny. -
-
-"Szárazjeget nem tárolunk"
-"De minek is tárolgatnám, ha azonnal is felhasználhatom."
A felhasználás pillanatáig tárolod. Megfelelő tárolás esetén minimalizálhatod a veszteséget.
A napi 5-10% pedig nem azt jelenti hogy addig kell tárolnod.
"Egy ilyen doboz jó lenne szállításhoz, ha belefér a 11 kg-os zsák."
Több méret létezik. Anno kb. 10 000Ft volt és hozta a szárazjégfutár házhoz a 2x10KG zsákkal együtt ami vidáman elfért benne. -
ok. jó lenne a folyamatról infó, mennyi szárazjég per tartály, az hogy kapcsolódik a géphez, kb. semmit nem tudok erről.
Nekünk a bubis víz ca. heti 10 zsugor 1.5l-es, itt már érdemes ilyenen agyalni?
A beszerzés nem is gond, de itt vidéken a palackok... ma fél órát vártam a boltban, mert mindkét gép szar volt. kijöttek, elindult, a mellettem lévő 2 perc után állt meg...
-
looser
addikt
Szerintem teljesen jó ez a topic.Ahogy a költő mondta, mindegy, mi a téma, csak tudj róla újat mondani :-) (Holt Költők Társasága - Robin Williams (kb. ez volt a mondanivalója)). Magam is nyitottam egyet pár éve, óriási sikerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Robotporszívók
- Asztalos klub
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- AliExpress tapasztalatok
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Gigabyte Geforce RTX 3090 Eagle OC
- Budget Gamer - i5 7600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Eladó Apple Watch SE 2 Rose Gold
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen2 LTE i7-1165G7 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
!