Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• VS461

tag

Respekt az elkötelezettségnek, de… a cikkben addig jutottam, hogy <50-60 ezres, 2 gépes vásárlás, hogy elromlás esetén is biztosítva legyen…> (nem pontos idézet). Én egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ama híres piramisnak a bubisvíz- vagy szódaivás nálatok ennyire a legeslegalján helyezkedjen el. Ez jelentős túlbiztosítás, avagy túlgondolás, over-engineering, mivel egy jövőbeni vis maior helyzetre készülve duplán adsz ki valamire. Veszek két új autót, hogy mi van, ha a a kettőstömegű megadja magát, majd, valamikor a 200 ezredik kilométernél?

Tényleg nem értem, hogy miért nem lehet az egy use case, hogy ha elromlik valami, akkor áthidaló megoldásként mást használunk. Palackos vizet, buszt, satöbbit.

A másik, ami legalább is furcsa, hogy nem elegendő, ha a szódafogyasztás csak fél év alatt fordul nullszaldósra. :F?

Ettől függetlenül olvasom tovább, a szárazjeges dolog érdekesnek ígérkezik. Viszont úgy belecsaptál a lecsóba, hogy ezek a kérdések kikívánkoztak belőlem - nem írtál a cikkben a háttérről, hogy miért vagy ennyire hardcore bubi lover. :R

Új hozzászólás Aktív témák