- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- sziku69: Szólánc.
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
BLiNk3r
senior tag
eljött a nagy délutáni UP! ideje
-
Gambit
őstag
Nem csak erre gondoltam, hanem arra, hogy miközben csukott szemmel várod a reggelt, bealszol, ha fáradt vagy. Magyarul egy fáradt társaságot egy pillanat alatt be lehet altatni ezzel a játékkal, mivel a játék felében csukott szemmel ücsörögnek az emberek. Csak ezt akartam mondani, köszönöm, leülök magamtól.
-
Igen,megvédeni magunkat józan állapotban egyszerűbb.
De játszottunk már tesóm ukrán-orosz-bolgár-estébé barátaival is,ilyenkor csak arra hagyatkozhattunk,hogy mennyire néznek ártatlanul...
( De az se rossz,amikor angolul védekezik valaki erős orosz akcentussal
Általában részére halállal végződik...
).
-
Gyilkosos ! Úgy jó,ha sokan vagytok.Van 1 játékmester,2 gyilkos,1 rendőr,1 orvos,meg a sok paraszt.
Kisorsoljátok a szerepeket,aztán a játékmester szemcsukást kér.''Nézzenek rám a gyilkosok,majd gyilkosok csukják be a szemüket'',s utána ue.-t a rendőrrel és az orvossal.Eztán szemkinyit van,reggel,első nap.
Megbeszéli a társaság,kik lehetnek a gyilkosok,majd szavaznak:először arról,gyilkoljanak -é,majd ha igen a többség véleménye,akkor arról,hogy kit.( Persze a 'gyilkos' védekezik,esetleg le is beszéli a társaságot a saját kinyiffantásáról ).Aztán szemcsuki,és a játékmester kérdez.A gyilkosokat először,hogy ki haljon meg:uarra kell nézniük/mutatniuk -különben nem hal meg senki -előzetesen tehát valahogy a gyilkosoknak közösen el kell dönteniük nappal,kit fognak megölni-,majd jön a rendőr,és valakiről megtudhatja,hogy ő-e a gyilkos,aztán pedig az orvos gyógyíthatja azt,akiről úgy véli,meg akarják ölni a gyilkosok.( Ha a rendőr bevallja rendőrségét,érdemes őt gyógyítani -ha tényleg ő az,és nem az 1ik gyilkos kamuzik ! ).Aztán újra reggel van,szemkinyit,és a játékmester elmondja,van e halott,s kihavan.
Megint megbeszélés,kik lehetnek a gyilkosok... etc.A játék addig megy,míg vagy kinyírják mindkét gyilkost a bölcs játékosok,vagy a halálosztó/k utolsó gyilkolásáig.A mi társaságunknak nagyon bejött,és részegen is jól megy.
Húdehosszú voltam ! -
Kobe
veterán
én szilveszterkor az egyszerű játékokat szeretem, nem az a célom hogy megerőltessem az agyam
legtöbbször pókerezünk, a lényege hogy a kör nyertese iszik...ezeket ki lehet egészíteni olyanokkal mint pl, ha pár kör után -úgy a 10edi után- azoknak a lapoknak a nevét mondja, ami tényleg a kezében van akkor duplán iszik...többször előferdült hogy emberke már a királyt a 7estől se tudta megkülönböztetni -
_az
senior tag
jesszus, ez azért hardcore, miket mondtok...
-
BLiNk3r
senior tag
majdnem déli UP!
-
bbazsy
őstag
Prutyi, vagy ahogy hívod...
Asztal, körbeültök, akárhányan. Középen valami pia, lehet akármi..
Körbe mentek, az 1. kezdi mondani a számokat.. 1,2,3,4,5,6, 7. kell mondani mást, pl: prutyiEz így megy minden 7 -essel végzödő, vagy 7 -tel osztható számnál. (Azért 7, mert annak nem számolod ki, h mi osztható vele), tehát prutyi a 7, 14, 17, 21, 27, 28, 35, 37.... Ha valaki ezeket kimondja, az iszik, és kezditek elöről a számolást!
Namost ez így lehet egyszerű, de ha már van az agyadba, akkor nem ennyi, és minél tovább játszotok, annál rövidebb lesz a számsor...
1. hányóig szokott tartani
mod: látom Drizzt megelőzött, mind1
[Szerkesztve] -
dj.saabe
aktív tag
na szal(onna) !! Bővebben: link
-
dj.saabe
aktív tag
úú nagylett a kép megcsinálom kisebbre plii
-
dj.saabe
aktív tag
oké te mondtad !!
ez egy népszerű társasjáték átalakított változata. a Játék végére Garantál a Lerészegedés !! mellé már nem ajánlok más játékot csak na nagyon nagyon kiakarjátok ütni magatokat. szal ez a lényeg : Bővebben: link nyomtasd ki szerezz bábut dobókockát és apiát !! alull olvasd el mikell mihez!
[Szerkesztve] -
d3adm3at
csendes tag
A reszegedj okosant kinyomtattam mar korabban. jaccottam is vele... hat meg kell mondjam, eleg kemeny jatek. Foleg amikor 3 adagot le kell egymas utan gyorsan nyomni(legyen az 2 dl sor, 1 dl bor, 3cl tomeny, 1 dl pezsgo). Mondani se kell, h rendesen kikeszitette a gyomromat. Utana kellett egy ksi almas dohany a vizipipaba+fel ora egy helyben ules&pipazas, hogy lenyugodjon a pocim.
)
-
BLiNk3r
senior tag
báááázz majd Dallast fogok nézni egész szilveszter éjszaka, mi??
Ilyen lépcsőházas műsor anno még gólyatáborban volt nálunk, csak annak kolifutóverseny volt a neve: felfutni a 4. emeletre, minden lépcsőfordulóban egy feles, vagy 2dl sör, vagy 1deci bor (szóval mire felérsz, az 8x a választott alkohol), lefelé ugyanígy - stopperrel meg mérik az eredményt.
Én sajnos nem indultam, így nem tudom mit hagytam ki -
Sick Boy
őstag
másik verzsön [falun nem műxik] tehát a helyszín Pest.
10 emeletes panel, mondjuk a vendégfogadó, gyanútlan házigizdáé.
Nagy tömegben jó játszani.
Az ugye 20 lépcsőforduló...
Elindultok felfelé és minden lépcsőfordulóban mindenkinek le kell tolnia egy fél vodkát.
Nem kell sietni, csak szép komótosan...! Minden lépcsőfordulóban megállni, fél vodkáűt letolni.
Az nyer, aki magasabbra jut.
Szándékosan nem mondom, hogy aki felér a tetjére, az nyer, mert ezt eddig egyvalaki tette meg, a helyszínen életét is vesztette.
De 1ébként jó játék, csak ésszel kell nyomni [bár aki ilyet csinál, annak tutti elmentek otthonról, de azért jó móka]
-
Sick Boy
őstag
Dallasz...?
szerezzetek régi felvett Dallasokat, vagy bármit, ami Dallasz!
Üljetek le 3-4 ü whiskey-vel a TV elé.
Ahányszor Csoki Júing tölt és iszik [akárhányszor, ha egy kortyot is, akkor is, vagy, ha nem mutatják végig, akkor is], Ti is isztok egy fél Whiskeyt.
film felénél tuti, hogy mindenki ordítva fog okádni az erkélyről -
BLiNk3r
senior tag
A szűk családi kör, az más
Én se ülnék le ilyesmit játszani faterékkal
Közben találtam mégegyet:
Kopogós
Minden játékos a kezébe vesz egy pénzérmét. Az első koppant ötöt az asztalon, majd következik a második játékos, ő is 5-öt koppant. Ezután már a soron következő mindig eldöntheti, hogy hányat koppant. Ha 5-öt, akkor megy tovább a kör, ha 6-ot, akkor visszafordul. Aki nem koppant záros határidőn belül, amikor ő jönne, vagy olyankor kopog, amikor nem neki kéne, az egy felessel bűnhődik.
(A záros határidőt érdemes rugalmasan értelmezni az este előrehaladtával) -
Pópa
senior tag
Na, nálunk hatalmas zaba+pia+buli van karácsonykor.... eszünkbe sem jut játszani... Eszünk, iszunk, beszélgetünk, és kezdjül elölről
a szűk családi körrel. -
klepto
addikt
Most lehet, hogy banálisnak fogok tűnni, de mi nagyon jól el tudunk szórakozni egy Actyviti-vel
Most, hogy kijött a 18+ verzió, biztos ideális lenne szílveszterre -
VladimirR
nagyúr
asszem ez Kamikaze Boci oldala ---> Bővebben: link
masik: bra(z)s - egy kockajatek, kell hozza ket dobokocka (hagyomanyos, hatoldalu) es egy pohar, valamint hihetetlen mennyisegu folyadek (lehet akar alkoholos is)
korbe ultok az elso ember dob, megnezi mennyit dobott, majd ezt megosztja a tobbiekkel - vagy nem es hazudik --- erre az adhat okot, hogy az elottunk levonel nagyobbat kell mondani --- a sorban kovetkezo vagy elhiszi, amit az elotte levo mondott es dob o, vagy nem hiszi el, s ekkor meg kell nezzek a kockakat
ha az illeto felfele hazudott (vagyis nagyobbat mondott, mint amit dobott), akkor iszik, ha nem, akkor a hitetlenkedo tarsa kap egy teli poharat
a ket kockaval a kovetkezo ertekek dobhatoak novekvo sorrendben:
32
42, 43
52, 53, 54
62, 63, 64, 65
11, 22, 33, 44, 55, 66 (1-2-3-4-5-6 bra(z)s)
21 (ez a legnagyobb)
ha valaki 21-et dob es elhiszik neki, akkor a kovetkezonek is annyit kell dobni
[Szerkesztve] -
Torry
addikt
UP!
Nagyon jó topic! -
Drizzt
nagyúr
Volt még valami talán ''dzsibutinak'' nevezett játék is. Ennek a lényege: körbeülik az asztalt, sorban az emberek mondják, hogy :
- 1
- 2
- 3
-4
...
Ha azonban héttel osztható, vagy hétre végződő szám jön, akkor azt kell mondani, hogy dzsibuti. 1szerű, nemde? Azt csak hiszitek. Ha egyszer valaki nem azt mondja, aminek jönnie kéne, akkor húzhatja le a felest. Mondanom sem kell, hogy az ötödik rontott kör után már direkt mondtam rosszat... -
anulu
félisten
telefonálás a legjobb, de nagyon veszélyes!
0-9-ig minden számhoz 1-1 pia hozzárendel. pl: 0: tequila, 1: sör, 2: ouzo, stb. utána be kell ütni az ivó által meghatározott telefonszámot, pl: 0670xyzefdj (részarányosan összekeverni a cuccot), majd felhívni! (húzásra meginni az egészet!). veszélyes, de ha késve érkezel a buliba, és a társaság nagy részének már ''húz a feje'', s utól akarod érni őket, akkor ez a legjobb!!
-
BLiNk3r
senior tag
UPPSZ!
Írjatok jó kis játékokat! -
BLiNk3r
senior tag
válasz
Phantom Lord #3 üzenetére
Igen, az is egy megoldás, gondoltam is rá
Ott már csak a tét a kérdés...nameg hogy sok jó csaj legyen -
Phantom Lord
aktív tag
üvegezés?
-
BLiNk3r
senior tag
Elsőnek itt is van egy, bár sokat nem ismerek, főleg azért is nyitottam a topicot:
A neve: orosz rulett
Ideálisan 4 ember játszhatja. Mindenki kap egy felespoharat, kivéve a hunyót.
Ő kimegy a szobából, a többiek meg töltenek: egy pohárba vodkát, a többibe vizet. Ekkor a hunyó bejön, a többi játékos egymás után lehúzza a maga piáját, a hunyónak pedig meg kell mondania a végén, hogy melyik játékos itta a töményet. Ha talál, mindenki iszik egy felest - természetesen az is, aki az előbb a vodkát itta. Ha nem, akkor a hunyó nyom le egy felest. -
BLiNk3r
senior tag
Akkor ide lehetne írni bármilyen olyan játékot, amivel jól fel lehet dobni a bulit!
Van sokféle kocsmajáték (alkoholizálás a lényegük), meg sok egyéb játék, amiket bulin lehet sok embernek játszani...
Valami ilyesmire gondoltam.
Hajrá!
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sweet.tv - internetes TV
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Posta, csomagküldés
- Tőzsde és gazdaság
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Direct One (műholdas és online TV)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Asus F15 FX516PM 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Alienware AW3225QF - Új, Bontatlan - 31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC -
- HP OMEN Transcend 32 - 31,5", OLED, 3840x2160, 240Hz, HDR400, 0.03ms - Eladó!
- Eladó magas teljesítményű gamergép AMD Ryzen 7, RTX 4060 Ti, 32GB RAM!
- ASUS Radeon RX 6800 TUF GAMING OC 16GB használt videokártya számlával és garanciával eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Nubia Z60S Pro - Cyan - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest