Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• martonx
    veterán

Nulla programozói tudással hetek óta magamnak "fejlesztek" appokat. Először Google antigravity-ben, aztán Claude-ban, most ChatGPT Codexben

- Csináltam könyvelést, ami a nav apiról és banki apiról összematcheli a számláimat, majd elkészíti a negyedéves kimutatásaimat, határidőket jelez, iparűzési adót számol, grafikusan jelzi az éves limitekben hol tartok (le is mondtam a könyvelőmet),
    - Tanuláshoz genárálok vele pdf-eket más elrendezésben, hogy tudjak rá jegyzetelni iPaden
    - Webscrapingre is szuper
    - PDF/DOC kitöltése is használom, pl egy árajánlathoz. Mai példa: behúztam egy árajánlatkéréshez a pályázati feltételeket, EV dokumentumaimat, adataimat, ő meg megírta a kész fájlt pár perc alatt
    - Különböző termékek árának monitorozására is írtam appot
    - PPT prezit is megcsinálja helyettem python kóddal, ha betolom neki az adatokat, fotókat. Szépen elrendezi, megdizájnolja
    - Csináltam magamnak insta sztorihoz több fotóból álló grid készítő webappot
    - Fájlműveletekre is sokat használom. Pl szedje össze egyik mappából a lightroomban flagelt fotókat, majd dobja szét dátum szerint másik mappába
    - Mivel a gmailemhez is hozzáférése van, megírja helyettem a levelet, ott lesz a draftok közt, nekem már csak olvasnom és küldenem kell
    - és még sorohaltnám, mert minden nap használom valami újra. Plusz konkrét listám van, miket szeretnék még magamnak lefejleszteni.

Elképesztően zseniális, és kb 2 hetente modellt váltok, úgy fejlődnek. Nagyon hirtelen tud elavult lenni az, ami 2 hete még jó volt.

Nem is azt mondtam, hogy én sem használom, azt mondtam hogy stackoverflow hiányában programozásilag nem lesz hova fejlődnie.
    Bármikor elismerem, hogy csomó mindenre tök jó az AI. De pont tegnap este futottam bele a kolléga AI-al összeokádott kódjába, amiben már az AI se tudott eligazodni. Kénytelen voltam magam ásni a mélyére :(
    Szóval azért ésszel kell használni, nem pedig látatlanban 10 perc alatt összedobáltatni vele bármit.

Új hozzászólás Aktív témák