Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• macilaci78
    nagyúr

Nulla programozói tudással hetek óta magamnak "fejlesztek" appokat. Először Google antigravity-ben, aztán Claude-ban, most ChatGPT Codexben

- Csináltam könyvelést, ami a nav apiról és banki apiról összematcheli a számláimat, majd elkészíti a negyedéves kimutatásaimat, határidőket jelez, iparűzési adót számol, grafikusan jelzi az éves limitekben hol tartok (le is mondtam a könyvelőmet),
    - Tanuláshoz genárálok vele pdf-eket más elrendezésben, hogy tudjak rá jegyzetelni iPaden
    - Webscrapingre is szuper
    - PDF/DOC kitöltése is használom, pl egy árajánlathoz. Mai példa: behúztam egy árajánlatkéréshez a pályázati feltételeket, EV dokumentumaimat, adataimat, ő meg megírta a kész fájlt pár perc alatt
    - Különböző termékek árának monitorozására is írtam appot
    - PPT prezit is megcsinálja helyettem python kóddal, ha betolom neki az adatokat, fotókat. Szépen elrendezi, megdizájnolja
    - Csináltam magamnak insta sztorihoz több fotóból álló grid készítő webappot
    - Fájlműveletekre is sokat használom. Pl szedje össze egyik mappából a lightroomban flagelt fotókat, majd dobja szét dátum szerint másik mappába
    - Mivel a gmailemhez is hozzáférése van, megírja helyettem a levelet, ott lesz a draftok közt, nekem már csak olvasnom és küldenem kell
    - és még sorohaltnám, mert minden nap használom valami újra. Plusz konkrét listám van, miket szeretnék még magamnak lefejleszteni.

Elképesztően zseniális, és kb 2 hetente modellt váltok, úgy fejlődnek. Nagyon hirtelen tud elavult lenni az, ami 2 hete még jó volt.

Már csak az a kérdés, ki vállalja érte a felelősséget? A könyvelőnél nem kérdés...

Új hozzászólás Aktív témák