Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Harmincegyedik rész
- gban: Mentsünk meg egy 1151-es alaplapot - update lent!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Xiaomi Mi Band 2: A karkötő visszatér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- V.Milán: Lányok 2026-ban...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
101900 - 101801
102296 - 102201 102200 - 102101 102100 - 102001 102000 - 101901 101900 - 101801 101800 - 101701 101700 - 101601 101600 - 101501 101500 - 101401 101400 - 101301 101300 - 101201 101200 - 101101 101100 - 101001 101000 - 100901 100900 - 100801 100800 - 100701 100700 - 100601 100600 - 100501 100500 - 100401 100400 - 100301 100300 - 100201 100200 - 100101 100100 - 100001 100000 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga pista
őstag
Brave browser, 100%, fHD felbontás. Szerintem teljesen vállalható és van mobilapp is.
Annyi, hogy a részletes előrejelzés fülön a szöveges okosságot a jól megszokott diagramm alá tenném.Nekem nem opció, mert céges gépen csak Chrome és Edgge van, telepíteni mást nem lehet (portable se megy). Így a Chromeot használom mindenre. Cserébe több PC-t használva, telefonnal az atya ég is szinkoronban van a Chrome/Google alatt
Igen, mindent is tud rólam a Google, de nem különösebben érdekel, a kényelem (nekem) megér ennyit.@SirRasor: Főleg nyáron még hasznos a Blitzortung weblap (De van appja is), élő villámtérkép, nagyítható (böngészőben érdemes lenémítani, hangot is ad adott nézetben új villám detektálásakor. A másik meg az ESTOFEX figyelmeztetése, sokszor szoktak az Időképen meg más oldalon hivatkozni rájuk, 1-2-3 a skála, de már 1-esnél is elég durva viharok fordulhatnak elő. Nálam ez a 4 oldal van használva/nézve, nyáron főleg.
-
SirRasor
addikt
Brave browser, 100%, fHD felbontás. Szerintem teljesen vállalható és van mobilapp is.
Annyi, hogy a részletes előrejelzés fülön a szöveges okosságot a jól megszokott diagramm alá tenném.
akkor most "Brave browser alatt 100%-os nagyításon, FHD felbontáson" nézd meg.
Miért nem arról küldted a képet, amit írtál?Nálam kis faragás után így jelenik meg (szintén Brave, FHD):
-
totya694
őstag
Annyi, hogy a részletes előrejelzés fülön a szöveges okosságot a jól megszokott diagramm alá tenném.+1
-
macilaci78
nagyúr
Csak a helyük van ott és hatalmas rések vannak. Ublockkal picit megritkítottam a helyőrzőket és picit összébb ment, de attól még zavaró.
garga pista ez feltűnt nyáron, hogy jópárszor mellément a tippelés, ezért is voltam kíváncsi, hogy ki-mit használ.
Annyi, hogy a részletes előrejelzés fülön a szöveges okosságot a jól megszokott diagramm alá tenném. -
SirRasor
addikt
Csak a helyük van ott és hatalmas rések vannak. Ublockkal picit megritkítottam a helyőrzőket és picit összébb ment, de attól még zavaró.
garga pista ez feltűnt nyáron, hogy jópárszor mellément a tippelés, ezért is voltam kíváncsi, hogy ki-mit használ.
-
tucsok.
senior tag
-
garga pista
őstag
Mit szóltok az új, hirdetésekkel megpakolt időképhez?

https://www.idokep.hu/elorejelzes/SzegedVagy ha nem ezt, akkor ki mit szokott nézni?
Én a weather.com -ot használom mellé, telefonos app-ja is van. Van, hogy jobban be tudja lőni nyáron mikor lesz vihar, amikor mondjuk az időkép egész napra 50%-ra ír zivatart, ez néha kicsit pontosabb.
-
tixem
addikt
tárgytalan, alza holnap délig megoldja
-
fradi81
veterán
-
Ted_Beneky
senior tag

https://www.idokep.hu/elorejelzes/SzegedVagy ha nem ezt, akkor ki mit szokott nézni?
Hirdetés eddig is volt, maximum picit nagyobbak lettek. Én is ezt szoktam nézni főleg a valós idejű radar miatt, az új dizájn így 1-2 naposan még nagyon új. Ettől függetlenül 3 napon túl már csak találgatnak, hogy milyen idő lehet

-
SirRasor
addikt

-
tixem
addikt
Üdv
Van valakinek elfekvőben felesleges AM4 hűtője?
Ilyen egészen minimál, amd wraith / deepcool ag300 / SE-903-SD szint nagyon max, átmenetileg amíg megjön a nagyvas. Árban megegyezünk
Esetleg olyan bolt a városban, ahol esetleg van készleten értelmes áron. -
vizslakutya
senior tag
-
nap
addikt
Drautos, vagy BT? A fejhallgatós topikban amikor sokat jártam, akkor is alig volt jó szaki Pesten. Hogy most mi a helyzet, passz.
Vezetékes. Elnémult a bal oldala.
-
macilaci78
nagyúr
-
ritkaság
aktív tag
Mi voltunk bent a szetávnál érdeklődni a radiátor cseréről (volt hirdetve a faliújságon). Annyit mondott az ügyintéző hogy lehet nálunk/velük is kérni, de szabad helyek függvényében tudnak segíteni, de hogy igazából bármilyen fűtés szerelő le tudja cserélni (sőt elvileg mindegyik tudja is hogy hogyan kell) csak kérvényezni kell a rendszer leengedést ami fűtési szezonban drágább. Ha jól rémlik utána jönnek a hőmennyiség mérőt újra érvényesíteni...
Villanyszerelő ajánlásom Jinxb1rd-nek: Jójárt Sándor ev
Hali!
Nálam még nincs hőmennyiség mérő. Nem kell leereszteni a rendszert mert alul-felül elzárható minden radiátor. -
pulutodurumo
őstag
-
nap
addikt
Fejhallgatót hova érdemes vinni szervízbe?
-
boba6
senior tag
És/vagy egy tűrhető minőségű zajszintmérő?
dBC korrekciós szűrő és fast/slow kapcsoló kéne. -
Ted_Beneky
senior tag
2026.03.14 szombat 10-18óráig, Heller Ödön műv.ház Tápé Budai Nagy Antal 20.
Esszencia-Lehetőségek Napja, egészség/wellnes/meditáció/quigong/hangtálfürdő/stb. -
Ted_Beneky
senior tag
Sziasztok! Nem tudom lehet-e itt a topikban szegedi programot ajánlani a potenciális érdeklődőknek, de majd kiderül

Egészség/wellnes témában, kb. 2 hét múlva szombaton Szegeden -
-Tsaba-
tag
Mi voltunk bent a szetávnál érdeklődni a radiátor cseréről (volt hirdetve a faliújságon). Annyit mondott az ügyintéző hogy lehet nálunk/velük is kérni, de szabad helyek függvényében tudnak segíteni, de hogy igazából bármilyen fűtés szerelő le tudja cserélni (sőt elvileg mindegyik tudja is hogy hogyan kell) csak kérvényezni kell a rendszer leengedést ami fűtési szezonban drágább. Ha jól rémlik utána jönnek a hőmennyiség mérőt újra érvényesíteni...
Villanyszerelő ajánlásom Jinxb1rd-nek: Jójárt Sándor ev
-
martonx
veterán
32 A 7.360 W, a mi főzőlapunk 7,3 kW-os. Persze ehhez minden főzőlap maxon megy. De ha mellette mondjuk sütöd a krumlit a 2,5 kW-os sütőben, vizet forralsz az 1,8 kW-os forralóban, megy a mosógép, szárítógép, akkor megy a fejszámolás.
Szegeden volt olyan albérlet, ahol 1×16A volt, a mikró egymaga képes volt lecsapni az olvadó biztosítékot, pedig minden más fogyasztó stand by üzemmódban volt és lámpa se volt felkapcsolva. Kértünk bővítést 1×25A-ra és minden probléma megszűnt.Azon múlik, hány biztosítékra (áramkörre) vannak szétosztva. Nálunk egy fázis van 32A-al. Amikor ideköltöztünk heti szinten verődött le a biztosíték, mert két szintes lakásban szintenként volt 1-1 biztosíték. Aztán a lakást átvezetékeztetve, csomó biztosítékra, áramkörre szétosztva atomstabil lett a 32A 1 fázis.
Pedig ha valahol, akkor nálunk a 6 fős családban tényleg tud egyszerre menni 2-3 elektromos főzőlap, sütő, mikro, airfrier, légkondi, pár gamer PC, mosógép, hajszárító stb. -
macilaci78
nagyúr
32 A 7.360 W, a mi főzőlapunk 7,3 kW-os. Persze ehhez minden főzőlap maxon megy. De ha mellette mondjuk sütöd a krumlit a 2,5 kW-os sütőben, vizet forralsz az 1,8 kW-os forralóban, megy a mosógép, szárítógép, akkor megy a fejszámolás.
Szegeden volt olyan albérlet, ahol 1×16A volt, a mikró egymaga képes volt lecsapni az olvadó biztosítékot, pedig minden más fogyasztó stand by üzemmódban volt és lámpa se volt felkapcsolva. Kértünk bővítést 1×25A-ra és minden probléma megszűnt. -
martonx
veterán
"új tűzhely" - ennyiből akár aluk-felül villany is lehet. Az indukciós főzőlapom 7,3 kW, plusz a sütő tán 2,5 kW. Az óra meg 3*16A.
1*32A óra esetén már a korlátozással kell beépíteni a főzőlapot, egy fázison 32A-nél többet lakosságnak tán nem is adnak.És sajnos sűrűn olvasni olyanról, hogy a társasházi gerinchálózat nem bírja azt el, ha minden lakás megkapná a bővítést, az egyenjogúság jegyében viszont azt mondja az egyetemes szolgáltató, hogy akkor ő senkinél nem bővít.
1 fázison 40amper a maximum. 32A-nél még nem igazán kell korlátozás a főzőlaphoz.
-
macilaci78
nagyúr
Csak az egyetemes szolgáltató (MVM Next) lesz kb. az utolsó, akit keresni kell, vagy segíteni tud az ügyben, azért írtam a pontosítást.
Nem, már nem élek Szegeden és amikor ott éltem, akkor sem volt szükségem villanyszerelőre, nem tudok kit ajánlani.

Innen indultunk:
Újabb probléma. Új tűzhely kerülne a lakásba és nem bírja el a hálózat. Állítólag kell új áramos doboz és külön egy vezetéket vezetni a tűzhelyig.
Erre tudtok ajánlani villanyszerelőt?
Nekem laikusnak, tapasztalatlannak tűnik a kérdező, mintha azt kérdezné, "új autót veszek munkábajárásra, tudnátok segíteni?" Csak hát nem mindegy, hogy például 1 km-re megy naponta, vagy Düsseldorfba havonta.Van egy lakásfelújítós topik eléggé aktív közösséggel, ahol tudnak segíteni, csak nem lokál topik, így konkrét szegedi szerelőre nem biztos, hogy lesz ajánlás. De ott is az első kérdések egyike az lenne, hogy ugyan milyen tűzhelyről van szó, milyen teljesítményű a villanyóra, lakásosztóról dobjon be egy képet...
Az előző pecóban a szabadon álló, alul villany, felül gáz kombinált tűzhelyet cseréltük beépíthető sütőre és indukciós főzőlapra. Ehhez kellett a lakás elektromos hálózatát bővíteni (1*25A→3*16A), gázterv a megszűnő gázfogyasztó miatt, az óra és a lakásosztó között új kábel (hiszen két fázissal több lett), a lakásosztótól a tűzhelyig új kábel, hiszen ez konnektorról már nem megy el. De ez egy komolyabb lakásfelújíás egyik pontja volt és én is az említett csoportból tanultam sokat.
-
garga pista
őstag
Nem véletlenül írtam, hogy első körben a közös képviselőt kérdezném meg.
Csak az egyetemes szolgáltató (MVM Next) lesz kb. az utolsó, akit keresni kell, vagy segíteni tud az ügyben, azért írtam a pontosítást.
-
macilaci78
nagyúr
Nem véletlenül írtam, hogy első körben a közös képviselőt kérdezném meg.
-
garga pista
őstag
"új tűzhely" - ennyiből akár aluk-felül villany is lehet. Az indukciós főzőlapom 7,3 kW, plusz a sütő tán 2,5 kW. Az óra meg 3*16A.
1*32A óra esetén már a korlátozással kell beépíteni a főzőlapot, egy fázison 32A-nél többet lakosságnak tán nem is adnak.És sajnos sűrűn olvasni olyanról, hogy a társasházi gerinchálózat nem bírja azt el, ha minden lakás megkapná a bővítést, az egyenjogúság jegyében viszont azt mondja az egyetemes szolgáltató, hogy akkor ő senkinél nem bővít.
A területileg illetékes elosztó (Szegeden az MVM Démász) mondja meg, lehet-e bővíteni, de a tárasház közös vezetéke meg a társasház tulajdona általában, ott a közös képviselő jóváhagyása is kell hozzá. Nálunk sem lehet bővíteni már, csak a közös vezetékek cseréjével (1-2 lakás kapott kisebb bővítést).
-
macilaci78
nagyúr
Nem hinném hogy ez a probléma. Egyszerűen kell egy nagyobb kapcsolószekrény, és egy plusz kismegszakító dedikáltan a tűzhelynek. Valahogy azt sejtem, hogy a Gorenje nem 400V három fázisra tervezi a sparheltet. 3500 W-ba bele szoktak férni.
Voltam már olyan panelben, ahol simán a konnektorba volt dugva a tűzhely. Ezzel csak az a probléma, hogy ha bármi mást használsz közben, akkor az már tényleg sok, és leveri a biztit."új tűzhely" - ennyiből akár aluk-felül villany is lehet. Az indukciós főzőlapom 7,3 kW, plusz a sütő tán 2,5 kW. Az óra meg 3*16A.
-
ritkaság
aktív tag
Ha átesett panelprogramon a ház, mint a miénk, akkor mivel le vannak plombázva a csatlakozások, más le se szerelheti, Szetávnak le kell plombáznia újra. Rajta van a hőmennyiség mérő is. Másrészt az is kitétel volt, hogy a radiátor szeparálható legyen, alul felül szelep van, elzárva ezeket a radiátor leszerelhető a teljes tömb vizének leengedése nélkül. Szerintem ezek miatt, tuti van a Szetávnak erre szerződött szakembergárdája, akik a sima radiátorcserét is megcsinálják. Én is a Szetávnál érdeklődnék.
valamint vizslakutya!
Szetáv horribilis áron dolgozik.
Nálunk még nincs költségmegosztó. Viszont alul felül elzárható a fűtőtest, így kihagynám a Szetávot. -
csoszogi
tag
Nyáron a Szetáv is megoldja,kellenek hozzá ők is hiszen le kell engedni az összes vizet az ágon.
Ha átesett panelprogramon a ház, mint a miénk, akkor mivel le vannak plombázva a csatlakozások, más le se szerelheti, Szetávnak le kell plombáznia újra. Rajta van a hőmennyiség mérő is. Másrészt az is kitétel volt, hogy a radiátor szeparálható legyen, alul felül szelep van, elzárva ezeket a radiátor leszerelhető a teljes tömb vizének leengedése nélkül. Szerintem ezek miatt, tuti van a Szetávnak erre szerződött szakembergárdája, akik a sima radiátorcserét is megcsinálják. Én is a Szetávnál érdeklődnék.
-
Bogyi007
veterán
Sziasztok!
2021 januári az Xbox Series X konzolom és még gyári állapotban van, sosem volt még szétszedve. Összességében keveset volt használva, de azért egy takarításra és ujrapasztázásra már gondolnék vele kapcsolatban.
Játék közben nem hangos, de azért a teteje azért melegnek mondható.
Szegeden és környékén tud valaki ajánlott szervizt vagy usert aki meg tudná ezt nekem csinálni? -
vizslakutya
senior tag
-
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Radiátor cserére keresek megbízható szakit, aki nem csak ígérget. Panelben kellene cserélni 3 radiátort. -
vizslakutya
senior tag
-
Ted_Beneky
senior tag
Olyat tudok "ajánlani" aki többszöri igéret ellenére nem megy ki a megbeszélt időpontban, de gondolom nem efféle szakira gondoltál és ez nem segít. Az viszont segíthet, hogy a mi 5-6 éves Whirlpool elektromos sütőnknél már volt arra lehetőség, hogy előre lekorlátozzuk a felvett teljesítményét, mielőtt még a "gombokkal" beállítanád, hogy hanyas fokozaton forralja a vizet. Persze a külön vezeték kellett és a bekötése se a hagyományos dugallj. A 16amperes kismegszakító elég neki. Eddig egyszer vágta csak le, de akkor a mosógép és a mikró és a porszívó is be lett kapcsolva a sütővel egyidőben.
-
pulutodurumo
őstag
Első körben a közös képviselőt kérdezném meg, hogy lehet-e bővíteni a hálózatot? Társasháznál simán benne van a pakliban, hogy a társasház hálózata nem bír el többet.
Nem hinném hogy ez a probléma. Egyszerűen kell egy nagyobb kapcsolószekrény, és egy plusz kismegszakító dedikáltan a tűzhelynek. Valahogy azt sejtem, hogy a Gorenje nem 400V három fázisra tervezi a sparheltet. 3500 W-ba bele szoktak férni.
Voltam már olyan panelben, ahol simán a konnektorba volt dugva a tűzhely. Ezzel csak az a probléma, hogy ha bármi mást használsz közben, akkor az már tényleg sok, és leveri a biztit. -
macilaci78
nagyúr
Első körben a közös képviselőt kérdezném meg, hogy lehet-e bővíteni a hálózatot? Társasháznál simán benne van a pakliban, hogy a társasház hálózata nem bír el többet.
-
Jinxb1rd
addikt
Újabb probléma. Új tűzhely kerülne a lakásba és nem bírja el a hálózat. Állítólag kell új áramos doboz és külön egy vezetéket vezetni a tűzhelyig.
Erre tudtok ajánlani villanyszerelőt?
-
Lacielvtárs
nagyúr
sziasztok, lenne egy nagyon off kérdésem
de hátha valaki használ itt a fórumoni ilyet vagy hasnolót kerti munkához és volna véleménye, ötlete, vagy esetleg pro-kontra érvei hogy érdemes e beruházni ilyenbe
[link]
a lényeg hogy adott egy nagy kerti az egyik ismerősömnél, akinek sajnos az egészsége nem engedi meg a kerti munkát mint korábban és egy ilyen talicskában gondolkodik.
szóval érdekelne minden vélemény, amit előre is köszönök
-
boba6
senior tag
Nem kallódik valakinek a fiókjában egy kalibrált bemérőmikrofon?
USB-s (UMIK-1) előny de nem feltétel (van fantomtápos USB hangkártya).
Megfelelő díjazásért 1 hétvégére kikölcsönözném. -
SirRasor
addikt
Tisztázd le vele előre hogy az összes szemetet( apro gallyakat is ) is vigye amennyiben Neked nem kell. mert annyi lesz hogy nem tudsz vele mit kezdeni
Ja, és ha azt mondja egy fuvarral nem tudja elvinni csak kettőben akkor először a gallyakat vigye ne a vastagot, mert utána soha tőbbé nem fogy menni érte
,Köszönöm, de sajnos nagyon messze vagyunk ettől: nekiestem már pár fának és vagy 4 nagy kupac ág van és a kisebbeket már nem is számolom.
Ha a fűzfából csak a nagyokat viszi el, akkor lesz n+1 kupac...
Majd tüzelünk vele vagy nyársalunk a gyerekekkel, vagy szép lassan eltűnik a zöldhulladékos szeméttel (kb. mostanra sikerült így eltüntetnem a régi lakó fűkupacát). -
veze
őstag
Tisztázd le vele előre hogy az összes szemetet( apro gallyakat is ) is vigye amennyiben Neked nem kell. mert annyi lesz hogy nem tudsz vele mit kezdeni
Ja, és ha azt mondja egy fuvarral nem tudja elvinni csak kettőben akkor először a gallyakat vigye ne a vastagot, mert utána soha tőbbé nem fogy menni érte
, -
r3dsnake
nagyúr
24 órás MÁV jegy 5ezer forint, és vonaton tudtok sörözni is.
5 perc séta a flippermúzeum a Nyugatitól. Én tuti nem szívnék autóval, pályamatricával, parkolással. -
macilaci78
nagyúr
-
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Lenne pár embernek kedve a flipper múzeumban eltölteni egy hétvégi napot? Összedobhatnánk az út árát és felmehetnénk szórakozni egyet. -
Gergello
addikt
-
tisn
veterán
nekem most volt egy redonyos gyerek, ilyen ai kepe volt.
cigany szarmazasu volt.
teljesen korrekt munkat vegzett, akkor jott, mikor igerte. teljesen elegedett voltam vele. -
vizslakutya
senior tag
-
Jinxb1rd
addikt
Köszönöm, szétdobáltam a leveleket.
-
pulutodurumo
őstag
Tavaly újítottam fel két beltéri ajtót, azokhoz vágattam üveget a Pacsirta utca elején, ahol a kukások vannak (voltak régen?).
-
Doggy dog
senior tag
Unoglass, Textilgyári út, három autóval is megfordultam már náluk az elmúlt pár évben, mindegyiken szépen javították a kavicsnyomot, az egyiken legutóbb repedés miatt full szélvédő csere is volt. Tisztességesen megcsináltak azt is, nem volt utána beázás stb.
A sérülés jellegétől függően a kavicsnyomot kitöltő anyag idővel kicsit kikophat, ablaktörlő járatástól leginkább, de maga a felverődés soha nem terjedt tovább.
Az áruházi parkolós sátrakat én inkább hanyagolnámRészemről ajánlott [link]
Köszönöm!
-
vizslakutya
senior tag
-
macilaci78
nagyúr
A Szilánk biztosan meg tudja csinálni.
Ha lehetőséged van, én tuti elvinném az ép ajtót mintának a furatok végett. -
martonx
veterán
2021-ben kellett utoljára nekem ilyen, akkor a kálvária tér vagy sugárútnál volt egy profi üveges cég, akik tök gyorsan és meglepően olcsón vállaltak ilyet. De már nem emlékszem a nevükre.
Megvan ők voltak: https://jonai-uveg.hu/
-
Jinxb1rd
addikt
Még egy kérdés.
Üveglapot kellene vágni ebbe a bútorba, mert az egyik fele kitört. Tudd erre bárki ajánlani valakit? szerintetek mennyibe kerülhet? vagy kaucióból megy le vagy én csináltatom
-
tixem
addikt
Unoglass, Textilgyári út, három autóval is megfordultam már náluk az elmúlt pár évben, mindegyiken szépen javították a kavicsnyomot, az egyiken legutóbb repedés miatt full szélvédő csere is volt. Tisztességesen megcsináltak azt is, nem volt utána beázás stb.
A sérülés jellegétől függően a kavicsnyomot kitöltő anyag idővel kicsit kikophat, ablaktörlő járatástól leginkább, de maga a felverődés soha nem terjedt tovább.
Az áruházi parkolós sátrakat én inkább hanyagolnámRészemről ajánlott [link]
-
Doggy dog
senior tag
Sziasztok!
Szélvédő kavicsfelverődés javítására kit ajánlotok Szegeden?
Többen vannak,több multi parkolójában...
Kálvárián is van 2 üveges.
Nyilván mindegyik azt mondja, nincs gari,ha elreped,ez ok.
Gyakorlati tapasztalatok érdekelnek,kinél csináltattatok ilyet sikeresen? -
garga pista
őstag
Sziasztok!
Nincs valakinek véletlen egy fölös SMA - F adaptere? SMA vége apa legyen, az F már mindegy.
-
csabám
addikt
[lodri.hu] esetleg ?
Köszönöm, felkeresem!
-
vizslakutya
senior tag
[lodri.hu] esetleg ?
-
Jinxb1rd
addikt
-
martonx
veterán
Szegedi Jysk-ből is mindent lapra szerelve adnak ki. Szólj ha segítség kell, arra gurulok kombi autóval, aztán elviszem hozzád. Ezért kár költöztetőcégnek 16.000-et fizetni.
-
Jinxb1rd
addikt
azt mondom, hogy az még úgy oké, de szegedi JYSK-ből? Ami raktáron van?
Mindenesetre köszönöm mindenkinek a tippeket
-
csabám
addikt
Római krt 33 ban van egy szervíz,korrekt a mester.
Köszi, megkérdeztem, nem vállalnak LG-t. Más ajánlás esetleg a Szuper Elszón kívűl, mint hivatalos LG szerviz?
-
johnny82
őstag
Köszönöm, de azért kérdeztem költöztetőket, mert nem én szeretném csinálni. Nem is tudok vezetni.

Venni szeretnék pár bútort és hajmeresztőnek találom hogy 30.000 Ft-ból szállítják ki Ikeából, yskből meg egyéb helyekről. Most möbelixből úgy vettem bútort hogy majd onnan kell valamivel elhozni...
Meg ezenkívül a holmimat is át kellene vinni az új lakásba, nincsenek bútoraim csak sok-sok cuccom.Ikeából szerinted mennyi lenne a normális?
Ha Szegeden belül meg tudsz venni mindent, haver beugrik sofőrnek és össze tudod logisztikázni az elhozatalokat, akkor itt bérelhetők dobozos autók jó áron.
-
macilaci78
nagyúr
Köszönöm, de azért kérdeztem költöztetőket, mert nem én szeretném csinálni. Nem is tudok vezetni.

Venni szeretnék pár bútort és hajmeresztőnek találom hogy 30.000 Ft-ból szállítják ki Ikeából, yskből meg egyéb helyekről. Most möbelixből úgy vettem bútort hogy majd onnan kell valamivel elhozni...
Meg ezenkívül a holmimat is át kellene vinni az új lakásba, nincsenek bútoraim csak sok-sok cuccom.Ilyen 15-20 Ft/óra, egy sofőr, egy rakodó, minimum 2 óra díjjal számolhatsz nettóba. Ha nehéz bútor, akkor plusz súlypénz, plusz ember is játszhat.
-
Jinxb1rd
addikt

Meg ezenkívül a holmimat is át kellene vinni az új lakásba, nincsenek bútoraim csak sok-sok cuccom. -
tixem
addikt
-
4ron
senior tag
Pannon Pakk 66 Kft. Pörgették, előbb végeztek, mint a megadott időpont, de nem kértek el ugyanannyi pénzt, hanem így kevesebbet. Nagyon korrektek voltak és mindenre vigyáztak. Én csak velük költöznék, ha ismét kellene.
Új bútort én IKEA-ból elhoztam a Focus kombival, de az ugye lapraszerelt volt, viszont a hátsó sort hátradöntve simán befért minden. Ha összeszerelt bútort vennék, akkor utánfutót bérelnék vagy kisbuszt, Szegeden erre is van lehetőség, de a cég nevét ne kérdezd.
-
vizslakutya
senior tag
Pannonpack,előre kiszámolják a várható árat.
Mömaxból Deszkre vittem ki bútort a kisteherrel ,tízezerbe belefért. -
johnny82
őstag
Utolsó 2 kérdésedre pl. attól függ. Mekkora a bútor, panel/társasház/családi ház, van-e lift, befér-e a liftbe? Vittem már 2. emeltre lift nélküli panelba nehéz bútort haverral, mert spórolni akartam, de szenvedés volt, fordulni is nehéz volt, inkább kifizettem volna így utólag. Pl. nagy kanapét, ami nehéz és nincs is lift a házban, vagy van, de nem fér be, akkor én biztos nem szenvednék vele. Viszont haverom egyszer rendelt olyan kanapét a hatodikra, aminek alapból le voltak szerelve az oldalsó elemei (nem tudta, nem mondták), így simán befért a liftbe két fordulóval, így azt a pénzt megspórolhatta volna.
-
pulutodurumo
őstag
Ha magadnak akarod megoldani, viszonylag olcsón, akkor például a Mömax, Möbelix párosnak van saját bérelhető kisteherautója.
-
Jinxb1rd
addikt
Valaki tud ajánlani megbízható, nem hajmeresztő árú költöztetőket?
Más:
Úgy nézem bárhonnan új bútort rendelnék, akkor rendesen megküldik a szállítás díját. azt ki hogy oldja meg? azt is költöztetőkkel vagy utánfutó bérlés inkább? -
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Van olyan közöttünk aki szereti az Alföldi csemege/paprikás szalámit? Írjon rám priviben!
-
SirRasor
addikt
-
ShadowX
őstag
Van valakinek elfekvőben raspberry/orange pi-je, amiben van legalább: 2 mag, 512 MB RAM és ethernet porttal is rendelkezik?
Keresek valami kis vackot max 5k-ig (vagy kölcsönbe tesztelésre), ami egy Adguard Home-t elbír emberi sebességgel.
Vagy milyen vasat ajánlotok alá, ami relatíve olcsó?Majd érdekelne a tapasztalatod.
-
fecus
őstag
Van valakinek elfekvőben raspberry/orange pi-je, amiben van legalább: 2 mag, 512 MB RAM és ethernet porttal is rendelkezik?
Keresek valami kis vackot max 5k-ig (vagy kölcsönbe tesztelésre), ami egy Adguard Home-t elbír emberi sebességgel.
Vagy milyen vasat ajánlotok alá, ami relatíve olcsó?Egy pi3-am van. Talan B. Most nincs használva.
-
tlac
nagyúr
Vagy milyen vasat ajánlotok alá, ami relatíve olcsó?alternatívaként aprón vannak még komplett passzív minipc-k is
[link] -
SirRasor
addikt
Vagy milyen vasat ajánlotok alá, ami relatíve olcsó? -
fradi81
veterán
-
r0by
addikt
-
fradi81
veterán
Ismeri valaki ezt a távirányítós boltot, működik még?
-
totya694
őstag
Valakinek esetleg van tapasztalata? [link]
Az sem mindegy mihez akarod használni(Windows vagy MacOS) meg szerintem itt is túl gyorsan dobnak piacra olyan hardvereket amelyek részben sántítanak.Gondolok itt pl. azt írja a gyártó teljes értékű SATA3 sebességet tud és valójában csak töredékét tudja vagy 4k videó átvitelt amit esetleg tud is csak homályos a kép mert tele van digitális zavarral és ezt lehet csak egy gyenge minőségű kábel okozza.
Legfeljebb weben veszed és visszaküldöd ha nem jön be... -
Stylewars_kp
őstag
Valakinek esetleg van tapasztalata? [link]
-
SirRasor
addikt
nem a vodafone mobil alkalmazás kell neked...
a nokiának van appja. Sok szolgáltatói box annyira bugosan van lokalizálva, hogy nem működnek formok benne. Pl nálunk a port forwardot és fix ip osztást a klienseknek nem bírta felvenni, mert rosszak voltak az erre való formok. Az app viszont valami apit használ, amivel működik a felvétel.
nokia wifi [link] (Nokia Apps Distribution LLC), úgy lehet belépni vele, mint a webes felületen, arról a hálózatról, amit az eszköz ad
Nokia WiFi támogatott eszközök (ezek az eszközök root eszközként/átjáróként használhatók) a Nokia WiFi mobilalkalmazással:
• Nokia WiFi Beacons 1, 1.1, 2, 3, 6, G6, 10
• Nokia WiFi Gateway 3
• Nokia FastMile 4G, 5G átjárók 2,3,3.1,3.2
• Nokia FastMile 5G vevőkészülékek 5G14-B
• Egyes CSP által biztosított ONT-k (modemek/átjárók):
G-140W-C, G-140W-H, G-240W-G, G-240W-J, G-0425G-A, G-0425G-B, G-1425G-A, G-1425G-B, G-2425G-A, G-2425G-B, G-2425G-2-B, G-2425G-B, G-2425G-B, XS-2426G-A, XS-2426G-B, G-0425G-C, G-1426G-A
Megjegyzés: Ezen eszközök támogatása a CSP-től és a firmware-verziótól függ
Volt valami hülyesége/otthoni user segítése, hogy a port forwardkor felvett automatikusan statikus ip cím hozzárendelést is a célra, de az utólag törölhető. Otthoni használatnál ez segíti a nem hozzáértő usert, de ha jól emlékszem virtualip használatánál gond lenne,ahol több mac address is ugyanazt az ipt használja.1000 hála, simán rá tudtam vele csatlakozni.
Átállítottam a DNS-t és el is mentette
-
macilaci78
nagyúr
Amennyire tudom, típustól is függ. Van, amelyekben a csapágy a dobbal egybe van öntve, csak dobbal együtt cserélhető, ami kb gazdasági totálkár.
Fogyasztói társadalom, így szereltek... -
vizslakutya
senior tag
-
csabám
addikt
Sziasztok!
MEGBÍZHATÓ mosógép szerelőt keresek Szegeden, aki csapágyasat javít rövid határidőn belül és korrekt áron!
Köszönöm az ajánlásokat előre is. -
azbest
félisten
UserAdmin jelszava a router hátulján van és ezzel legalább a WiFi nevet, sávszélt, csatornát meg hasonlóakat enged átállítani.
Mármint milyen alkalmazás? Valami wines csoda? Vagy androidos?
Találtam Playen egy One alkalmazást. Erre gondolsz? Mondjuk a képek/leírás alapján nem ez az..nem a vodafone mobil alkalmazás kell neked...
a nokiának van appja. Sok szolgáltatói box annyira bugosan van lokalizálva, hogy nem működnek formok benne. Pl nálunk a port forwardot és fix ip osztást a klienseknek nem bírta felvenni, mert rosszak voltak az erre való formok. Az app viszont valami apit használ, amivel működik a felvétel.
nokia wifi [link] (Nokia Apps Distribution LLC), úgy lehet belépni vele, mint a webes felületen, arról a hálózatról, amit az eszköz ad
Nokia WiFi támogatott eszközök (ezek az eszközök root eszközként/átjáróként használhatók) a Nokia WiFi mobilalkalmazással:
• Nokia WiFi Beacons 1, 1.1, 2, 3, 6, G6, 10
• Nokia WiFi Gateway 3
• Nokia FastMile 4G, 5G átjárók 2,3,3.1,3.2
• Nokia FastMile 5G vevőkészülékek 5G14-B
• Egyes CSP által biztosított ONT-k (modemek/átjárók):
G-140W-C, G-140W-H, G-240W-G, G-240W-J, G-0425G-A, G-0425G-B, G-1425G-A, G-1425G-B, G-2425G-A, G-2425G-B, G-2425G-2-B, G-2425G-B, G-2425G-B, XS-2426G-A, XS-2426G-B, G-0425G-C, G-1426G-A
Megjegyzés: Ezen eszközök támogatása a CSP-től és a firmware-verziótól függ
Volt valami hülyesége/otthoni user segítése, hogy a port forwardkor felvett automatikusan statikus ip cím hozzárendelést is a célra, de az utólag törölhető. Otthoni használatnál ez segíti a nem hozzáértő usert, de ha jól emlékszem virtualip használatánál gond lenne,ahol több mac address is ugyanazt az ipt használja. -
SirRasor
addikt
Én még userrel sem tudok bemenni az enyémbe. Ha jól emlékszem, az alkalmazásukban lehet idomítani, de azt meg még nem próbáltam ki.
UserAdmin jelszava a router hátulján van és ezzel legalább a WiFi nevet, sávszélt, csatornát meg hasonlóakat enged átállítani.
Mármint milyen alkalmazás? Valami wines csoda? Vagy androidos?
Találtam Playen egy One alkalmazást. Erre gondolsz? Mondjuk a képek/leírás alapján nem ez az.. -
pulutodurumo
őstag
Digi/ONE Nokia GPON Home Gateway-hez tud valaki admin név/jelszót?
UserAdmin-hoz van, de az nem tud DNS-beállításokat módosítani.
AdminGPON/ALC#FGU nem jó még úgy se,hogy a router ki lett resetelve.
Router hátuljára csak az userAdmin van felírva.EDIT: tárgytalan, találtam nagyon gettó megoldást:
Brave -> F12, element pickerrel kikerestem, kiszedtem a disabled-et és voilá, rá is tudok menteni

Én még userrel sem tudok bemenni az enyémbe. Ha jól emlékszem, az alkalmazásukban lehet idomítani, de azt meg még nem próbáltam ki.
-
SirRasor
addikt
Router hátuljára csak az userAdmin van felírva.EDIT: tárgytalan, találtam nagyon gettó megoldást:
Brave -> F12, element pickerrel kikerestem, kiszedtem a disabled-et és voilá, rá is tudok menteni

Ááááá nem jó, becsukták a kiskaput

Nice hack, but seems they've closed this loophole on newer Nokia XS-2426G-A: "normal user do [sp] not have permission to do this!"Akkor még mindig érdekel admin név/jelszó páros.
-
SirRasor
addikt

-
ShadowX
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
101900 - 101801
102296 - 102201 102200 - 102101 102100 - 102001 102000 - 101901 101900 - 101801 101800 - 101701 101700 - 101601 101600 - 101501 101500 - 101401 101400 - 101301 101300 - 101201 101200 - 101101 101100 - 101001 101000 - 100901 100900 - 100801 100800 - 100701 100700 - 100601 100600 - 100501 100500 - 100401 100400 - 100301 100300 - 100201 100200 - 100101 100100 - 100001 100000 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- A spanyolviaszt nem, csak a görgőt találná fel újra az Airra Labs egere
- PlayStation 5
- Senki sem beszél róla, de újra elérhető két 30-as sorozatú GeForce
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA CM 600W
- Honor Magic4 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TAVASZI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T510 - i3-370M I 6GB I 320GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo T14 Gen 1 i5 10210U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Igen, mindent is tud rólam a Google, de nem különösebben érdekel, a kényelem (nekem) megér ennyit.
akkor most "Brave browser alatt 100%-os nagyításon, FHD felbontáson" nézd meg.
Vagy még csak a helyük van ott és azért?
Próbáld meg itt.