- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Harmincegyedik rész
- gban: Mentsünk meg egy 1151-es alaplapot - update lent!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Xiaomi Mi Band 2: A karkötő visszatér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- V.Milán: Lányok 2026-ban...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
101700 - 101601
102296 - 102201 102200 - 102101 102100 - 102001 102000 - 101901 101900 - 101801 101800 - 101701 101700 - 101601 101600 - 101501 101500 - 101401 101400 - 101301 101300 - 101201 101200 - 101101 101100 - 101001 101000 - 100901 100900 - 100801 100800 - 100701 100700 - 100601 100600 - 100501 100500 - 100401 100400 - 100301 100300 - 100201 100200 - 100101 100100 - 100001 100000 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizslakutya
senior tag
-
tixem
addikt
Üdv,
Akad vialakinek elfekvő Am4 backplate, vagy valahol a városban van olyan hely ahol lehet ilyet szerválni?
-
ritkaság
aktív tag
Ilyenem van, 2022-ben 13k-ért vettem a Lidl-ben 3 év garival.
A motor akkut azért nem dugtam rá, sokalltam az 5A töltőáramot.Írtam PM!
-
macilaci78
nagyúr
Ilyenem van, 2022-ben 13k-ért vettem a Lidl-ben 3 év garival.
A motor akkut azért nem dugtam rá, sokalltam az 5A töltőáramot. -
ritkaság
aktív tag
-
veze
őstag
-
macilaci78
nagyúr
jaaaa, én vettem valami alap akkutöltőt nem rég. De hogy az tud-e regenerálni??? Mert eredetileg olyat kerestél.
Az enyémet kölcsön adhatom, fogalmam sincs, hogy mire mész vele. Hibás / tökéletesen nullára lemerült akkuhoz vettem, azokkal semmit nem tudott kezdeni, sima akku töltésre hibátlan.Egy 12V névleges feszültségű ólomsavas akku ha 10V alá merült, amúgyis kuka.
A szulfátlanítás sem biztosíték semmire, mert a szulfát az akku aljában felhalmozódik és rövidzárlatot csinál, cellazárlatos lesz az akku és kuka. Nyer vele ugyan egy kis időt, de a sztori vége nem marad el. -
martonx
veterán
jaaaa, én vettem valami alap akkutöltőt nem rég. De hogy az tud-e regenerálni??? Mert eredetileg olyat kerestél.
Az enyémet kölcsön adhatom, fogalmam sincs, hogy mire mész vele. Hibás / tökéletesen nullára lemerült akkuhoz vettem, azokkal semmit nem tudott kezdeni, sima akku töltésre hibátlan. -
johnny82
őstag
-
ritkaság
aktív tag
Skacok senkinek sincs modern akku töltője?
-
veze
őstag
+1 a foobar 2000 :-)
-
tisn
veterán
na ilyet se sikerult meg, sata ssdnek letortem a sata csatlakozo muanyag reszet. kar, hogy egy ideje mar errol bootolt a gep, meg ezen volt a win

de igy legalabb megjavitottam az m.2-esen a win-t est mar az futkarozik.
es egy kulso tokban teljesen jol elfutkarozik (kabelt nem birtam rarakni az erintkezokre, de a tok jol megtartja)
-
SirRasor
addikt
-
tlac
nagyúr
-
pulutodurumo
őstag
Sosem néztem, száz éve fent van a gépen, de majd rálesek. Mondjuk nekem a telepítős fut.
AIMP.exe
-
tlac
nagyúr
-
pulutodurumo
őstag
Sosem néztem, száz éve fent van a gépen, de majd rálesek. Mondjuk nekem a telepítős fut.
-
martonx
veterán
-
SirRasor
addikt
Az Aimp is jó, a Foobar nekem kicsit fura.
+1 a Foobar furaságának.
Engem az győzött meg, hogy pingvinre is mindenki azt ajánlja, úgyhogy az egyetlen épeszű megoldást megléptem:
Winamp-szerűsítettem

-
Gergello
addikt
Ezt a sándorfalvi automata szolit próbálta már valaki ?
https://www.facebook.com/p/Happy-Sun-Automata-Szol%C3%A1rium-St%C3%BAdi%C3%B3-0-24-61571432213140/mint a cigány úgy le akarok feketedni
-
Savageboy
senior tag
Lehet egyszerűbb lenne winget-tel feltenni.
winget install -e --id AIMP.AIMP -
fecus
őstag
Az Aimp is jó, a Foobar nekem kicsit fura.
Az AIMP.exe indítása után a céges gép sipítozik, hogy sikerült megvédenie valamitől és nem futtatja. Az install nélküli verziót töltöttem le. Melyik exe-t kell indítani?
AIMPate.exe
AIMPac.exe
AIMP.exe -
pulutodurumo
őstag
-
stopperos
senior tag
-
ritkaság
aktív tag
Mit értesz a regeneráló töltő alatt?
Igen, macilaci78 mondja jól. Foszfátmentesíteni kellene.
-
SirRasor
addikt
-
fecus
őstag
Win11-re, munkába, háttérben működő rádió stream lejátszót tudtok ajánlani? Legyen ingyenes és fogadjon url-t is.
Van még Winamp? -
macilaci78
nagyúr
Mit értesz a regeneráló töltő alatt?
Komolyabb C-Tek például, ami tud szolfátmentesíteni.
-
szabzoltan1
tag
-
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Valakinek van-e autó akkumulátorhoz regeneráló töltője? Vagy tudtok-e Szegeden valakit aki foglalkozik ezzel? -
macilaci78
nagyúr
Üdv! Csopiban van valaki,aki UTP kábelt tudna csatlakozóvéggel ellátni( krimpelni?) ?
Be van a ház kábelezve ,szolgáltató még nincs,eméletileg Telekom lesz,de nem tudni mikor. Router lenne addig SIM mobilnettel.( Az már megvan)
Köszi.Egy-egy csatlakozóvégbe fázisceruzával toltam bele a késeket, működött.

-
garga pista
őstag
Üdv! Csopiban van valaki,aki UTP kábelt tudna csatlakozóvéggel ellátni( krimpelni?) ?
Be van a ház kábelezve ,szolgáltató még nincs,eméletileg Telekom lesz,de nem tudni mikor. Router lenne addig SIM mobilnettel.( Az már megvan)
Köszi.Szia, mennyire sürgős? 1-2 héten belül akár el tudok jönni megcsinálni. Fali aljzathoz is van szerszámom. Ha érdekel és jó neked ilyen határidővel, dobj egy privátot.
-
vizslakutya
senior tag
Köszi. -
johnny82
őstag
Onkyo házimozi erősítő és Wharfedale 5.0 szett eladó. Ha valaki mindkettőt viszi egyszerre, adok kedvezményt.
-
martonx
veterán
Van még Digi?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Jó lenne ha még lenne, és nem vásárolta volna fel ez a...leánykori nevén digi

-
pulutodurumo
őstag
-
martonx
veterán
-
r3dsnake
nagyúr
Szeged Rókuson nálam nem megy a digi optika. Másnál is van hasonló gond?
-
SirRasor
addikt
-
csoszogi
tag
Aktív szenet hol lehet kapni?
Hűtégép szűrőjébe kell.
Falat doboz, de 13k a gyári. Aliról az utángyártott is 3-4k, ami vicc...
ezek szerint ki tud szedni a szenet a szűrőből? Ha igen, akkor beteszed a sütőbe, vékony rétegben, 100-150°C fél óra és amit ő megkötött szagokat a hűtőben, azok távoznak.
Elvileg aktív szén valamennyire az is, amit a boltban megveszünk, mint grill faszén.
Le tudod mérni a kiszedett aktív szént, az mennyi? -
4ron
senior tag
Hűtégép szűrőjébe kell.
Anno akvarisztikában használtam ilyet. Ha az online rendelés nem játszik, megnézném valami kisállat boltban vagy a Trópusban.
-
mAtech
aktív tag
Madách utca,Bocskai- Szilágyi u közt.
Tényleg! Ott is van. Köszi.
-
SirRasor
addikt
Hűtégép szűrőjébe kell.
-
vizslakutya
senior tag
-
totya694
őstag
-
Ted_Beneky
senior tag
Jesszum, de ráérsz.

Szerencsére

-
Gergello
addikt
A Start-Stop rendszeres autókhoz eleve drágább az akku a sok indítás miatt nagyságrendileg 100k környéke.A másik dolog meg az akku cserét is úgy ajánlott végrehajtani,hogy az autó feszültség alatt "maradjon" tehát vagy egy másik akkut kell párhuzamosan kötni a lemerült akkura vagy egyéb tápegységgel biztosítani a tápellátást.
Ha nem így történik akkor megbolondulhat az autó "agya" de persze vannak kivételek(2 akku van az autóba gyárilag stb)Na ilyen autó nem kell.
-
Stylewars_kp
őstag
Lehet h nevetni fox, de a feleségem vett pár éve ilyen fűkiperzselő hőlégfúvót hosszú nyéllel és a makacs jégfoltokra rámegyek azzal
Gyomégető néven lehet megtalálni, valami 10 ezer körül volt az ára.Jesszum, de ráérsz.

-
totya694
őstag
Én olyan megoldást is láttam amikor egy tanker Kraz elejére szereltek Mig 21 hajtó művet
Az még az aszfaltot is felszárította
Fogyasztásáról nem tudok adatokat... -
macilaci78
nagyúr
Szőregen a Gazdaboltban már szerdán délután se volt só
Én sima építkezési lapáttal dolgozom, a hólapát műanyagja szereti megadni magát egy-két év után. Igen, tovább tart így, de működik.Ganézólapát, Apám anno csinált magának 80 cm széleset a sertésekhez*, azzal tolja le az udvarban is a havat. Halad vele...

*Amikor még megérte csinálni, volt a háznál 80-120 hízó is. -
Ted_Beneky
senior tag
Egyébként ha minden kötél szakad, a páramentesítőbe való por is jó lehet út szórásra.

Ugyanis a páramentesítő por/tabletta is nagyrészt CaCl2, szüleimnél kell a házban gyűjteni a párát és konkrétan pár évente ilyen útszórót szoktunk venni és azt töltjük a kis szövet zacskókba, mert olcsóbb mint a páramentesítő tasak/tabletta.Lehet h nevetni fox, de a feleségem vett pár éve ilyen fűkiperzselő hőlégfúvót hosszú nyéllel és a makacs jégfoltokra rámegyek azzal
Gyomégető néven lehet megtalálni, valami 10 ezer körül volt az ára. -
garga pista
őstag
Én sima építkezési lapáttal dolgozom, a hólapát műanyagja szereti megadni magát egy-két év után. Igen, tovább tart így, de működik.Egyébként ha minden kötél szakad, a páramentesítőbe való por is jó lehet út szórásra.

Ugyanis a páramentesítő por/tabletta is nagyrészt CaCl2, szüleimnél kell a házban gyűjteni a párát és konkrétan pár évente ilyen útszórót szoktunk venni és azt töltjük a kis szövet zacskókba, mert olcsóbb mint a páramentesítő tasak/tabletta. -
Ted_Beneky
senior tag
Én még hétfőn vettem az Obiba, de már akkor is nagyon fogytán volt (a só meg a zeolit is). De kollégám mondta hogy tegnap ő már csak egy gazdaboltba talált (talán Szőregen). De hogy állítólag országos hiánycikk mindenféle síkosságmentesítő, meg a hólapát is már. Az a baj hogy már én is mindent kiszórtam...
Én sima építkezési lapáttal dolgozom, a hólapát műanyagja szereti megadni magát egy-két év után. Igen, tovább tart így, de működik. -
SirRasor
addikt
-
SirRasor
addikt
-
tisn
veterán
-
fecus
őstag
-
macilaci78
nagyúr
Fűrészpor, fatüzeléses kazán salak, sima homok (már ha nincs összefagyva
) is jó, legalábbis szüleimnél kis településen ezeket is be szokták vetni.Hamu...
-
garga pista
őstag
Fűrészpor, fatüzeléses kazán salak, sima homok (már ha nincs összefagyva
) is jó, legalábbis szüleimnél kis településen ezeket is be szokták vetni. -
csoszogi
tag
jó lehet még a macskalom (bentonit, zeolit alapú, vagy növényi), meg műtrágya is. Pontosan nem tudom melyik műtrágya az ajánlott, rá kell keresni, de szerintem a legolcsóbb is jő, sokban van zeolit is, mint vivőanyag. Ezek lehet drágábbak, de legalább nem csúszol el.
-
-Tsaba-
tag
Én még hétfőn vettem az Obiba, de már akkor is nagyon fogytán volt (a só meg a zeolit is). De kollégám mondta hogy tegnap ő már csak egy gazdaboltba talált (talán Szőregen). De hogy állítólag országos hiánycikk mindenféle síkosságmentesítő, meg a hólapát is már. Az a baj hogy már én is mindent kiszórtam...
-
fecus
őstag
Na, útszóró só sincs. Valaki látott még készletet?
-
totya694
őstag
Nem akartam belekeverni a hibrideket mert ott már más a helyzet mások a megoldások.
Gondolok itt a 3 fázisú töltő generátorra amely egyben villanymotor is és a lapos szíjon hajtja meg a motort és attól indul be. -
DarkByte
addikt
A Start-Stop rendszeres autókhoz eleve drágább az akku a sok indítás miatt nagyságrendileg 100k környéke.A másik dolog meg az akku cserét is úgy ajánlott végrehajtani,hogy az autó feszültség alatt "maradjon" tehát vagy egy másik akkut kell párhuzamosan kötni a lemerült akkura vagy egyéb tápegységgel biztosítani a tápellátást.
Ha nem így történik akkor megbolondulhat az autó "agya" de persze vannak kivételek(2 akku van az autóba gyárilag stb)Ez nem mindig igaz. Pl. a mild hybrid (SHVS) Scross-omban a li-ion rendszer csinálja a stop-start-ot, csak az első hideg indítást csinálja az ólomsavas. Elég pici is utóbbi emiatt kapacitásra.
-
totya694
őstag
Ha nem így történik akkor megbolondulhat az autó "agya" de persze vannak kivételek(2 akku van az autóba gyárilag stb) -
Gergello
addikt
Ez egy Ford Fiesta, a Hovány-nál vettem. Ne vegyetek Ford-ot, vagy legalább ne itt..
Nincs 3 éves és harmadszor rohadok le vele, mindig tönkre megy benne az akksi, cserélik gariban, de azt nem nagyon akarják megtalálni mi okozza. És még bunkók is. Eddig egy próbálkozásuk volt kb teljesen vakon, nem jött be, most megint rossz.
Van rajta Assistance, de így is elég szar hogy nem tudok számítani rá, hogy elindulok amikor akarok, vagy 2-3 órával később, mire megjön a traileres, meg a csere autó.
Bezzeg a régi Focusommal sosem volt ilyen baj, 9 éves kora óta volt nálam, több mint 10 évig.
Valamilyen spec. akku kell bele ?
Ha nem akkor tarthatsz egyet a csomagtartó elbírja, 30.000 Ft + egy 10-es kulcs a saruhoz. -
mAtech
aktív tag
Sziasztok!
Egyedi talpbetéthez ortopédust tudtok? A Pacsirta utca végén van egy, de nem tudom ők készítenek-e ilyet.
Ha van máshol is ne tartsátok magatokba.
-
fecus
őstag
Kecskeméti u. TV szerviz
Maros u. 40 Komat Bt.
Matronix szerviz centrum Berlini krt 5/A -
szabzoltan1
tag
S
-
finest
addikt
Sziasztok! Tudtok ajánlani olyat, aki foglalkozik elektronikai eszközök javításával. Van több aktív hangfalam, amiket fel kéne újítani. Elöregedtek, búgnak bekapcsoláskor, már nem úgy szólnak. Sajnálnám őket kidobni, mert annyira nem gagyik, Genius 7.1, meg 2.0 Sp HF 1255A lenne.
-
lorcsi
veterán
-
csoszogi
tag
-
_Petya_
őstag
-
ritkaság
aktív tag
Kösz, azt ismerem, de nem megoldás. Legalábbis így gondolom
-
garga pista
őstag
Rókusi Tescoban épp láttam átalakítót, csak arra nem emlékszek ilyen irányú volt-e amilyet keresel
De Mediamarkt, Euronics is tartani szokott ilyeneket, illetve Műszaki pincében is van a weblap szerint. -
lorcsi
veterán
-
totya694
őstag
Ez egy Ford Fiesta, a Hovány-nál vettem. Ne vegyetek Ford-ot, vagy legalább ne itt..
Nincs 3 éves és harmadszor rohadok le vele, mindig tönkre megy benne az akksi, cserélik gariban, de azt nem nagyon akarják megtalálni mi okozza. És még bunkók is. Eddig egy próbálkozásuk volt kb teljesen vakon, nem jött be, most megint rossz.
Van rajta Assistance, de így is elég szar hogy nem tudok számítani rá, hogy elindulok amikor akarok, vagy 2-3 órával később, mire megjön a traileres, meg a csere autó.
Bezzeg a régi Focusommal sosem volt ilyen baj, 9 éves kora óta volt nálam, több mint 10 évig.
Éveken keresztül nézegettem én is az autókat mert a 23 éves Peugeot 206 1,4B autómat szerettem volna lecserélni valami fiatalabbra nem mint ha lenne komolyabb baja csak nincs benne klíma és közeledve a 60-hoz egyre nehezebben viselem a meleget.Rengeteg videót megnéztem hallgattam nyomoztam ha volt valami kiszemelt példány az esetleges típus hibákról.Majd a nejem beleszeretett egy Toyota Aygo X-be 2022-es 1.0 72LE szívó benzin.Hetekig ment a tanakodás végül rábólintottam legyen.Nem akartam dieselt és benzines turbós autót sem így azért elég sok mai autó kiesett a keresés alatt.
12 évig volt hű társam a 206-os és egyenlőre csak hasonlítgatom a 2 autót egymáshoz de nem is lehet egy napon említeni őket.Még nem tudtam beleszeretni a Toyotába. -
_Petya_
őstag
Ez engem is érdekelne, milyen márkával sikerült így megjárnod? Nálam a Dacianak kétszer ment tönkre gari idő alatt a kettőstömegű lendkereke. De másodjára már a kuplungot is cserélték, és azóta (lekopogom) minden hibátlannak tűnik, pedig már jóval túl mentem azon a futásmennyiségen, ami alatt kétszer kellett lendkereket cserélni.
-
garga pista
őstag
Januári szelektálás

Vigyetek HDD-ket vagy 300W-os tápot, esetleg hibás USB3.0 vezérlőt ingyé. A többi hirdetés már fizetős, de topik tagoknak lehet egy kis kedvezményről szó
-
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Ha van közöttünk DC (discord) guru. Kérem írjon rám PM-ben.
-
totya694
őstag
Olybá tűnik, hogy a személygépjármű kikerül a tartós fogyasztási cikkek halmazából.
Már rég nem az
-
macilaci78
nagyúr
-
totya694
őstag
Véleményem szerint az egyre silányabb minőségű új autók miatt egyre több lesz a panasz és ezen panaszok a mennyiségük miatt nem lesznek orvosolva...
-
martonx
veterán
Sziasztok, boldog új évet mindenkinek!
Fogyasztóvédelmi ügyben jártas ügyvédet keresek, még jobb lenne ha gépjármű ügyekben is lenne tapasztalata.
A sztori röviden: van egy újonnan vett, még garanciális autóm, ami már harmadszor romlik el ugyanúgy, a szerviz láthatóan nem töri össze magát hogy megtalálja a hiba igazi okát, tüneti kezelésekkel próbálkoznak, az a sejtésem hogy csak ki akarják húzni a garancia idő végéig.
Szeretném őket kicsit jobban presszionálni arra, hogy még komolyabban foglalkozzanak vele, az importőrnek írt panasz és a szerviz utáni kérdőíveken a rossz vélemények hatottak valamennyit, a második eset után és a sokadik 1 csillagos értékelés után már a márkakereskedés vezetője hívott fel hogy "beszéljük meg", ha jól sejtem komoly bajuk van/lesz a negatív értékelésekből, de úgy érzem ennek ellenére még mindig nem az igazi a hozzáállás, sőt azóta újra elromlott, most is náluk van.
Szeretném ha végre rendesen megjavítanák, ha erre képtelenek, akkor visszavásárolnák, vagy ha ez nem megy akkor legalább normális áron beszámítanák egy újba.
Gondolom segítene ezen a dolgon, ha legközelebb az ügyvédemmel mennék. Talán ez elég, ha mégse, akkor szeretném átbeszélni a lehetőségeket, és ha van értelme akkor jogi útra terelni az ügyet.
Tudtok ajánlani valakit?
Köszi!
Ez engem is érdekelne, milyen márkával sikerült így megjárnod? Nálam a Dacianak kétszer ment tönkre gari idő alatt a kettőstömegű lendkereke. De másodjára már a kuplungot is cserélték, és azóta (lekopogom) minden hibátlannak tűnik, pedig már jóval túl mentem azon a futásmennyiségen, ami alatt kétszer kellett lendkereket cserélni.
-
SirRasor
addikt
Ezért már nem kívánok boldog új évet. Inkább egy közepesen használt régebbi évnek örülnék úgy 2016-2018 környékéről

_Petya_ milyen márkának milyen típusát kerüljük messziről?
-
csoszogi
tag
Fogyasztóvédelmi ügyben jártas ügyvédet keresek, még jobb lenne ha gépjármű ügyekben is lenne tapasztalata.
A sztori röviden: van egy újonnan vett, még garanciális autóm, ami már harmadszor romlik el ugyanúgy, a szerviz láthatóan nem töri össze magát hogy megtalálja a hiba igazi okát, tüneti kezelésekkel próbálkoznak, az a sejtésem hogy csak ki akarják húzni a garancia idő végéig.
Szeretném őket kicsit jobban presszionálni arra, hogy még komolyabban foglalkozzanak vele, az importőrnek írt panasz és a szerviz utáni kérdőíveken a rossz vélemények hatottak valamennyit, a második eset után és a sokadik 1 csillagos értékelés után már a márkakereskedés vezetője hívott fel hogy "beszéljük meg", ha jól sejtem komoly bajuk van/lesz a negatív értékelésekből, de úgy érzem ennek ellenére még mindig nem az igazi a hozzáállás, sőt azóta újra elromlott, most is náluk van.
Szeretném ha végre rendesen megjavítanák, ha erre képtelenek, akkor visszavásárolnák, vagy ha ez nem megy akkor legalább normális áron beszámítanák egy újba.
Gondolom segítene ezen a dolgon, ha legközelebb az ügyvédemmel mennék. Talán ez elég, ha mégse, akkor szeretném átbeszélni a lehetőségeket, és ha van értelme akkor jogi útra terelni az ügyet.
Tudtok ajánlani valakit?
Köszi!
ügyvédet nem tudok, de itt a fórumtémák között vannak autós topikok is. Esetleg ott is nézz szét, mert lehet tudnak segíteni a hibádon, esetleg másnak is előjött ugyanez, vagy tudnak jogi szakembert ajánlani.
-
macilaci78
nagyúr
Tudtok ajánlani valakit?
Köszi!
Igaz, pesti, de Magnum már több fórumtársnak nyújtott hathatós segítséget hasonló ügyekben. Ha nem lesz helyben ajánlás, első körben egy ügyvédi levélben is kiegyezhettek.
-
_Petya_
őstag
Tudtok ajánlani valakit?
Köszi!
-
4ron
senior tag
Törölhető, rossz topikba írtam.
-
totya694
őstag
-
martonx
veterán
Buék minden topik lakónak! Mindig reménykedek, hogy a következő év jobb lesz, mint az előző. Hátha jövőre...
-
totya694
őstag
BUÉK mindenkinek!
-
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek az egész éves segítséget!
Ezúton kívánok mindenkinek és természetesen a családjaitoknak is: egészségben, gazdagságban és boldogságban bővelkedő új esztendőt! -
martonx
veterán
Na, annak ott pont semmi értelme. Az eset, ami az apropót adta, hogy a magas padka és dupla szalagkorlát ellenére sikerült a járdán a bringást halálra gázolni, de a kihelyezett trafi helye előtt megállt a fejtetőre tett gép is.
A baleset oka az volt, hogy a pesti oldal felőli felhajtó minősíthetetlen minőségű aszfaltja köszönő viszonyban sem volt azzal az amúgy a megengedettnél jóval nagyobb sebességgel, amivel hősünk a bajt okozta.
Az a trafi csak arra jó, amire a pályán lévők: a gyorshajtók tesztelhetik a féket is.Az Algyői útra meg a fix 60 helyett jobb lenne egy pár digitális tábla és forgalomirányító lámpa, amit a gyalogos kezel. Gyalogos nyomja a gombot, korlátoz 70-re, majd 50-re, majd piros 30-60 másodpercig, aztán zöld. M3 bevezetőn van ilyen, azt mondjuk a keresztirányú forgalom is vezérli
Jaja, naponta kétszer az az 5 csoportosan közlekedő filippínó megnyomná a gombot, megvárja a zöldet, átmegy a buszmegállóba, és kész. Ehelyett 7/24-ben szopatják az autósokat. De hát valahol muszáj bevételt generálni.
-
garga pista
őstag
Erre azt tudom mondani: A Vinkler László útra, ami igazából mostanában épült be rendesen, kiraktak pár éve egy trafipaxot, és kiraktak egy 30-as táblát.Feleségem arra jár munkába már 4 éve (akkor még út sem volt arra rendesen). Meg is lepődött ezen. Nos miután jobban beépült, és elég pénzt beszedtek, vagy nem tudom miért, de leszedték a 30-as táblát, és szinte alig van benne kamera. Pedig most sokkal többen laknak arra, fiatalok több gyerek, jobban indokolná a 30-as korlátozást, ha eredetileg azért tették ki, mert féltették a lakosságot, ez alapján kötve hiszek......A Derkovitson meg az ominózus helyen jó sokáig semmi nem volt, Töltés utca-i kereszteződés után van a kamera. Ott volt is harmincas tábla, gondolom a kereszteződés miatt. Hogy mégis miért lett ott kamera passz. Mostanában kellett vezetnem délutánonként/este, amit látok: rengetegen vannak az utakon, a gyalogosok, biciklisek full feketében semmi fényvisszaverő, alig lehet őket látni, főleg szemerkélő esőben stb... De mennek bátran. Egyedül a Voltos futárokon láttam fényvisszaverőt, látszott is rendesen. Na azt kellene inkább szabályozni.
Kevés kivetélek egyike vagyok, aki legalább biciklin fehér vagy citromsárga (sí)kabátot húz télen
Egyrészt nem is szeretem a feketét annyira, ha már ilyen gyász idő van legalább dobjuk fel kicsit. Cserébe tényleg időben észre is vesznek. Gyalog van h veszek fel sötétebbet, de nyugodtabb vagyok a tarka ruhában 
-
garga pista
őstag
Én őszintén megvallom, nem láttam még olyan trafiboxot, amelyik autó elé ugrott volna, hogy bárkit is megvédjen.
De valóban az lenne a legkevesebb, hogy az adott gyorshajtási bírság összegével beszálljanak a temetés árába.
És tömeges lassítást a tarfiboxok előtt?
Mint a véda kapuk előtt. A navigációs programok be is mondják/figyelmeztetnek h sebességmérés lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
-
101700 - 101601
102296 - 102201 102200 - 102101 102100 - 102001 102000 - 101901 101900 - 101801 101800 - 101701 101700 - 101601 101600 - 101501 101500 - 101401 101400 - 101301 101300 - 101201 101200 - 101101 101100 - 101001 101000 - 100901 100900 - 100801 100800 - 100701 100700 - 100601 100600 - 100501 100500 - 100401 100400 - 100301 100300 - 100201 100200 - 100101 100100 - 100001 100000 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bittorrent topik
- Bluetooth hangszórók
- A spanyolviaszt nem, csak a görgőt találná fel újra az Airra Labs egere
- OLED monitor topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- HP Pavilion 15 AMD Ryzen 5500U / 16 GB DDR4 / 256 GB SSD 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Motorola Edge 40 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- ÚJ! EZÜST Surface Pro 11 Ultra 5 236V 16GB 1000GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest

Én sima építkezési lapáttal dolgozom, a hólapát műanyagja szereti megadni magát egy-két év után. Igen, tovább tart így, de működik.