Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Harmincegyedik rész
- gban: Mentsünk meg egy 1151-es alaplapot - update lent!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Xiaomi Mi Band 2: A karkötő visszatér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- V.Milán: Lányok 2026-ban...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
101200 - 101101
102296 - 102201 102200 - 102101 102100 - 102001 102000 - 101901 101900 - 101801 101800 - 101701 101700 - 101601 101600 - 101501 101500 - 101401 101400 - 101301 101300 - 101201 101200 - 101101 101100 - 101001 101000 - 100901 100900 - 100801 100800 - 100701 100700 - 100601 100600 - 100501 100500 - 100401 100400 - 100301 100300 - 100201 100200 - 100101 100100 - 100001 100000 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrotESC
aktív tag
Óvatosan ki lehet fújni a gépet kompresszorral, megfelelő távolságból, olajleválasztással. A leghatékonyabb módszer szerintem. De mivel lehetne otthoni körülmények között, ha nem áll rendelkezésre kompresszor és nem is lenne célszerű beszerezni, (társasház, túl hangos lenne), kifújni a gépet ? Van valami olyan kisebb méretű elektromos/mechanikus cucc ami alkalmas erre, és itthon kapható ? A drága sűrített levegő spray-t hagyjuk.
IT Dusters-nek vannak ilyen cuccai. Én ezt használom: [link]
-
fradi81
veterán
Óvatosan ki lehet fújni a gépet kompresszorral, megfelelő távolságból, olajleválasztással. A leghatékonyabb módszer szerintem. De mivel lehetne otthoni körülmények között, ha nem áll rendelkezésre kompresszor és nem is lenne célszerű beszerezni, (társasház, túl hangos lenne), kifújni a gépet ? Van valami olyan kisebb méretű elektromos/mechanikus cucc ami alkalmas erre, és itthon kapható ? A drága sűrített levegő spray-t hagyjuk.
[ilyet] vettem, elég jól fúj, szabályozható erősség, 2 fej, és még morzsaporszívóként is lehet használni a hozzáadott tartállyal.
-
csoszogi
tag
igaz nem sokszor kb 10-szer, de laptopot (hátfal leszerelése után) és számítógépet is ilyesmivel fújtam ki:
[link]
Adapterekkel szabályozható az áramlási sebesség.
10-esben használtam teraszon, de igen zajos.
Hogy mennyire hatásos nem tom. Ez van itthon.
De tisztább lett jóval. -
Rimuru
veterán
Nem tudom hogy MO-n kaphato-e ilyesmi https://www.aliexpress.com/w/wholesale-air-blower.html
-
attilav2
őstag
Olajmentes vagy leválasztóssal oké. De olyan tanácsot ne adjunk, hogy nagy teljesítményű kompresszorral hadd szóljon. Ventilátorok sem értékelik, ha megvannak rúgatva kompresszorral. Meg olyan helyre is befújhatja a port a kompresszor ahol nem biztos, hogy van helye.
-
johnny82
őstag
-
4ron
senior tag
-
johnny82
őstag
-
tisn
veterán
-
johnny82
őstag
Tudna valaki kölcsönadni infra hőmérőt egy pár órára? Sütő fűtőszálait kellene leellenőrizzem. Sör/csoki árfolyamon.
-
_Petya_
őstag
Sziasztok, lakatost tud valaki ajánlani? Garázsajtót szeretnék készíttetni (egyedi méretű kell sajnos). Köszi!
-
pulutodurumo
őstag
-
DarkByte
addikt
Én pont ezért járok a Mömax melletti Pennybe. Ott mindig kevesen vannak. Olyan se volt még, hogy elsőre ne tudtam volna a palackokat visszaváltani. Ha meg olyan akciók vannak, akkor a Lidl-ök közül valóban a Xin parki a legélhetőbb. Ráadásul ha valaki szereti a kínai leveseket, akkor azokból is jól be lehet vásárolni a kínai részben.
A Xin parki Lidl-ben is nagyobb a tömeg már a kezdetekhez képest, de tény, az hogy nem egy nagy lakótelep közepén van és leginkább autózni kell hozzá kicsit megszűri a forgalmat.
-
martonx
veterán
Én pont ezért járok a Mömax melletti Pennybe. Ott mindig kevesen vannak. Olyan se volt még, hogy elsőre ne tudtam volna a palackokat visszaváltani. Ha meg olyan akciók vannak, akkor a Lidl-ök közül valóban a Xin parki a legélhetőbb. Ráadásul ha valaki szereti a kínai leveseket, akkor azokból is jól be lehet vásárolni a kínai részben.
-
tisn
veterán
igen van amikor sokan vannak, de legtöbbször vállalható. Vallalhatobb, mint a tobbi. Ha sokan állnak sorba, teszek egy gyogykört és addigra eltűnnek. Másrészt hó vége van. Ilyenkor kevesebben vannak. Ezt többen is észrevettük. Elfogy a pénz..
Én mindig szombat délután megyek, kettő három körül.en altalaban reggel, szerda, pentek, szombat, viszonylag koran. nincs tomeg, de kihaltsag sem.
-
garga pista
őstag
-
csoszogi
tag
igen van amikor sokan vannak, de legtöbbször vállalható. Vallalhatobb, mint a tobbi. Ha sokan állnak sorba, teszek egy gyogykört és addigra eltűnnek. Másrészt hó vége van. Ilyenkor kevesebben vannak. Ezt többen is észrevettük. Elfogy a pénz..
Én mindig szombat délután megyek, kettő három körül. -
johnny82
őstag
40 mm-es
44-est tudtam volna adni.
-
garga pista
őstag
-
johnny82
őstag
Netről rendeltem egy Galaxy Watch 7 órát, erre tudnak valahol a városban védőfóliát rakni, tudtok ajánlani helyet?
Mekkorát rendeltél?
-
tisn
veterán
Volt olyan is. Ez volt az: [link] Ezt keresd. A Xin parki Lidl-ben voltam. Sok parkoló, kicsi üzlet nem sok vásárló.
Ha már itt vagyok elmondom: megyek a pénztárhoz. Egyedül vagyok, sehol egy vásárló....kipakolok, bepakolok, fizetek, továbbra se sehol egy vásárló, de tényleg....mondom a pénztárosnak: na ez olyan, mint egy zombifilm...üres üzlet egy vevő...oszt mindjárt jön rohanva a zombi horda (most nézem a The Strain sorozatot) ....elmosolyodott..

nézd már mik vannak a jófogáson:
[link]en mindig oda jarok, szoktak azert kurva sokan lenni. ilyen kihaltsagot meg soha nem tapasztaltam.
-
tisn
veterán
Nekem is tetszenek az oldscool gépek, csak már annyit jártam "luxus" termekben, hogy túlságosan elszoktam az ilyen dohos pincéktől (az Underground gym is hasonló "hardcore" terem, csak az legalább tágas/fényes hely) . Mondjuk már régebben sem tartozott az elit helyek közé (20 éve
), de manapság már nagyon "gáz" szerintem. Főleg hogy régen legalább csak simán dohos volt, de mostmár a forgalom is akkora arra hogy rendesen éreztem múltkor mikor visszamentem egy próba edzésre nosztalgiázni a szmogot és port (neked is javaslom 😁, van napijegy). Csak vásárolni járok oda, meg Árpit kedvelem és mert viszonylag olcsó és közel van. hat hasonlok miatt nem megyek vissza. a budi mindig kriminalis volt, most rendes terembe jarok, ott minden tiszta...
a berci igazan csak tavasszal-osszel hasznalhato, amikor nyitva vannak az ablakok es szellozik.
-
garga pista
őstag
Netről rendeltem egy Galaxy Watch 7 órát, erre tudnak valahol a városban védőfóliát rakni, tudtok ajánlani helyet?
-
martonx
veterán
A szélső sáv mondjuk eddig is olyan állapotban volt, hogy maximum egy előzésre mertem azon haladni, és már húzok is vissza a belsőbe. Nem értem, hogy mit fog ezen megoldani a busz sáv?
-
csoszogi
tag
Volt olyan is. Ez volt az: [link] Ezt keresd. A Xin parki Lidl-ben voltam. Sok parkoló, kicsi üzlet nem sok vásárló.
Ha már itt vagyok elmondom: megyek a pénztárhoz. Egyedül vagyok, sehol egy vásárló....kipakolok, bepakolok, fizetek, továbbra se sehol egy vásárló, de tényleg....mondom a pénztárosnak: na ez olyan, mint egy zombifilm...üres üzlet egy vevő...oszt mindjárt jön rohanva a zombi horda (most nézem a The Strain sorozatot) ....elmosolyodott..

nézd már mik vannak a jófogáson:
[link] -
-Tsaba-
tag
Nekem is tetszenek az oldscool gépek, csak már annyit jártam "luxus" termekben, hogy túlságosan elszoktam az ilyen dohos pincéktől (az Underground gym is hasonló "hardcore" terem, csak az legalább tágas/fényes hely) . Mondjuk már régebben sem tartozott az elit helyek közé (20 éve
), de manapság már nagyon "gáz" szerintem. Főleg hogy régen legalább csak simán dohos volt, de mostmár a forgalom is akkora arra hogy rendesen éreztem múltkor mikor visszamentem egy próba edzésre nosztalgiázni a szmogot és port (neked is javaslom 😁, van napijegy). Csak vásárolni járok oda, meg Árpit kedvelem és mert viszonylag olcsó és közel van. -
SirRasor
addikt
-
totya694
őstag
Nos első sorban a járművel közlekedőkhöz szólnék.
Kiskundorozsmán a Zsombó és Bordány irányából érkezőket érheti meglepetés mert ugyan is a lámpás kereszteződés után az autómosó után BUSZ sávvá minősítették a külső sávot.Reggeli csúcsban nagy szívás lesz... -
csoszogi
tag
Szóval fogunk egy 3,5 dl-es bögrét (
), kb. 2,5-3 dl vízzel felöntjük a legócskább filteres kávéfőzőt, amivel kb. tökéletes hosszú kávét lehet főzni, majd feleségem kb. 25 gramm/én kb 10 gramm kávéval lefőzzük a saját adagunkat, majd beleöntünk egy csomó cukrot és a bögrét csurig öntjük tejjel.Ezért kár jó kávét venni
Lidl Belarom örölt 1kg 4899Ft megnéztem, mert ma arra jártam.
-
tisn
veterán
hajra arpi

sokat jartam oda gyurni, neha meg visszasirom, par ezereves gep jobban illeszkedett a biomechemhez mint a modernek
-
johnny82
őstag
-
-Tsaba-
tag
Vám tér, Janibácsi csokiboltja (de most szept. 1ig zárva van). Bár nem tudom sokkal olcsóbb e mint máshol (nekem közel van és a Tacskónál biztos olcsóbb). Ingyenes a parkolás is...
Vagy a Berci kondiba is árulnak, bár gyanús hogy ő is előbbi helyen veszi. -
SirRasor
addikt
A jó kávé már 8 ezer körül van. Allegron veszem a Lavazza Cremát. Van a Török utcában is az olasz boltban,azok szombatonként a piacon is ott vannak. Amúgy a piacon 15 percig ingyenes a parkolás,ha annyi idő alatt megoldod,akkor happy!
Szóval fogunk egy 3,5 dl-es bögrét (
), kb. 2,5-3 dl vízzel felöntjük a legócskább filteres kávéfőzőt, amivel kb. tökéletes hosszú kávét lehet főzni, majd feleségem kb. 25 gramm/én kb 10 gramm kávéval lefőzzük a saját adagunkat, majd beleöntünk egy csomó cukrot és a bögrét csurig öntjük tejjel.Ezért kár jó kávét venni
-
DarkByte
addikt
-
vizslakutya
senior tag
Nem valami jó a felhozatal :-/
Köszi a parkolási infót
A jó kávé már 8 ezer körül van. Allegron veszem a Lavazza Cremát. Van a Török utcában is az olasz boltban,azok szombatonként a piacon is ott vannak. Amúgy a piacon 15 percig ingyenes a parkolás,ha annyi idő alatt megoldod,akkor happy!
-
-Tsaba-
tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani esetleg vízszerelőt Szegeden?
Panelban szeretnénk kicseréltetni a wc tartályt, mosdót, radiátorokat, ilyesmit...
-
tisn
veterán
Nem valami jó a felhozatal :-/
Köszi a parkolási infót
allegro topikban kerj tippeket, kapsz majd.
persze lehet utana mar nem iszol bravos fele vackokat
asszony is igy jart, mar eleg jo daralos kavegepe is van. pedig sokaig jo volt neki a lidles kave shitiron fozovel.
-
SirRasor
addikt
-
tisn
veterán
-
macilaci78
nagyúr
-
SirRasor
addikt
-
SirRasor
addikt
Igazolványképet hol érdemes csináltatni? Az se hátrány, ha hétvégén is nyitva van.
-
Stylewars_kp
őstag
Igen, ettől a "topik szakmaiságát" felhozástól kapok mindig agybajt, mert sajnos a józan ész már kikopott az emberekből, hogy az általad leírt módon ne tudnának használni egy nagyteljesítményű kompresszort? Röhej.
Amúgy én is így szoktam kifújni
Pluszban ha ventit fújok, akkor előtte lefogom, hogy ne pörögjön. Sajnos ezzel még nem lehet kizárni azt, hogy vacak ventilátornál a csapágyhoz ne kerüljön egy kis por, de hát valamit valamiért. Arctic zárt folyadékcsapágyasainál nem félek ilyentől.Sajnos pedig de. Le kell írni. Nem mindenkinek evidens sajnos. Volt, hogy hív a haverom, hogy nem megy a gépe…nem megy. Ránéztem és kiderült, hogy rossz a vga. De ugyan mi lelte? Majd kibukott a dolog, hogy gyakori kérdéseken olvasta, hogy jól meg kell rugatni a port kompresszorral…csak úgy fütyült a venti, de az nem baj ugye? …de baj…
-
SirRasor
addikt
Amikor 10 bar volt a kompresszorban, kb 1 méterről fújta a levegőt. Mikor 3 var alá csökkent a nyomás, akkor kozelítettem kb arasznyira.
Igen, ettől a "topik szakmaiságát" felhozástól kapok mindig agybajt, mert sajnos a józan ész már kikopott az emberekből, hogy az általad leírt módon ne tudnának használni egy nagyteljesítményű kompresszort? Röhej.
Amúgy én is így szoktam kifújni
Pluszban ha ventit fújok, akkor előtte lefogom, hogy ne pörögjön. Sajnos ezzel még nem lehet kizárni azt, hogy vacak ventilátornál a csapágyhoz ne kerüljön egy kis por, de hát valamit valamiért. Arctic zárt folyadékcsapágyasainál nem félek ilyentől. -
vizslakutya
senior tag
Forrasztott csatlakozás sajnos, meg a nyáklapra valamilyen kétoldalú ragasztóval rá is van ragasztva az akku. Műanyag "pengetővel" óvatosan le lehetne feszegetni. Forrasztáshoz nem értek, csak az akku kábeleit tudnám elcsípni, de akkor a zárlattól ki is gyulladhat szerintem, elektronikához nem értek
Inkább nem nyúlok hozzá.
Olyan lenne az áramkör hogy akku nélkül, usb tápra dugva is bekapcsolható és működne elméletben ? Felpuffadt akkuval nem dugom rá inkább semmire.Így használom felpuffadva kb 1 éve. Powerbankról töltöm,ott nagy baj nem lehet. Igaz nem megy folyamatosan, néha rámjön,hogy az öreg tornyon hallgassak internetes rádiókat.
-
macilaci78
nagyúr
Olajmentes vagy leválasztóssal oké. De olyan tanácsot ne adjunk, hogy nagy teljesítményű kompresszorral hadd szóljon. Ventilátorok sem értékelik, ha megvannak rúgatva kompresszorral. Meg olyan helyre is befújhatja a port a kompresszor ahol nem biztos, hogy van helye.
Amikor 10 bar volt a kompresszorban, kb 1 méterről fújta a levegőt. Mikor 3 var alá csökkent a nyomás, akkor kozelítettem kb arasznyira.
-
Stylewars_kp
őstag
-
johnny82
őstag
Be kell vinni egy műhelybe/vagy a garázsba(ha van nagy teljesítményű kompresszorod) kompresszorral kifújni, azután a pcie/ram/ssd slotokat alaposan kiporszívózni.
Ha nincs nagyteljesítményű kompresszorod és nincs lehetőséged bevinni olyan helyre ahol van, akkor tényleg hanyagolnám. FFP3-as maszkot érdemes felvenni a kifújás idejére
Ki lett szépen takarítva nálam. Egy Parkside akkus légfúvó és egy ecset elég volt. Újra is lett pasztázva, kapott friss MX-4-et.
-
veze
őstag
Kompresszorral? Azért tartsuk meg a topik szakmaiságát.
Mé '?
olajmentes ( vagy leválasztós) kompresszor szépen és gyorsan eltávolit mindent ( ez utobbival szoltam én is. Nem kell 10 bárral nyomni és nem fujja le az smd-ket
-
Stylewars_kp
őstag
Be kell vinni egy műhelybe/vagy a garázsba(ha van nagy teljesítményű kompresszorod) kompresszorral kifújni, azután a pcie/ram/ssd slotokat alaposan kiporszívózni.
Ha nincs nagyteljesítményű kompresszorod és nincs lehetőséged bevinni olyan helyre ahol van, akkor tényleg hanyagolnám. FFP3-as maszkot érdemes felvenni a kifújás idejére
Kompresszorral? Azért tartsuk meg a topik szakmaiságát.
-
attilav2
őstag
-
ShadowX
őstag
-
tlac
nagyúr
-
mAtech
aktív tag
Hali!
Itt Szegeden vagy környékén van valami motorbontó? -
veze
őstag
-
Krogoth
senior tag
Reggeltet!
Szatymat. Víz gond. Van egy fúrt kút, azonban a vízhozam elég latymatag. A szomszédokban van víz. Tudoktok ajánlai szakembert aki ért is hozzá és nem csak a lehúzásra megy?
-
johnny82
őstag
Szobában dohányzik? Esetleg még kisállat is van? Ez nem csak por.
Néha bent dohányzik, igen. Kisállat nincs. De a légáramlás sem ideális abban a kis házban.
-
quailstorm
félisten
-
martonx
veterán
-
johnny82
őstag
Szééép.
AsRock B450?Az az.

B450M pro4f.
-
pulutodurumo
őstag
-
totya694
őstag
-
johnny82
őstag
Haverom elhozta a gépét, hogy talán ráférne egy kis takarítás. Szerintetek? 😂😂😂
-
johnny82
őstag
Van egy HP Photosmart 5520 nyomtatóm C4EBA341 hibával, nem kapcsol be. Utángyártott 363XL fekete patront nemrég raktam bele. Ingyen kell valakinek?
-
macilaci78
nagyúr
Forrasztott csatlakozás sajnos, meg a nyáklapra valamilyen kétoldalú ragasztóval rá is van ragasztva az akku. Műanyag "pengetővel" óvatosan le lehetne feszegetni. Forrasztáshoz nem értek, csak az akku kábeleit tudnám elcsípni, de akkor a zárlattól ki is gyulladhat szerintem, elektronikához nem értek
Inkább nem nyúlok hozzá.
Olyan lenne az áramkör hogy akku nélkül, usb tápra dugva is bekapcsolható és működne elméletben ? Felpuffadt akkuval nem dugom rá inkább semmire.Így lényegesen egyszerűbbek a válaszok.
Csak kíváncsiságból kérdezem, a BW-BL2 -ből ki lehet iktatni az akkut és közvetlen usb táplálásúvá átalakítani ? - Igen.
Szóval megoldható az hogy az akku kiiktatásra kerül, közvetlen táplálásúvá válik az eszköz és a gomb funkciója is megmarad ? - Igen.
Mekkora munka ezt megcsinálni, valami plusz ic kell hozzá ? - Az attól függ, kellene egy hozzáértő véleménye.
Az akku jó eséllyel valamilyen lítium variáns, tipikusan 3,6-3,7 V celafeszültséggel. A micro-USB 5 V-ot kap és az elektronika is valamilyen feszültséget kér. Ki lehet iktatni az akkut és meg lehet oldani, hogy az 5V USB-ről a megfelelő feszültséget kapja az elektronika.
-
attilav2
őstag
Húzd le róla (ha csatlakozós) az akkut, 99% menni fog simán nélküle. Vagy próbáltad is esetleg?
Inkább nem nyúlok hozzá.
Olyan lenne az áramkör hogy akku nélkül, usb tápra dugva is bekapcsolható és működne elméletben ? Felpuffadt akkuval nem dugom rá inkább semmire. -
garga pista
őstag
Van egy BlitzWolf BW-BL2 jack hangforrásról etethető bluetooth adó/vevőm, amiben felpuffadt az akksi, akksiról megy és microusb-vel tölthető, nem valami nagy kapacitású volt az akksi, új állapotban is max 2-2,5 órát bírt. Van rajta egy bekapcsoló gomb és egy adó/vevő átkapcsoló csúszka.
Már rég vettem másik BT adó/vevőt ami közvetlen usb táplálású, akku nélküli. Olyan tv-hez használom egyébként amiben még nincs BT. Csak kíváncsiságból kérdezem, a BW-BL2 -ből ki lehet iktatni az akkut és közvetlen usb táplálásúvá átalakítani ? Tehát hogy rádugom a microusb kábelt, bekapcsolom és feléled / használható / párosítható. A bekapcsoló gombot elvileg ki lehetne iktatni, de a bekapcsoláson kívül ha jól emlékszem párosítási adatok törlése is a feladata /hosszú nyomás azthiszem/. Szóval megoldható az hogy az akku kiiktatásra kerül, közvetlen táplálásúvá válik az eszköz és a gomb funkciója is megmarad ?
Mekkora munka ezt megcsinálni, valami plusz ic kell hozzá ?
Képeket csatolok a nyákról.
[Nyák előlap]
[Nyák hátlap]
[Doboz hátlap, típusinformációkkal]
[Doboz oldala, kapcsolók]Húzd le róla (ha csatlakozós) az akkut, 99% menni fog simán nélküle. Vagy próbáltad is esetleg?
-
attilav2
őstag
Van egy BlitzWolf BW-BL2 jack hangforrásról etethető bluetooth adó/vevőm, amiben felpuffadt az akksi, akksiról megy és microusb-vel tölthető, nem valami nagy kapacitású volt az akksi, új állapotban is max 2-2,5 órát bírt. Van rajta egy bekapcsoló gomb és egy adó/vevő átkapcsoló csúszka.
Már rég vettem másik BT adó/vevőt ami közvetlen usb táplálású, akku nélküli. Olyan tv-hez használom egyébként amiben még nincs BT. Csak kíváncsiságból kérdezem, a BW-BL2 -ből ki lehet iktatni az akkut és közvetlen usb táplálásúvá átalakítani ? Tehát hogy rádugom a microusb kábelt, bekapcsolom és feléled / használható / párosítható. A bekapcsoló gombot elvileg ki lehetne iktatni, de a bekapcsoláson kívül ha jól emlékszem párosítási adatok törlése is a feladata /hosszú nyomás azthiszem/. Szóval megoldható az hogy az akku kiiktatásra kerül, közvetlen táplálásúvá válik az eszköz és a gomb funkciója is megmarad ?
Mekkora munka ezt megcsinálni, valami plusz ic kell hozzá ?
Képeket csatolok a nyákról.
[Nyák előlap]
[Nyák hátlap]
[Doboz hátlap, típusinformációkkal]
[Doboz oldala, kapcsolók] -
szabzoltan1
tag
-
macilaci78
nagyúr
3 gyerekig elég kicsi autónk volt

Fura, mert minél több gyereke van az embernek, annál nehezebben mer általánosítani. Nálunk pl. az első kettő egészen jól viselte a gyerekülésben ülést. A hármasszámú versenyző viszont folyamatosan tudott visítani a gyerekülésben. Szvsz sokkal balesetveszélyesebb volt egy visító gyerekkel autózni, mint inkább nem erőltetni a gyerekülést. A hármasszámúnak amúgy öltözködéssel, minden mással is komoly gondjai voltak, most meg ifjúsági országos taekwando bajnok...
Éééés még utána jött a négyeske, aki mindegyiknél élelmesebb volt, szépen hagyta magát mindig bekötni, pár méterrel az elindulás után meg már ki is bújt az övből, ülésből.
Szóval én senkitől nem várok megértést, hogy mekkora iszonyú harc tud lenni 4 gyerekkel elindulás bárhová, és akkor még a gyerekülésekkel bohóckodás, emiatt visító gyerek...
Egyszer még bírságot is fizettem pont a hármasszámú gyerek miatt Eger - Szeged viszonylaton. Az a gyerek komolyan órákig tudott visítani. Hehehe, a mai napig őrzünk telefonos felvételt egy vele való autóútról
@sirrasor: lakásra van biztosításunk, hitel miatt kötelező volt. Jövőre lejár a hitel, mondjuk is fel a biztosítást, utána már "csak" a társasházi közös biztosítás marad, ami egész sok mindent fedez. Nyilván autó kgfb is van.
@macilaci: 2022-ben volt biciklis balesetem. Üres úttesten, nulla forgalom, a vakvéletlenek összjátékaként. Ennek ellenére, ha nem a vállamra esek, hanem fejre, akkor simán meghalhattam volna. Így "csak" kétszer kellett műteni a vállamat, és óriási szerencse, hogy mindkét műtét tökéletesen sikerült, így nem bénult le a jobb kezem. Miután ismét biciklire tudtam ülni, hónapokig kellett szoktatnom magam a biciklizéshez, lelkileg annyira megviselt a baleset. De ettől még ugyanúgy biciklizek a mai napig is, mert nem lehet úgy élni, hogy jaj mi van, ha újra minden összeesküszik ellenem, és megint elesek, vagy mi van ha a fejemre esik egy virágcserép.
Feleségemmel megbeszéltük: két út maradt. Vagy leteszem az egészet a 'csába, vagy előre menekülök. Így lett korlátlan A kategóriám és egy 300-as nagyrobogóm (egyelőre).
Ezzel már nem a külső sávban az életemért küzdve kerülgetem a kátyúkat, csatornafedeleket, egyensúlyozok a nyomávályún és olajfoltokon, hanem a forgalom ritmusát tartva haladok akár országúton is.
Igen, motoros szezonban minden héten, ha nem minden nap van hír halálos kimenetelű motoros balesetről. Remélem, így 40-en túl már van annyi a fülem között, hogy mindenhova odaérjek, ahova indultam.fejemre esik egy virágcserép - Munkahelyen az udvari beállók egyikén álló autóra esett egy cserepes virág pár éve, vélhetően a nagy szél lekeverte. Kint volt a lépcsőházban a papír, hogy kb valaki vállalja be, amire a biztosító téríti a kárt, de a tulajdonosra hátrányos következménye nem lesz.
Lakásbiztosításnál kalkuláltattam az alkusszal, a kalkulált összeget megemeltettem 20%-kal, mert pontosan tudom, hogy például a parkettánknak mennyi a cseréje piaci áron, ha például felázik.
-
martonx
veterán
nekunk befert a megane-ba 3 gyerekules, annyi, hogy isofix helyett olyankor ovvel kellett bekotni mindharnat. (neha vittunk mas gyereket is)
nalunk mindket gyerek megszokta (bar a fiam az elejen parszor kibujt), de utana mar soxor ok szoltak, ha pl. nem kotottuk be az ovet.
most felnottkent is bekotik mindig,es ez tenyleg nagy felelotlenseg volt, nem gondoltam volna rolad.
3 gyerekig elég kicsi autónk volt

Fura, mert minél több gyereke van az embernek, annál nehezebben mer általánosítani. Nálunk pl. az első kettő egészen jól viselte a gyerekülésben ülést. A hármasszámú versenyző viszont folyamatosan tudott visítani a gyerekülésben. Szvsz sokkal balesetveszélyesebb volt egy visító gyerekkel autózni, mint inkább nem erőltetni a gyerekülést. A hármasszámúnak amúgy öltözködéssel, minden mással is komoly gondjai voltak, most meg ifjúsági országos taekwando bajnok...
Éééés még utána jött a négyeske, aki mindegyiknél élelmesebb volt, szépen hagyta magát mindig bekötni, pár méterrel az elindulás után meg már ki is bújt az övből, ülésből.
Szóval én senkitől nem várok megértést, hogy mekkora iszonyú harc tud lenni 4 gyerekkel elindulás bárhová, és akkor még a gyerekülésekkel bohóckodás, emiatt visító gyerek...
Egyszer még bírságot is fizettem pont a hármasszámú gyerek miatt Eger - Szeged viszonylaton. Az a gyerek komolyan órákig tudott visítani. Hehehe, a mai napig őrzünk telefonos felvételt egy vele való autóútról
@sirrasor: lakásra van biztosításunk, hitel miatt kötelező volt. Jövőre lejár a hitel, mondjuk is fel a biztosítást, utána már "csak" a társasházi közös biztosítás marad, ami egész sok mindent fedez. Nyilván autó kgfb is van.
@macilaci: 2022-ben volt biciklis balesetem. Üres úttesten, nulla forgalom, a vakvéletlenek összjátékaként. Ennek ellenére, ha nem a vállamra esek, hanem fejre, akkor simán meghalhattam volna. Így "csak" kétszer kellett műteni a vállamat, és óriási szerencse, hogy mindkét műtét tökéletesen sikerült, így nem bénult le a jobb kezem. Miután ismét biciklire tudtam ülni, hónapokig kellett szoktatnom magam a biciklizéshez, lelkileg annyira megviselt a baleset. De ettől még ugyanúgy biciklizek a mai napig is, mert nem lehet úgy élni, hogy jaj mi van, ha újra minden összeesküszik ellenem, és megint elesek, vagy mi van ha a fejemre esik egy virágcserép.
-
fradi81
veterán
-
tisn
veterán
Igazad van.
Én már néhány birság fizetése után azt mondtam,hogy inkább bekötöm.magam,de azért a szüleink csak félbe éltek úgy ,hogy a Trabantba sohasem volt még csak ülésmagasító sem.😄tizedakkora forgalom es 3x halalozas mellett. tenyleg jo pelda

-
macilaci78
nagyúr
4 gyerekünk van, azt hiszem a csúcson kettő gyerekülésünk volt, bár bevallom többnyire gyerekülés nélkül utaztak a gyerekek, mert eléggé esélytelen volt 4 gyerekülést berakni még egy hatszemélyes autóba is (aki nem hiszi az próbáljon meg egy 5 személyes autó hátsó üléssorába egymás mellé 3 gyerekülést betenni), meg minden indulásnál gyerekenként 5 percet elpöcsölni a gyerekek bekötésével, útközben hallgatni az üvöltést, ja meg a legkisebb gyerek valahogy ki is tudott csúszni a bekötött ülésből is, ügyes volt. Talán a legkisebbeknek volt fixen bent 1 gyerekülés és 1 magasító.
Tudom mekkora felelőtlenség, röhej, de az egész emberiség azért létezik, mert felelőtlen, ha az ősember sose ment volna el vadászni, mert mi van, ha baleset éri, akkor már emberiség se lenne
Eleve egynél több gyereket vállalni is felelőtlenség. Sőt gyereket vállalni ebbe a világba???
A mai fogyasztói társadalom arra épül, hogy az emberek legősibb öszöneire minél jobban hasson, egyik ilyen a félelem. Kössél lakásbiztosítást, autó biztosítást, ezekhez kiegészító biztosítást, utas biztosítást, gyerekekre baleset biztosítást, emellé életbiztosítást, faszom biztosítást... vedd meg mindig mindenből a legbiztonságosabbat, akkor is, ha 1000000 az egyhez, hogy soha semmi nem fog történni, hiszen sohasem lehet tudni, a hírekben úgyis mindig a negatív hír a hír, az hogy ma is 2 millió autós balesetmentesen megtette az útját, az nem hír. Az, hogy volt ma 10 baleset, és 1 valaki meghalt, na az már hír.
Na mindegy, itt abba is hagyom az elmélkedést.Amikor elcsúsztam a robogóval pólóban, rövidnadrágban, akkor se azt mondtam, hogy nem kellett volna így ráülni. Frászt, elesni nem kellett volna!
Igaz, szerencsésen megúsztam, csak horzsolások és egy zúzódás. Azért eltelt 3 hónap, mire újra lett kedvem felülni, amikor már nem volt meglepetést okozó nyilaló fájdalom semmilyen mozdulatra sem.Sógornőméknél is 3 gyerek van, rendre 2 év korkülönbséggel. Mire az utolsóra is ráadták a kabátot, az első már le is vette az előszobában és hasonló szülői örömforrások.
Focus kombi, Mondeo kombi volt, amiben még 2 gyerekülés és egy magasító kellett. Most már Proace City van, de a gyerekülések kikoptak. A többségük olyan korban van, amikor én már autót vezettem. tisn: akárhol ülök autóba, első dolgom, hogy húzom az övet. Megszoktam, nélküle egész egyszerűen nem komfortos. Kb mintha nem kötném meg a cipőfűzőm.
SirRasor: kgfb a másik.
Casco is lassan kötelező lesz. Mi kb 3,3 mFt-ért vettünk használt autót 2 éve, elég fapados. Paraszt tempomat, nincs radar, se vészfékasszisztens, halogén lámpa, stb. Egy ledlámpa kb 1 mFt és ennyiért még csak a csomagtartóba rakják be. Egy jobban felszerelt autó a mi típusunkból egy sima ráfutásos koccanással 2-2,5 mFt maszek szervizben. Első lökös, két sárvédő, motorháztető, 1-2 hűtő, lámpák, első szenzorok, fényezés és a lufik még ki sem nyiltak.
Szerintem a következő autóra már kötünk Casco-t. -
szabzoltan1
tag
4 gyerekünk van, azt hiszem a csúcson kettő gyerekülésünk volt, bár bevallom többnyire gyerekülés nélkül utaztak a gyerekek, mert eléggé esélytelen volt 4 gyerekülést berakni még egy hatszemélyes autóba is (aki nem hiszi az próbáljon meg egy 5 személyes autó hátsó üléssorába egymás mellé 3 gyerekülést betenni), meg minden indulásnál gyerekenként 5 percet elpöcsölni a gyerekek bekötésével, útközben hallgatni az üvöltést, ja meg a legkisebb gyerek valahogy ki is tudott csúszni a bekötött ülésből is, ügyes volt. Talán a legkisebbeknek volt fixen bent 1 gyerekülés és 1 magasító.
Tudom mekkora felelőtlenség, röhej, de az egész emberiség azért létezik, mert felelőtlen, ha az ősember sose ment volna el vadászni, mert mi van, ha baleset éri, akkor már emberiség se lenne
Eleve egynél több gyereket vállalni is felelőtlenség. Sőt gyereket vállalni ebbe a világba???
A mai fogyasztói társadalom arra épül, hogy az emberek legősibb öszöneire minél jobban hasson, egyik ilyen a félelem. Kössél lakásbiztosítást, autó biztosítást, ezekhez kiegészító biztosítást, utas biztosítást, gyerekekre baleset biztosítást, emellé életbiztosítást, faszom biztosítást... vedd meg mindig mindenből a legbiztonságosabbat, akkor is, ha 1000000 az egyhez, hogy soha semmi nem fog történni, hiszen sohasem lehet tudni, a hírekben úgyis mindig a negatív hír a hír, az hogy ma is 2 millió autós balesetmentesen megtette az útját, az nem hír. Az, hogy volt ma 10 baleset, és 1 valaki meghalt, na az már hír.
Na mindegy, itt abba is hagyom az elmélkedést.Igazad van.
Én már néhány birság fizetése után azt mondtam,hogy inkább bekötöm.magam,de azért a szüleink csak félbe éltek úgy ,hogy a Trabantba sohasem volt még csak ülésmagasító sem.😄 -
SirRasor
addikt
Na mindegy, itt abba is hagyom az elmélkedést.Abszolút egyetértek
Egyet kivéve: lakásbiztosítás. Abból azért valami csak kell, mert mi van, ha rádől egy fa, belecsap a villám, elönti az özönvíz, tűzvészben megseemisül, vagy mindez egyszerre

-
tisn
veterán
Na mindegy, itt abba is hagyom az elmélkedést.nekunk befert a megane-ba 3 gyerekules, annyi, hogy isofix helyett olyankor ovvel kellett bekotni mindharnat. (neha vittunk mas gyereket is)
nalunk mindket gyerek megszokta (bar a fiam az elejen parszor kibujt), de utana mar soxor ok szoltak, ha pl. nem kotottuk be az ovet.
most felnottkent is bekotik mindig,es ez tenyleg nagy felelotlenseg volt, nem gondoltam volna rolad.
-
martonx
veterán
Mi a másik véglet vagyunk. Babakocsihoz volt hordozó, ami az első kb 7 hónapban elég neki, utána meg már tud ülni és jó neki az ilyen szimpla Nania autósülés. Az első gyereknél vettük brendonban kemény 12k-ért és már a 3. gyereket szolgálja ki.
Amikor már "kicsi" az ülés, akkor meg egy szimpla magasító is jó (5k alatt vettük asszem tescoban), utána már nem kell semmi.Nyilván nem autókázunk órákat: max 2 óra a Szolnoki út és ha alszik, az ülősben is simán elalszik, max kitámasztjuk a fejét.
Na mindegy, itt abba is hagyom az elmélkedést. -
tisn
veterán
Keress rá az ADAC gyerekülés tesztekre és megkapod a választ a kérdésedre, az nem szubjektív vélemény, hogy a Cybex cuccok az egyik legjobbak a piacon.
De hála istennek elég széles a paletta, mindenki meg tudja találni a pénztárcájának és igényeinek megfelelő ülést, babakocsit.Az, hogy neked felesleges kiadás, erre inkább nem reagálnék, mert ez megint csak szubjektív. Lehet, hogy te az új noname hordozót vetted annyiért, amennyiért mi a használt Cybexet, ezt nem tudom és nem is releváns.
Egyébként bébikomp is van forgalomban, mégsem egészséges és javasolt a használata
nekem maxi-cosi/romerek voltak, bevallt. aztan volt valami olcsobb is, az annyira nem. no nezem a romer meg olcsobb is, mint cybex?

-
tisn
veterán
-
4ron
senior tag
Tehát szerinted a drágább gyerekülés jobban véd, mint az olcsóbb? Érdekes felvetés, de nyilván ez alapján képes az ember 2x-3x több pénzt is kiadni feleslegesen
Egyébként alá is tudod támasztani az elméletedet?Olcsó gyerekülés pont ugyanúgy véd, mert ugyanúgy kell bekötni és szabályos pozícióban van benne a baba/gyerek. Én alá tudom támasztani az elképzelésemet, mert ha nem így lenne, nem kerülhetne forgalomba: ECE R44, ECE R129 szabvány (EU-ban)!
Tudod mi számít? Hogy maga az autó mennyire biztonságos.
Keress rá az ADAC gyerekülés tesztekre és megkapod a választ a kérdésedre, az nem szubjektív vélemény, hogy a Cybex cuccok az egyik legjobbak a piacon.
De hála istennek elég széles a paletta, mindenki meg tudja találni a pénztárcájának és igényeinek megfelelő ülést, babakocsit.Az, hogy neked felesleges kiadás, erre inkább nem reagálnék, mert ez megint csak szubjektív. Lehet, hogy te az új noname hordozót vetted annyiért, amennyiért mi a használt Cybexet, ezt nem tudom és nem is releváns.
Egyébként bébikomp is van forgalomban, mégsem egészséges és javasolt a használata
-
SirRasor
addikt
Tehát szerinted a drágább gyerekülés jobban véd, mint az olcsóbb? Érdekes felvetés, de nyilván ez alapján képes az ember 2x-3x több pénzt is kiadni feleslegesen
Egyébként alá is tudod támasztani az elméletedet?Olcsó gyerekülés pont ugyanúgy véd, mert ugyanúgy kell bekötni és szabályos pozícióban van benne a baba/gyerek. Én alá tudom támasztani az elképzelésemet, mert ha nem így lenne, nem kerülhetne forgalomba: ECE R44, ECE R129 szabvány (EU-ban)!
Tudod mi számít? Hogy maga az autó mennyire biztonságos.
-
4ron
senior tag
Mi a másik véglet vagyunk. Babakocsihoz volt hordozó, ami az első kb 7 hónapban elég neki, utána meg már tud ülni és jó neki az ilyen szimpla Nania autósülés. Az első gyereknél vettük brendonban kemény 12k-ért és már a 3. gyereket szolgálja ki.
Amikor már "kicsi" az ülés, akkor meg egy szimpla magasító is jó (5k alatt vettük asszem tescoban), utána már nem kell semmi.Nyilván nem autókázunk órákat: max 2 óra a Szolnoki út és ha alszik, az ülősben is simán elalszik, max kitámasztjuk a fejét.
Alapvetően az olcsó gyerekülés is jó, de csak addig, amíg nem történik baleset. Mondjuk van ismerősöm, aki nem mindig köti be a gyerekülést, na ott pont mindegy...
-
SirRasor
addikt
-
4ron
senior tag
A Cybexnél azt éreztük, hogy sokkal átgondoltabb az ergonómia, a funkciók. Az anyaghasználat, összerakás minősége is sokkal jobbnak tűnt már ránézésre, tapintásra is a konkurensekhez képest, illetve ADAC teszteken is szinte mindig az élen végeznek.
Ami még nagy előny, hogy a használt piacon is van rá kereslet, illetve a kombinálhatóság is szuper pl. más Cybex termékekkel (lásd babakocsi váz). Nem a reklám helye, de tudok privátban küldeni egy FB csoportot, ahol a tulajdonos használt babakocsikat árul nagyon jó áron kitisztítva, importálva. Mi is nála vettük.
Egyébként nagyon sok babakocsit, hordozót megnéztünk Brendonban, Babaszafariban, de férfiként nekem a Cybex lett a befutó, toronymagasan.
-
fradi81
veterán
Eléggé benne vagyunk a baba témában, általánosságaban azt lehet mondani, hogy olcsó húsnak híg a leve. Mi Cybex alá nem mennénk, abból csak a rögzítőtalp kerül kb. 100 ezerbe, míg a hordozó kb. 90.
Ezt, amit linkeltél, biztos, hogy én nem venném meg. Mindenképp nézd meg élőben is, de én ebben pl. nem kötöttem kompromisszumot és inkább vettünk használtan Cybexet.
Mik a gyengeségeik mire kell figyelni? Ha nem lesz jó elvileg visszaküldhető.
-
4ron
senior tag
Eléggé benne vagyunk a baba témában, általánosságaban azt lehet mondani, hogy olcsó húsnak híg a leve. Mi Cybex alá nem mennénk, abból csak a rögzítőtalp kerül kb. 100 ezerbe, míg a hordozó kb. 90.
Ezt, amit linkeltél, biztos, hogy én nem venném meg. Mindenképp nézd meg élőben is, de én ebben pl. nem kötöttem kompromisszumot és inkább vettünk használtan Cybexet.
-
quailstorm
félisten
Én idén nem voltam, csak rokon, de hoztak elvitelre ételhordóval (pár hónapja). A halászlé minőségével nem volt bajom.
Azt mondták hogy telt ház volt meg alig volt foglalás nélkül hely.Én abszolút a halászlé minősége miatt ajánlottam, mert máshol, pl. a Kiskőrössyben volt szerencsénk igazi borzalmakhoz.
-
ritkaság
aktív tag
Algyői Halászcsárdát ki ne hagyjátok.
Mikor voltál utoljára? Én 1 éve a közelükbe sem megyek nehogy elcsábuljak, annyira tré volt a kiszolgálás. Facén írtak reklámot és másoknak is ez volt a véleménye.
-
ritkaság
aktív tag
-
garga pista
őstag
Sziasztok!
Ha valakinek szobabicikli kellene, eladó rehabilitációra használt szép állapotú Decathlonos. Szüleimnél van, de időnként meg tudom oldani a szállítást Szegedre. -
fradi81
veterán
-
tucsok.
senior tag
-
quailstorm
félisten
Sziasztok!
Esélyesen kiruccanunk pár napra Szegedre többedmagammal valamikor szeptember folyamán. Eddig ezt a listát találtuk kiindulópontként, de kíváncsi lennék helyi profi tippekre is, hogy miket érdemes meglesni akár a városban, akár a vonzáskörzetében (autóval lennénk, úgyhogy ~40-50 km-es körzet játszik).
Teljesen turista módban megyünk, úgyhogy bármiféle érdekes ötletet szívesen veszünk.
Emellett szívesen vennék tuti tippeket jó kajás helyekre, vagy akár pubokra.

Köszi

Algyői Halászcsárdát ki ne hagyjátok.
-
4ron
senior tag
Sziasztok!
Esélyesen kiruccanunk pár napra Szegedre többedmagammal valamikor szeptember folyamán. Eddig ezt a listát találtuk kiindulópontként, de kíváncsi lennék helyi profi tippekre is, hogy miket érdemes meglesni akár a városban, akár a vonzáskörzetében (autóval lennénk, úgyhogy ~40-50 km-es körzet játszik).
Teljesen turista módban megyünk, úgyhogy bármiféle érdekes ötletet szívesen veszünk.

Köszi

Étterem kapcsán, ha hagyományos, magyaros vonalban gondolkodtok, akkor: Jobb, mint otthon kisvendéglő, Kiskőrössy Halászcsárda, Kiskakas Csárda. A Falusi tekercs inkább menza, mint étterem, de valóban olcsó.
Ha valami igazán finomat, de nem mainstream konyhát kerestek, ami kicsit balkáni, vajdasági, akkor Classic Cafe Szerb étterem. Véleményem szerint az egyik legjobb vendéglátóhely Szegeden, a bácskai csevap világbajnok. Ebben még senki nem csalódott, illetve szerveztem már oda diplomaosztós ebédet is, mindenki elégedett volt.
Kocsma vonalon Napfény Műterem, Maláta, Plebs, Bárka, ami magasabb színvonalú. Nyugi, Pivo, DTK, Campus, Bohém Tanya, amik igazán egyetemista hangulatúak és már régóta üzemelnek, azaz szerves részei a szegedi kocsmakultúrának.
A Cirmi gasztrokocsmát is mindenképp kiemelném, de ott az ételek inkább igazodnak a népszerűbb bisztrós igényekhez. A Kapca is mindenképp említést érdemel, ahogy a Rudi és Fickó is.
A John Bull, Nüx, Concept, Monster Downtown szerintem túl snassz, nem oda vinném a Szegedre érkező vendégeimet.
Fagyizni a Reök Cukrászdát ajánlanám. Egyrészt gyönyörű az épület, a beltér, másrészt a fagylalt is nagyon finom, például a tökmag-málna nagyon ajánlott.
-
martonx
veterán
Sziasztok!

Köszi

Ha az a cél, hogy a család nagyon olcsón, de egészen jót egyen, akkor a Falusi Tekercsben ebédeljetek. A belinkelt lista egész jó. Ivós helyekkel tömve van a belváros, ezeket a legjobb magatoknak kitapasztalni.
-
7
addikt
Sziasztok!

Köszi

Új hozzászólás Aktív témák
-
101200 - 101101
102296 - 102201 102200 - 102101 102100 - 102001 102000 - 101901 101900 - 101801 101800 - 101701 101700 - 101601 101600 - 101501 101500 - 101401 101400 - 101301 101300 - 101201 101200 - 101101 101100 - 101001 101000 - 100901 100900 - 100801 100800 - 100701 100700 - 100601 100600 - 100501 100500 - 100401 100400 - 100301 100300 - 100201 100200 - 100101 100100 - 100001 100000 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AliExpress tapasztalatok
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
- SAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 7600 8G
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Playstation 4 Slim HEN 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600XT / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
De tisztább lett jóval.
szívesen kölcsönadom, Hajós utca környékén tudom odaadni.
Én mindig szombat délután megyek, kettő három körül.

Casco is lassan kötelező lesz. Mi kb 3,3 mFt-ért vettünk használt autót 2 éve, elég fapados. Paraszt tempomat, nincs radar, se vészfékasszisztens, halogén lámpa, stb. Egy ledlámpa kb 1 mFt és ennyiért még csak a csomagtartóba rakják be. Egy jobban felszerelt autó a mi típusunkból egy sima ráfutásos koccanással 2-2,5 mFt maszek szervizben. Első lökös, két sárvédő, motorháztető, 1-2 hűtő, lámpák, első szenzorok, fényezés és a lufik még ki sem nyiltak.