Hirdetés

Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    válasz Agyasima #39368 üzenetére

    Ha az úton mész, ő pedig a zebrán, akkor az átkelési szándéktól kezdve neki van, érvényes ez akkor is, ha zebra nincsen, csak a járda meghosszabbított vonalánál megy át, tehát ha járdától járdáig, és az úton a lehető legrövidebb távon megy, keresztbe, vargabetűkkel nem mehet, két útkereszteződés között akárhol, pl egy bejárón észbe kapva sem mehet. Tehát ha a kereszteződéshez értek, ő tökmindegy merről jön, ha át akar menni, és a járdán jön, el kell engedni.
    sokszor szoktam gyalogosokkal veszekedni, mennek át a zebra mellett is ha piros van, akkor is...Aztán mondom neki, ha ilyen jól sikerül mellette menni, menjünk ki a hídhoz, én megyek rajta, maga meg menjen 1 méterre mellette... Sok hülye nem látja, hogy 30 méterről lassítok, van akire konkrétan rá kell dudálni, hogy hahó, itt állok, talán nem kellene végre elindulni? Erre integet, hogy menjek..

    A kerékpárúton ki kell hogy legyen téve egy elsőbbségadás kötelező (jobb esetben konkrétan STOP tábla, ami nekik szól), kizárt dolog, hogy kerékpárosnak autóúton (ráadásul sárga négyzet táblával jelzett főúton) elsőbbsége legyen. De ezt láthatod magad is, ha az útkereszteződésnél a neki szóló táblák hátoldalát nézed, az előző úgyis csak a sarkára állított háromszög tábla lesz a másik meg egy nyolcszögletű, ilyen formájú táblákból csak ez a kettő van, simán felismerhető hátulról is. Sokszor mikor ismeretlen helyen megyek, és nekem nincsen tábla a kereszteződésnél, innen is el tudom dönteni, hogy jobbkéz, vagy pedig mehetek, mert ránéztem az ő táblaoszlopára, mi van rajta.

    [ Szerkesztve ]

    49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025

Aktív témák

Hirdetés