Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
válasz
guftabi96
üzenetére
"Gépház össze van horpadva"
Erről eszembe jutott egy régi sztori. Még olyan 14 éves lehettem, mentem át haveromhoz (akkoriban mindketten imádtuk a Doom, Quake, Duke Nukem játékokat és ezerrel toltuk). Belépek a szobába, a következő kép fogad. Gépház oldalán akkora horpadás, ami az alaplapig be volt hajolva. Haverom fekszik az ágyon, eszi a chipset. Köszöntünk egymásnak, kérdezem, hogy sikerült-e eljutnia az utolsó szörnyig.
- Eljutottam, de nem tudtam kinyírni, aztán bekékhalálozott a gép és mikor újraindítottam eltűnt a mentés. De már nem játszok vele, mert szar a gép. Ne haragudj, de most tök fáradt vagyok, megeszem a chipset és alszok, kikísérlek. (felkelt az ágyból és befáslizott lábával bicegve kikísért).
-
customer114
őstag
válasz
guftabi96
üzenetére
Már a babettás résznél érződött, hogy ebből nem csak win újratelepítés lesz.

Ha tippelnem kéne akkor c2d előtti korszakból származik?
(letört hűtőről jut eszembe - nem nagy sztori csak így offba, topic rajongóknak):
Anno szakközép, korszerűsítés(?), gépcserék. Régi gép kuka. Na, akkor nézzünk már alá
mit lehet elvinni belőle. Ház oldallap (vagy fedlap?
) leszedés utáni látvány: classic sok por (nem kell magyarázni), *kézzel arrébb lapátolható. "- De fura, ezekbe nem volt hűtés?"... *pár másodperc kutatás szemmel* *szembesülés* Borda ventivel együtt az egyik sarokba, ki tudja mióta leszakadva, foglalatról kábelestől. Fura, ezen még tegnap dolgozott valaki. FIN
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Anime filmek és sorozatok
- Nintendo Switch 2
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- ASUS routerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX RAM és SSD nélkül 1 év garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

ha tobb, mint tiz perc a munka, akkor mar kerj penzt

) leszedés utáni látvány: classic sok por (nem kell magyarázni), *kézzel arrébb lapátolható. "- De fura, ezekbe nem volt hűtés?"... *pár másodperc kutatás szemmel* *szembesülés* Borda ventivel együtt az egyik sarokba, ki tudja mióta leszakadva, foglalatról kábelestől. Fura, ezen még tegnap dolgozott valaki. FIN