- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
Új hozzászólás Aktív témák
-
tsiga18
tag
válasz
tatabike #27809 üzenetére
Másik véglet vevőként történt meg velem:
Elmentem megnézni a hibátlanként hirdetett notit (képek szerint hdsentinel 100/100, kiváló állapotú karcmentes külső) oda, ahova az eladó kérte. A találkozóra hozott egy gépet, sok mély karc, törés volt a burkolaton, nem a képeivel hirdette a terméket, a hdsentinel pendrive-ról futtatva kiírta, hogy a hdd kukaérett.
Itt mondtam az eladónak, keressen más balekot, és ő volt felháborodva hogy raboltam az idejét, volt más jelentkező aki a kiírt árnál többet adott volna a gépért, és én moströgtönazonnal vegyem meg tőle a gépet mert megveret, feljelent, kicsinál, meg ez az egész etikátlan. Faképnél hagytam, azóta is élek, nem jelentett fel senki (mi alapján tette volna, nevemet sem tudta), ezek után küldött egy anyázós üzenetet még, letiltottam, és ment tovább az élet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- iPhone topik
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Proxmox VE
- Hiány alakulhat ki az adattárolókból az AI adatközpontok miatt
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest