Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
cbmfan
üzenetére
Nem láttam még olyan hűtőt, aminél
1: felülről látható a réz mag
2: a leszorító heveder nem árokban futna
3: holaventi?
Tudom, nem fért oda a hevedertől
4: nem is a foglalat közepe felett van a bordaSzóval szerintem a szakember ezt fejjel lefelé rakta fel egy nem is kompatibilis foglalatra.
customer114
Vagy riposzt
-
válasz
cbmfan
üzenetére
Szimpi a cég, kirakhatnád a tel. számát...

Több illegális dolog is van itt. 6 hó próbaidő elég extrém, főleg ezen a téren, ahol max 1 hónap és kiderül, h mit tud. Munkaidőre nem is reagálok, én megkérdeztem volna, h akkor ebédidő 11-14-ig tart? Vasárnap is fain, azért erre is van szabályozás, nem lehet folyamatosan hétvégén is. Szabik megint vicc, kár is említeni. Fizetés még 4 órásba elmenne, de ennyi órára... majd vmi frissen szakközépből kikerült kölök bevállalja, utána meg hisztizik a kedves munkaadó, h meglopták, átverte, etc...Voltam anno (pre-email időkben) olyan helyen, ahol kérték az önéletrajzot, majd beszélgettünk és mondta a fizut, feltételeket... mondom köszi, ennyiért és így nem. Visszakértem az önéletrajzot, mert nem is szeretném, h keressenek majd.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
macilaci78
nagyúr
válasz
cbmfan
üzenetére
Próbaidő alatt joga van a szabadnapkérelmet elutasítani a munkáltatónak, de a próbaidőre járó szabadnapokat akkor is ki kell adnia próbaidő után.
Heti 7 nap, 64 óra munkaidő a szokásos 40 helyett. Órabérben is 733 Ft a minimum nettó, az 187.648 Ft nettó egy átlagos februári hónapban.
Ha még csak meg sem nevezte volna az elkövetőt, akkor egy munkaügyi jogásszal konzultálva előtte (ingyenes) aláírom a szerződést, még nedves tintával a NAV-nál fel is jelentem, meg aznap fel is mondok.Te régóta foglalkozol a szakmával, ő egy percig se legyen munkáltató. Ez tényleg hülye...

-
válasz
cbmfan
üzenetére
"első évben 10 fizetett szabadnap (próbaidő alatt nincs)"
Ez igy kapasbol illegalis szerintem.
A probaido alatt nincs resze is, meg a foallas melle osszesen 10 szabadnap/ev is. Legalabbis foallas melle ebben szinte biztos vagyok, a leirt munkaido minimum foallasnak szamit, ha meg nem annak van bejelentve, akkor meg aztan plane. -
SP4C3
veterán
válasz
cbmfan
üzenetére
Nemsemmi.
BIOS-ban/UEFI-ben Bootguard trükközéssel talán? Kikapcsolás előtt az adott software-rel elállítod az FSB-t/BCLK-t és áramtalanításnál meg bios default-ot visszatölti és bootol.
"Ez íhetes, tehát ez többször fog elindulni..." - Aham, ok.

"Mindegy mit csiálsz, nyomod a deletét" - Ööööhm, oké.

-
-
tserrof77
őstag
válasz
cbmfan
üzenetére
...én is "E"-s voltam (1. tip cukorbetegség) de azért behívtak és végig csináltatták velem az egész hülyeséget. Orvosi vizsgálatnál a doki (egyébként jelenleg pont a kezelőorvosom) beszól, de így: - Maga mi a rossebet keres itt? - Hát, kérem szépen, azt én is szeretném tudni... de legalább elb@szt@m egy nap szabimat még '99-ben...

-
válasz
cbmfan
üzenetére
Kb.
Az egy vicces idoszak volt, ethereum/smart contract halozat proof of concept-et fejlesztettem a cegnek, es az egyreszt nem kis falat teljesen egyedul (plane hogy senki nem volt a kozelben sem, aki ertett volna hozza akarcsak egy kicsit is), masreszt virtualis gepekkel nem az igazi, ugyhogy minden laptopon volt egy kicsi program, ami egy valamilyen eszkoz mukodeset "emulalta", mondjuk egy beleptetokaput, vagy kartyaolvasot, vagy valamit, meg volt egy nagyon leegyszerusitett rendszer, hogy ezek egymasra tamaszkodva mukodjenek halozaton kuldott/fogadott parancsok alapjan, illetve bejott meg a kepbe a privat blockchain ethereum alapokon egyeb dolgokra. Jah, es persze erre az egeszre kaptam ket honapot.Ez a tipikus elfelejtettek szolni rola, hogy lehetetlen, ugyhogy megcsinaltam eset volt.
Aztan mikor kesz lett, es kozoltek, hogy igen, orulunk, nagyon fasza, projektrol egyebkent ezuton leveszunk, es egy masik csapat fejleszti a valos projektet valos gepekre a tied alapjan, Te meg kezdj legyszives el egy masik r&d projectet, mellesleg a beigert fizuemelest ugyan megkapod, de leghamarabb juliusban, merthogy ceges policy, hogy csak akkor lehet adni (volt ez marciusban), akkor egy mosollyal az arcomon felmondtam a picsaba.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
cbmfan
üzenetére
"inkább visszaküldi ha fizetem postaköltséget."
Az ilyeneket el kell hajtani a francba. Szinte biztos hogy nem is az alaplappal van gondja, csak megbánt a vásárlást, vagy a zasszony rászólt, hogy mé erre cseszte el a pénzt.

Ok mondjuk az is benne van, hogy tényleg ennyire idióta.

-
-
válasz
cbmfan
üzenetére
Néha mindkét oldal szánalmas/röhejes... Minap azon buktam ki, h vmi intelfan beírta a topikba, h AMD minek gyúrt az egyszálas teljesítményre, mikor nem is kell, etc... de bakker, 5 éve ezt hallgatjuk, h az szar, amd ezért szar, most javítanak rajta, erre az meg minek? Szal. semmi nem jó, mindenki csal, etc. meguntam, csak beleolvasok, de igyekszem lekakkantani a sok faSSágot.
-
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
cbmfan
üzenetére
jajjmán.... hát otthon még össze kellett rakni, mint az IKEA bútort
(talpat felcsavarozni)Ez meg ráhúzható a számítógéphez csak érteni akaró szülő vs szakértő gyerek kapcsolatra?

-
válasz
cbmfan
üzenetére
háát, tuggyátok esztet kejestem má évekotta. szemet inromantiusokk! eszektuggyák deasztán pézért mekkcsinájják, pedig eggy katintás. köszönöm megy a lájk.

Crytec210: perszehogy az. Meg a követői, kommentelői nagy része is érti a tréfát. Anno iwiw időkben magam is lelkesen segítettem az embereken, megosztottam hasznos dolgokat. Pl. felhívtuk a figyelmet a dihidrogén-monoxid veszélyeire, illetve "Csatolják vissza Trianont!!!" mozgalom lelkes híve is vagyok. Sajnos a lapos föld akkor még nem volt, pedig tudtam volna az értékeiket képviselni és megosztani

-
törölt tag
válasz
cbmfan
üzenetére
Pedig de. 2000-es évek elején a
TelekomWestelnél kaptál sms-t, hogy nézd meg a wapon. Ez azért volt vicces, mert amivel nem tudtál mms-t fogadni annak a wapos képességei is olyanok voltak, hogy felesleges volt vele megnyitni a linket.
Ja, és a link egyszer használatos volt. Ha a wapon szembesültél vele, hogy ütemezett diákat kaptál, amivel a monochrome telefon és a Westel wapoldal nem tud mit kezdeni, akkor azt pc-ről már nem tudtad megnézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Vadi új, 2 év garanciás, Sony PlayStation DualSense 5 kontroller
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2450M I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

biosba még szétnéznék. (HT enabled ilyesmi)

szabadagazda