Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
Új hozzászólás Aktív témák
-
sNORh
addikt
válasz
cbmfan
üzenetére
teszkóba ne gyere, itt még szarabb, itt több a bunkó, meg a tudatlan, tegnap jön a csákó, köszönés nuku: "hé te vagy itt az izé?" tesconak sajna elvei vannak, ezért nem pofázhatok be a vásárlóknak, ezért csak ennyit tudtam mondani: "én vagyok itt az izé" , de nem vette észre magát. Nameg ez alap, hogy 2 szóból akar vásárolni: "akciós telefon" mondom Magának is jó napot, miwan vele? kéne..
-
mephi666
nagyúr
válasz
cbmfan
üzenetére
én vaskereskedelemben melózok, mint üzletkötő+rendszerkazda (meg most már lassan marketinges munkát is kapok a nyakamba, az időszakos logisztikai mellé) és hozzánk is szoktak betérni néha érdekes alakok... pár hónapja egy enyhén barnabőrű, 20év körüli leány jött be (hígítós zacsival a kezében) és elkezdte ecsetelni, hogy: "nem jól dolgoznak a raktárosaink az udvaron és sokat lazsálnak" (csak pislogtunk)
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
szerintem a teszkót hagyd ki... gondolj arra, hogy öregkorodra mennyit tudsz majd röhögni a mostani bosszantó dolgokon
pl. telibehányt gép és társai -
szumo
senior tag
válasz
cbmfan
üzenetére
Isten hozott újra a mi kis mátrixunkban!
Ma telefon, rendszeres ügyfelem, egész szép forgalmat csinál, ha jön.
A múlt héten, egy lenovo netbook volt tőle nálam, amihez kért egy csajos fehér egeret a párjának. Néztünk is ki pénteken, egy aranyos fehér rózsaszín egeret, ami elég szolid. Ma rámcsörög, hogy kellene még egy egér az ő laptopjához, mert összekapott a párjával, és egy kicsit falhoz vágta a sajátját. A srác nem egy Einstein, elég sokat csinálom a gépeiket, mert gyorsan meg tudja borítani őket software-sen. De jó fej, és sokat költ
Stol: elolvastam a linkelt leírást, lefáradtam tőle, de jó volt.
-
chokeee
aktív tag
válasz
cbmfan
üzenetére
Ez nagyon jó. Véleményem szerint, ha ki is tisztította vona, a garancia ugrik.
Micsoda dolog az, hogy belehánynak egy gépbe?? És még neki áll feljebb. A büdös bunkója!
Pláne a véletlen kizárható, mert gondolom a hát oldalát le kellett szedni hozzá, tehát szándékos rongálás történt (ugye a gari uaut. ugrik). Ennyi erővel a csap alá is tarthatta volna... -
Hequila
őstag
Örülj, hogy USB vibrit nem kerestek... ... még.
-
nyunyu
félisten
Pont azert hasznaltam a Kodak lemezek piacrol eltunese utan szigoruan TDK-t.
Philips csak akkor jart nalam, ha valaki kifejezetten a sajat lemezere kerte.De olyan is volt, hogy haver raragasztott egy celluxot a Philips tetejere, hogy majd arra ir ra filccel, aztan valamiert meggondolta magat, es lehuzta.
Celluxszal egyutt jott az adathordozo reteg is
Philips egyebkent az alkoholos filcet sem kedvelte, marta a feluletet. -
nyunyu
félisten
Emlekeim szerint csak egy feje volt, viszont a lezer nyalabot otfele bontva egyszerre 5 "savot" tapogatott le, igy egy fordulat alatt 5x annyi adatot olvasott, mint egy ugyanolyan fordulatszamu meghajto.
Magazinmelleklet-gyilkos Asus 50x meghajto 10000 korul porgette a lemezt, amit a Videoton altal nyomott lemezek mar nagyon nem toleraltak.
-
rovar1
csendes tag
az utóbbi időben nem válogathattunk, ezért mindent elvállaltunk. Ha a gép koszos volt még akkor is. Az ügyféllel közöltük, -akár telefonon, akár a helyszínen- hogy a tisztítás portalanítás 2-3e. szélsőséges esetekben akár 6ezer forint.
Egy márkaszervízbe kérték haveromtól ugyanezt, ha nem mossa le a kocsit a kuton 900forintért, ők is lemoshatják, de az már 5ezer lesz

-
Mawyx
őstag
-
ML320
senior tag
-
_Erik_
csendes tag
Tudtommal jelenleg csak a Samsung és az LG vállal pixelgaranciát a monitoraira, ők is csak 3 napon belül cserélik. Nekünk is hoztak már vissza AG Neovo, Acer, Daewo, stb. monitorokat, de azokat csak ISO-szabvány szerinti pixelelőfordulás alapján cserélik vagy sem. Az a röhej benne, hogy kollegáink mindig elpofázzák, csak az említett két márkára van pixelgarancia, a többinél a vásárló kockázata, hogy megrizikózza-e?
Volt aki azzal állt elő, hogy ez nem is garanciális javítás, hanem 72 órán belül egyszerűen visszahozhatja. Mondtuk neki, ez valóban nem jogosítja garanciális javításra vagy cserére
-
bullseye
addikt
milyen pixelgarancia jár hozzá? ha 0 dead pixeles, akkor cserélni kellene (itt lehet még elméleti vitázni, hogy a subpixel csak sub, de az egész pixelt elcseszi, szóval inkább illik cserélni), ha ISO 13406-2 (CLASS-II), akkor orra elé kell dugni, hogy a milliónkénti 2/2/5 alapján egyrészt az 5 subpixel már sokkal több, mint 1; másrészt 1680*1050-ra kb. 4/4/9 jön ki, ha jól számoltam
én nagy szószólója vagyok a vásárlói jogoknak Vs. azokat olykor akár saját szerződéssel megtagadó boltok, de ehhez azt is hozzáveszem, hogy a vásárló tisztában legyen a jogainak határával is! vagyis vásárláskor meg kellett volna kérdeznie a pixelgaranciát, de ha akkor még nem is tudta mi az, minimum a balhé előtt...
-
Hydra SR
addikt
Attól függ, mennyire okoz gondot a szerviznek, hogy a gyártó felé elintézze a garit. Ha viszonylag könnyen elintézhető akkor én kicserélném és nem foglalkoznék azzal, hogy az ügyfél hülye. Ha tudok segíteni, megteszem. Valószínűleg az ügyfél is más stílusban fog utána kommunikálni, esetleg még el is szégyelli magát, ha paraszt volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Retro Acorp Socket 7 PC, Pentium MMX CPU, 32 MB RAM, Windows 98
- Asus H81M-A LGA 1150 alaplap, 8 GB DDR3 RAM, i3-4370 CPU
- iPad Pro 10.5 (2017) 256GB tökéletes állapotban, dobozában
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung UE55TU7102KXXH 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Bontatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ember te kifogtad

...aztán reggel menj vissza úgy, hogy lehet még akár rosszabb is, de ki fogod bírni lazán