Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szumo
senior tag
válasz
cbmfan
üzenetére
Tesómnál ennyire nem rossz a helyzet

Tegnapi telefon:
-Jó napot!
-Jó napot!
-Lenne egy olyan gondom, hogy kb 15 percenként elmegy az internet, és csak úgy jön vissza, ha a hálózati csatlakozóból kihúzom a csatlakozót, és visszadugom. A szomszéd srác már négyszer volt megnézni, de nem tudta megcsinálni. (Na egy vérpistike!)
-Milyen internet szolgáltatója van?
-Digi.
-El kellene hozni a gépet, hogy megnézzük mi a probléma.
-Rendben. Lenne még egy kérdésem.
-Igen? Tessék parancsolni.
-Ha a hálókártya ment tönkre az mennyibe kerülne?
-Pillanat nézem. ....... Olyan 1500-1600 HUF-tól már vannak hálózati kártyák, ha netalántán arra kerül a sor.
-Ó az jó, mert máshol azt mondták 3000 és mikor mondtam, hogy Digi a szolgáltató, egyből 5000 lett az ár.
-Szerintem előbb nézzük meg mi a probléma, utána döntsünk.
-Rendben, holnap elviszem a gépet, és előre is köszönöm.Teljesen meglepődtem, hogy milyen nyugodt volt a hangja a hölgynek. Délután meg megtudom mi baja a gépnek.
-
GrandeP
addikt
válasz
cbmfan
üzenetére
Nekem 2 kedvencem van...
1, Nem indul a gép.. takarítottam.
Ez vagy azt jelenti h széjjel szaggata a belsejét, vagy pedig óriási helyet foglalt a config.sys meg a autoekszesz.bet ezért letörölte...2, Nincs rajta virusírtó mert nagyon fogta, egyébként sem megyek olyan helyekre
... mentés nincs semmiről 4 különféle spyware , virusírtó futtatása után is, alig lehet feltámasztani a rendszert...De legalább nem fogja semmi sem a gépet...

-
mongi
senior tag
válasz
cbmfan
üzenetére
Fogsz egy szocreál energiatakarékos, levehetős ajtós,volt NDK-s, mikrót, ráb@szol a tetejére egy félig agyhalott P3-as laptopot, vastagon oda szigszalagozod rá, és átadod a tisztelt sütőgizinek ezekkel a szavakal:
-Íme a legújabb, kompjúterizált, a náza által kifejlesztett mikróvév elvű cookies hottingoló kütyhenmashine! Garantáltan csodálatos lesz vele az élete! Ha akar lájkolhatja a faszbúkon a cookikat, amiket valaha a szájába vett! Minőség (az nincs, de az eladót törvényi okokból - álá önbíráskodás) verhetetlen áron!
-
Ygg
senior tag
válasz
cbmfan
üzenetére
amivel számittógépében tud sütit sütni

WTF?Lehet, hogy csak a cookie beállításokat kellett volna átnézni...
Vagy csak kukihiánya volt...Bár valami geek verziójú számítógépház kinézetű mikrót láttam én is valami elfajzott honlapon.
De ha találsz számítógépes süti sütőt, hát nekem is kell egy...

Vagy lehet, fogjunk össze, gyártsunk ilyet, itt a piaci rés,
van itt igény és kereslet
. -
-
válasz
cbmfan
üzenetére
Tegnap még működött...

Egyszer egy barátom lement az alatta lakó könyvelőcsajhoz, aki megkérte, hogy nézzen rá a gépére, hogyan lehetne bővíteni, mert már lassú, illetve kevés a hely. A barátom meg, engem hívott fel, hogy telefonon szakértsek neki.
Először is megkértem a barátomat, hogy telefonon keresztül írja le nekem kívülről a gépet, mielőtt szétszedné. A válasz: a szokásos gépháznál kisebb a doboza. Na, itt már felébredt bennem a gyanú. Milyen a színe? Hát, fehér színű, de már sárgás. Úristen, mondom, kérdezd meg gyorsan a tulajdonost, hogy mikori a gép! Megkérdezi, 10 évnél is régebbi. Mondom a haveromnak, hogy azonnal hátráljon el a géptől, egy ujjal se nyúljon hozzá. Tanácsom: a gép bővíthetetlen, új gépet kell venni.
Mert ha hozzányúl, és szétszedi, akkor másnap nagy valószínűséggel jött volna a "de hát tegnap még működött" mondat.

És ami a legdurvább, a gépben még CD író sem volt, abszolút nem volt archiválva sohasem a merevlemez tartalma. És ez egy könyvelő. Lehet érik még meglepetések az életben.
Móci: A tinilányok külön kategória. Egyszer csetelnem kellett a húgom barátnőjével valami ügy kapcsán, hát meg kellett keresnem az MSN-en azt a funkciót, ahol az extra jelek átvitelét letiltom. Egyszerűen olvashatatlan volt a szöveg a sok ugráló-villogó animált bizbasztól, 5 perc után azt hittem, hogy kifolyik a szemem.
-
Móci
addikt
válasz
cbmfan
üzenetére
De ismerős.

Annál már csak az jobb, hogy egy agyatlan tinilányt hallgatsz órákon keresztül. Na az még brutális.
Nemrég ismét voltam egyik ügyfélnél játéktelepítés ügyben. Megvette a tuskóban, ez a drágábba fajta volt (4 ropi), és nem megy. Ránézek a dobozra: Playstation 2. Óhbazzeg...
Elmagyaráztam neki, hogy csak a PC feliratos játékot vegye meg, ez nem posta, vagy a sarki kisbolt, ahol még az ilyen egzotikumokról nem hallottak, így nem nyúlhat mellé. -
-
eziskamu
addikt
válasz
cbmfan
üzenetére
Engem az Amigák érdekelnének ha lenne rájuk pénzem. Annó a legjobban egy PC házba épített PPC kártyás Amiga 1200-as tettszett, még az MPEG-1-et is vitte, igaz asszem nem volt rendes videókártya, csak az alaplapi, úgyhogy egy csöppet szaggatott. Lényegében már 85-ben tudták az Amigák azt, amihez a PC-kkel várni kellett 95 környékéig. (preemtiv multitask és rendes GUI egyszerre, hardveres képességeket meg csak drága bővítőkártyákkal lehetett meglépni)
-
KPistike
aktív tag
válasz
cbmfan
üzenetére
viszont: kell valakinek tapikijelzőhöz cerka? van vagy 200 db, a szivárvány minden színében.
Üdv Sir!
Én jelentkezem 4 példányra: 2 db félfényes, esetleg matt fekete, valamint 2 db yellow cab sárga érdekel - persze másmilyen árnyalat is érdekel, csak ne virító citrom legyen

Jelentkezés komoly, PÜ-ben küldök elérhetőségeket.
-
Penyus
senior tag
válasz
cbmfan
üzenetére
Oh, ez az orakeses! Regen mikor ausztriabol hordtak be a vilagitos ebresztos orakat, aztan abbol is ki volt sporolva a kvarc mar a 80as evekben es a halozati 50Hz volt a referencia. Csak akkor itt meg arra nem nagyon ugyertek hogy stabil legyen, volt ott is mindenfele keses anno

-
eziskamu
addikt
válasz
cbmfan
üzenetére
Nincs semmilyen látható/mérhető elváltozás egy 32,768 KHz-s kvarc és az elem környékén? [link]
Esetleg ha kicseréled egy másik 32,768 KHz-sra? Mondjuk nem tudom, hogy mitől tudna tönkremenni, ha csak nem valami túlfesz, vagy mechanikai sérülés.
Az NTP klienses dolog se rossz, de ugye ha kedves vevőnek kell, ha kihatással van másra is, vagy gyorsan romlik akkor ottan körül kéne keresgélni -
válasz
cbmfan
üzenetére
Órajel már nem kellően pontos. Nem tudom mostanság PC-kben mi szolgáltatja a dam-dam dobot órának, de nem valószínű hogy kvarc, spórolnak a gyártók mindenen. Ha HW paraméter változásból adódó az eltérés, nem nagyon tudsz mit csinálni.
Azzal sem, ha pl hőmérsékletfüggés / extrém páratartalom (bár ez valószínűtlen) okozza. Állítsd be az ntp klienst 15 percenkénti frissítésre, és kész. -
mongi
senior tag
válasz
cbmfan
üzenetére
Nem szabad lebecsülni a 40gb-s slim maxtorokat, nekem is már vagy 6 éve muzsikál egy ilyen a classic xboxomban, minden hiba nélkül, pedig asszem 2003-as a kicsike
Elötte megjárt 1-2 PC-t is (jó öreg Athlon 1700+ AIUHB @ 2200mhz
), és lett nyúzva rendesen, mivel "GAMER" gép volt vala a kicsinke.
A maxik ha mentek, akkor agyonverhetetlenek voltak, igaz kiadtak sok szar szériát is
-
eziskamu
addikt
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
cbmfan
üzenetére
Most már én is kíváncsi vagyok, hogy igaz e vagy sem ez az egész story.
Ezt pedig csak egyféleképp tudod bizonyítani: Feltöltöd azt a videót, ahol bejön az a hányós pasi, esetleg arról az exről kép.
De már kezdesz hiteltelenné válni.
De az is lehet, hogy csak valami másmilyen dimenzióban vagy.
Mercutio_: Szerencsére lementettem, fel is töltöm majd.
-
blueMerle
veterán
-
stol
addikt
válasz
cbmfan
üzenetére
Le? Nem ki?

"hányszor mondjam még, hogy KI lehet szállni a seggemből?"
Lássuk be, vannak előnyei...
Pl. lehet sunyiba fingani, bárhol, bármikor. Max huzatot éreznek mások
Aztán ott a szorulás is... ezesetben a wc csésze lefolyó átmérője nem léphető át
Aztán, az urológusnak fel se kell nyúlnia, csak benéz, mint a vaginába
Sőt, különböző kormányzati pártokba is felvételt nyerhetsz vele azonnal.
-
-
nyunyu
félisten
válasz
cbmfan
üzenetére
délután bemászok asztal alá, kábelezem be fixen berakott gépet (táp lemaradt...), erre rácsap a seggemre. "bocsi, véletlen volt!" az, persze...
Kilos aranylanc megvolt, meg aznap is borotvaval fesulkodott?
Legalabb nem kerte meg a kezedet, mint exkollegamet a Belgrad rakparti intezmeny tulaja

-
erikke17
őstag
válasz
cbmfan
üzenetére
Az kemény lehetett xD Lehet főnököd meglátja miféle alak van ott 2x is meg gondolja be e lépjen oda
Máskor meg ha ott vagy hátad mögé mindig figyelj
, ja és a szappanra is vigyázz le ne essen 
SpeedR - Én el tudom képzelni az a tag milyen állapotban lehetett ha olyan rendet csinált
Szóval ha fel is kerülne a videó tuti nem ismernénk fel 
-
SpeedR
őstag
-
erikke17
őstag
válasz
cbmfan
üzenetére
Mindig olvasom a hozzászólásaid jókat nevetek némelyiken
A Hányós részegen is jót nevettem. De ez a irodafőnök pfúú te olyan sallert kapott volna tőlem ha nekem csinált volna ilyet 
De szó szerint igy meg mondtad neki? még egy ilyen drága barátom, és repülsz az iroda túlfelébe
-
mephi666
nagyúr
válasz
cbmfan
üzenetére
ha így van, akkor csak időpazarlás... mellesleg bizonytalan információhoz is jut, tehát duplán hülyeség
(gondolom a cd-nek legalább hasznát vette, mert ha nem, akkor triplán) a forgalom nem attól függ, hogy hány db számlát állít ki a bolt: lehet, hogy csak 20-at, de mindegyiken több komoly gép/alkatrész szerepel, de az is lehet, hogy 500-at ilyen 100ft-os tételekkel 
-
localhost
Közösségépítő
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- XPEnology
- Gaming notebook topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Amazon Kindle
- Milyen széket vegyek?
- Spórolós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- További aktív témák...
- Eladó új Asus Prime Z690-P D4 (3+1 db), AJÁNDÉK 256 GB M.2 SSD-vel és SSD hűtőbordával
- Fujitsu Lifebook E780 (i7 120 SSD, 8 GB HD)!
- Lenovo Thinkpad T440 (i5 4nd, 12 GB, 120 SSD, HD)
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T14 Ryzen 7 Pro-4750u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS Touch
- Jackson elektromos gitár
- Bontatlan iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 100% Akkumulátor
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

milyen ember vagy te?