Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
eziskamu
addikt
válasz
Shadows
üzenetére
Miért nem zártad az ajtót belülről? Figyelj, még ha tudnak is olvasni a kedves vevők, a feliratokat (nyitvatartási idő pl.) inkább csak ajánlásnak tekintik, mint szentírásnak, lásd a sebességkorlátozó táblákat
.
Vagy mondhattad volna, hogy te még otthon vagy, és ez csak az asztrális kivetülésed, a tested meg majd csak 1/2 9-re ér ide. Szerintem azért egy kicsit durva voltál. De mindegy, én is a félhülye vevők sorába tartozom, akik megpróbálnának bejutni, ha van már bent valaki, és még az ajtó is nyitva, hátha unatkozott a boltos otthon és inkább előbb nyitott
.
[Szerkesztve] -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Shadows
üzenetére
12órázom, heti 3-4-5 napot, 70km oda-vissza az ut, busszal az igazi, a boltokban mégis köszönök, kinyitom az ajtót az időseknek, hölgyeknek....
Türelmesen várok a szervizesre, hogy megnézze a 2hetes ddr2 modult, hogy sz@r-e, pedig csak annyi lenne, hogy beteszi egy lapba és 2 percet megy a memtest.... igaz 1 hónapig nincs gépem, és közben megveszem a párját, hogy menjen DC-ben... gépben sem volt, utána vettem procit ugyanott...
Aztán közlik, tényleg rossz, nem értik, mit csináltam... sebaj, cserélik mert garancia. De nincs olyan modul, kapok másikat, igaz elöttem és utánam is olyat vittek. Nembaj, szivassatok.
Aztán csodálkozotok, hogy megy a negatív kritika, és egy olyan boltot ajánlgatok mindenkinek, ahol még nem tudtam olyat kérni, amit ne szereztek volna be?
kicsitomi88: ha 2hetente jelentkezik a hiba, akkor cserélni kellene nem? Vagy rendesen bevizsgálni, és nem pökhendien visszab@szni a pultra: ''megvetted p@r@szt, szenvedj vele''. Mert akkor nem kompatibilitási, hanem mondjuk rejtett hibás a termék?
TheReMiXeR:
olcsi: van aki kiborul néha a vevőktől, van aki nagyonnagyon, nekik pl. pályamódosítás jó lenne.... engem is zavar, de ez van, aki tapló, az is marad.
Bocsi a hosszú offért, kellemes lámamentes keddi napot nektek....
[Szerkesztve] -
Olcsi
senior tag
válasz
Shadows
üzenetére
Nyilván! Hülye vevő az hülye vevő, viszont eladó vagy, és sajnos akármilyen hülye is a vevő mosolyogni és tűrni kell! Ahogy azt az előbbiekben is leírtam, nektek jó, ha bejön a vevő, mert otthagyja a pénzét, a vevőnek meg azért jó, mert igénybe veszi a szolgáltatásokat. Tulajdonképpen az egyik nélkül semmirese menne a másik. Ez egy kölcsönös dolog.
Másik: szerinted az országban hány ember dolgozik mondjuk eladóként, vagy csak emberekkel? Gondolj bele! Ha mindenki elkezdene anyazni, világháború lenne itt!
Harmadik: valahogy az a kép van a fejemben arról a hozzáállásról, hogy ''alapból már az baj volt, hogy bejött'', hogy megzavart a fontos netezésben(te szegeny), vagy jobb esetben a fontos munkádban...
Negyedik: az előző hsz-id meglehetősen árulkodóak voltak...Sorry!
-
DeltaPower
addikt
válasz
Shadows
üzenetére
mivel kezd nagyon flame jelleget ölteni, ezért nem szívesen válaszolok, de úgy érzem mégis kellene.
főnököm nem egy istenség, viszont 25 évet lehúzott a szakmájában.
nem magyarázni akarom, de pár éves munka-tapasztalataim alapján én is leszűrtem, hogy az ügyfél mindig, mindenáron érvényesíteni akarja az igazát, mert ő az ügyfél. ezért mi, ha nem régóta ismert, kedvelt az illető, alapvetően óvatos hozzáállást veszünk fel. így kisebbet lehet koppanni, és később nem lesz pofára esés, ha aljas módon alánk vág a szívélyes bánásmódunkra válaszul.
és ez még mindig a fáradt gőz. szmájlikat és a hsz értelmét, hangvételét módosító hatásukat inkább nem magyarázom, azzal egy másik fórumon már befürödtünk páran. -
parandroid
félisten
válasz
Shadows
üzenetére
Ez fáradt gőz, és örülünk neki, ha a fórumot arra tudjátok használni, hogy megnyugodjon valaki, és túltegye magát az őt ért sérelmeken.
DE!
Nem fogjuk eltűrni a személyeskedést és a vulgáris hangnemet. Leszel szíves meggondolni kétszer is, vagy akár háromszor, négyszer is, hogy milyen kifejezéseket használsz, és milyen hangnemben szólalsz meg. A saját üzletedben felőlem azt anyázol akit akarsz, beszéld meg a főnököddel, ezen a fórumon viszont lesze szíves kulturált hangnemben írni.
p -
kicsitomi88
őstag
válasz
Shadows
üzenetére
Ha majd most megyek, udvarias leszek és elmagyarazom a problemam, majd kivancsi vok h reagal, mert altalaban alapjaraton bunkok és ridegek ott, bár van egy két kivétel. Amikor mar biztos benne h veszek is vmit persze akkor kezesbarany
Most amikor neki kéne cserélni kinavhi vok mi lesz. HArom eve ott vasarolok, tán csak nem nezi ki belolem h atbaszom. -
bullseye
addikt
válasz
Shadows
üzenetére
tessék szépen önmoderálni, legalább utólag... mondjuk én itten nem moddolok, csak a karma miatt...
másrészt az eredetiben nem vót ám benne, még írásjelek közé rejtve sem, hogy pl. Te köszöntél, a vevő meg nem, meg az sem, hogy csak összefoglaltad a mondandót, vagy tényleg szó szerint így kérte...
hát erre jó az írásjelezés, pl. a ''''
-
Olcsi
senior tag
válasz
Shadows
üzenetére
''-ficek begyön hogy a ram amit eladtunk nekije ddr400 nem megy a sasrok alaplapjában vegyünk vissza (anyád hogy van ahogy h@gytam)''
Na erről beszéltem! Ilyen kommentek nélkül nem lehet elmondani a sztorit?
Nyilván a vevőnek is úgy kellene hozzáállnia a dolgokhoz! Viszont ilyen hangnemben akkor sem szabadna senkinek sem beszélnie! -
-
Hequila
őstag
válasz
Shadows
üzenetére
ha nem ért hozzá nem nyuljon bele mert kárt csinál
Nagyon jól tudod, hogy sokan egyszerűen buták ahhoz, hogy ezt fel tudják fogni. Egyébként Te hogy kezdted a számítógépszerelést? Mindent tudtál perfektül, és csak utána nyúltál bele a gépbe?
Én pl. mikor először gépet szedtem szét, a vinyóra azt hittem, hogy csupán egy vasdarab, ami azért van ott, hogy a kislemez helyét jelölje... Ennek ellenére nem nagyon basztam el eddigi pályafutásom alatt dolgokat. -
adik
őstag
válasz
Shadows
üzenetére
Igen, tíz éve a számítógépeket 20 évre tervezték/csináltál, ma már csak 3-4-re, de ez igaz ez kb mindenre. (A mellettem lévő erősítő meg vagy 30 éves, és köszöni szépen, egyszer kellett kipuceválni a potmétereket, semmi több...)
Mindegy, én ma már akármitől is félek, vagy ha meg is veszem, azonnal tisztában vagyok azzal,h ogy bármikot tönkre mehet, mert nem tartós használatra tervezték, hiába ''tartós fogyasztási cikk'' a közgazdi besorolása -
Olcsi
senior tag
válasz
Shadows
üzenetére
Most valószínűleg utalni fogtok, de el kell mondanom a véleményemet! Ne haragudjatok meg miatta!
Engem kicsit zavar a hangnem, ahogy írtok a vásárlókról. Egyrészt akármilyen hülye is az a vásárló, valamilyen szinten tartsuk már meg az emberi tiszteletet, ami szvsz egyértelmű lenne. Másrészt igen, vannak idióta barom emberek, akik elkezdik bütykölni a gépet, hogy ők értenek hozzá, aztán szépen elrontanak valamit, és irány a szerviz. Nyilván, ha nem ért hozzá, ne csináljon semmit. Tiszta sor. De gondoljatok bele! Nektek pl ezek miatt az emberek miatt van munkátok. Igazából ez a dolgotok, bocsi!
Ezzel nem a vásárlókat akartam védeni, és nem titeket akartalak támadni. Mindenkinek igaza van! Csak szvsz azt kéne belátni, a boltosoknak szüksége van a vásárlókra, a vásárlóknak meg szüksége van a boltokra és szervizekre!
Úgyhogy sorry az őszinteségért, píísz! -
adik
őstag
-
net84
őstag
válasz
Shadows
üzenetére
reggel korán még ehes vagy?
olcsón megszámítottad - ha összegbe kéred el a pizza árát, lehet, hogy nem maradsz éhes...
Tegnap az egyik helyi autószervízből jött be egy fazon és Java Card 2.2.2.0 kompatibilis kártyaolvasót keresett.
Egy ''kicsit'' felfele nyomott áron ajánlotta ki neki a kolléga (és közölte, hogy csütörtökön lenne itt legkorábban), mondta, hogy átadja a főnökének és jelentkeznek, ha kell.
Délután felhívott a főnöke, hogy mire lenne itt legkorábban.
- Csütörtök.
- Elöbb nem lehetne? Mondjuk holnap reggelre?
- sajnos nem, kolléga szerdán megy áruért, és a cégnél csak szeményesen átvétel létezik.
- Futárral sem lehet megoldani?
- sajnos nem, mert nem küldenek le futárral árut. (külömben is, ha én hétfőn du. 3-kor odaszólok, hogy kell, megcsinálják a számlát, előre elutalom a lóvét, feladja a csomagot, nagy szerencse kell ahhoz, hogy másnap reggel itt legyen)
- biztos?
- biztos!
- akkor megpróbáljuk máshogy megoldani, ha nem sikerül, akkor még telefonálunk.
Aki nem tudná, a gépjármű vizsgabázisoknak május 1. óta kötelező többek között ez a kártyaolvasó is. Ciki! -
adik
őstag
válasz
Shadows
üzenetére
Arra gondoltam, hogy a mögénk, a polcok fölé, kellene szerelni egy hatalmas plazma tévét, ahol mittomén a termékeink mennének, de gomnyomásra bazi nagy hülye felírat jelenne meg, és sziréna hang harsanna fel.
Én azt mondtam volna - alapvetően fotósbolt vagyunk - hogy a fehér jobban alkalmazható derítésre, egy vakuhoz gumizva (olyan szar a cucc, hogy másra nem nagyon használnám)
De ez a Vista - szöveg tényleg nem rossz. -
-
-
Ygg
senior tag
válasz
Shadows
üzenetére
Meg egy rakat ''informatikus'' van,
aki mondjuk nagyon jó programozó, webdesigner, de hótt hülye a harverhez.
Nincs is ezzel semmi gond, senki sem mindentudó, de sajna van egy hányad, amelyik meg van győződve róla, és belepiszkál.
A kókler, önjelölt fajta meg tényleg a legrosszabb. -
ML320
senior tag
válasz
Shadows
üzenetére
Réges régen bepróbáltunk egy hasonló trükköt egy cégnél. (ami eredetileg Tomcaté volt)
- Memóriabővítés, 32MB-os EDO Hát igen, létezett ilyen is...
- X forint
- Mennyiségi kedvezmény?
- Mennyi kéne?
- Hát úgy 60 gépre. Cirka 120 darab.
A gyerek szeme fennakadt.
- Hááááááááááááááááát. Nekünk annyi sose lesz...
- Kösz, akkor hagyjuk.
Amúgy ma csak két ügyfél alkotott. Az egyik szerint szar monitort vetettek meg vele az MM-ben, de sikerült meggyőzni, hogy az LCD nem fog 120Hz-en menni, mint a régi CRT-je. Bár lehet, hogy még visszament reklamálni, mert szerinte azt mondták, hogy ez a panel tudja.
A másik meg áthozta a vezeték nélküli egerét, hogy nem műxik. Mondom, kéne a többi része is. 10 perc múlva meghozta a billentyűt is. Egy kis szakmai fórum után az is tiszta lett előtte, hogy az adóvevő is kelleni fog. Erre biztos, ami biztos hozta a még a gépet és a monitort is, az összes kábellel és a hangszóróval. Hát a jó édes raktáros anyukádat!
Ja, és persze semmi baja sem volt a connectálás után. -
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Shadows
üzenetére
Szerintem nézz utána kicsit a történelemnek, mielőtt baromságokat írkálsz:
- 500 éve USA?
- Flame nélkül, de olvass kicsit pl. a rabszolgaságról is, hogy ez mennyiben segítette elő az usákok gazdasági fejlődését, pl.
- Fennállása óta a területét tulajdonképpen nem érte semmiféle támadás (és itt most el kellene felejteni a 9/11-et, ami (azzal együtt, hogy sajnálok minden egyes áldozatot, de) az európai, ázsiai, afrikai dolgokhoz képest sehol nincs). Tatárjárás mond valamit? Török hódoltság? Második világháború?
- Adott volt a lehetőség itthon a fejlődésre? Igen, adott lett volna, ha nem lenne az a szerencsétlen dolog, hogy mindig egy nagyobb ország/birodalom érdekszférája/része voltunk.
Szóval nem kellene itt az észosztás ilyen magas lóról.
Ja, és a ''kabzsi'' az ''kapzsi''. (Tudom, siettél.)
Mod: Sorry az offért.
[Szerkesztve] -
E(L)MO
csendes tag
válasz
Shadows
üzenetére
Nem hiszem hogy valaki ''császár király'' lehet, akkor morálisan igénytelen. Bár az nézőpont kérédse, hogy neked ki a ''király'', és mitől az. Ha nyugodt a lekiismeretem, az nekem sokkal többet számít, mint az, hogy kurva nagy Mercedessel járok. Úgyhogy csak így tovább. No comment. Részemről a nevelés kérdése lezárva.
-
E(L)MO
csendes tag
válasz
Shadows
üzenetére
SZERINTEM meg csak neveltetés kérdése. Ha szarrágónak neveld a gyerekedet, akkor meg azért fogják kinézni a többiek, ha meg nem, akkor meg azért. Én nem fogom mások igényei szerint nevelni a kölykeimet, csak azért, hogy ne nézzék ki. Én normális gyereket szeretnék, az élet majd úgyis megtanítja, hogy milyenek is embertársai, és kihez, hogyan kell viszonyulni. Ha a szart fossá gyúrod, az akkor is szar marad. SZERINTEM.
-
ML320
senior tag
válasz
Shadows
üzenetére
Szerződéses partner vezető informatikusa vett gépet. AMD, de zavarta, hogy 166-os órajele volt, így felnyomta maxra...
Gép nem indul. Behoz, BIOS reset (mert ugyebár ő nem nyúl a géphez
És ez még hány emberkénél elmondható...
''Csak be akartam állítani a BIOS-t''
Egy srác vett egy WLAN routert. Kolléga a szervízbe bekonfigurálta neki, összelőtte a titkosítást, notihoz beállította, stb. Másnap telefonál a gyerek: nem jó a router.
- Mi a gond vele pontosan.
- Hááááát, este még beállítottam rajta pár dolgot...
-
Hogy szakadna rád egy mázsa szar... -
-
^Bundi^
őstag
válasz
Shadows
üzenetére
háháá..
nem éppen számtech boltos, de hasonló téma
nagy gorezone grind koncert volt...500 feketeruhás állat bennt nyomul
egyszercsak bejön 1 mama, hogy rózsát tessék
és mindenkihez odament
de ilyen 600 éves halálnagyi volt
épp a képbe illett;)
vagy negyed órán át poróbálta ránktukmálni, mire rájött itt nem lesz nagy sikere...
-
blueMerle
veterán
válasz
Shadows
üzenetére
röhögd csak ki ezaz, majd ha a te szuleid is ilyenre kényszerulnének és majd azokat is egy ilyen ösbarom mint Te kiröhögné, biztos jól esne.

miért Te kinek képzeled magad?? mert számtech botlban dolgozol hogy BÁRKIT is kinevess aki nálad rosszabbul él és esetleg szeretne megélni NEM lopással, NEM koldulással????
[Szerkesztve] -
fasyrt
őstag
válasz
Shadows
üzenetére
A nem pesti bolt nem kizáró ok néminemű alapvető kereskedelmi intelligenciára.

Pl. a ti érdeketek, hogy legyen kinn friss árlista, hogy a vevő interneten kereszül is meg tudja nézni az árakat/mit árultok, ha E6400-as C2D-t akar venni annak meglehet az oka (mellesleg, ha ilyen konkrétan kell neki, gyanítható, hogy vagy ő vagy vmi hozzátartozó konyít egy kicsit a témához), és elképzelhető, hogy a 2800+-as sempron bizony nem jó az lga775-ösbe.
Nem vagyok vidéki, de sztem a vidékiek is ugyanúgy elvárhatnak egy naprakész (esetleg vidéken heti) árlistát, mint én Pesten.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
.
.
)
Honnan vagy?Mert látom te is Heves megyéből írsz?! 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

csak tényleg megtetszett, ami 2 éves ph-s múltam alatt még nem fordult elő 
idézhetsz bármely hsz-emből