Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
szumo
senior tag
válasz
cbmfan
üzenetére
Lingvinék még mennek?
Jó rég volt, hogy 2000 körül Kecsón laktam, és náluk vásároltam.Az egy jó sztori volt, mikor gépet cseréltem, és álldogálok a sorban, egy faszi meg kérdezget az árlistáról, hogy mi éri meg jobban, meg mi hogy. Az eladó srác köszön, és megkérdi én mit is szeretnék. Mondom, hogy egy alaplapot, processzort, memóriát, videókártyát, és tápegységet. Az előttem álló ipse olyan aranyosan kioldalgott, mint ha be se jött volna.

-
tserrof77
őstag
-
localhost
Közösségépítő
válasz
cbmfan
üzenetére
JELMONDATUNK:
Mert mi gyorsan, pontosan és olcsón dolgozunk!!!
De ebből csak max kettőt választhat az ügyfél!Tehát ha:
- gyorsan és pontosan - akkor bizony nem olcsón!
- gyorsan és olcsón - akkor nem pontosan!
- pontosan és olcsón - akkor viszont nem gyorsan!Melyik tetszik választani ?
-
localhost
Közösségépítő
válasz
cbmfan
üzenetére
Azt meséltem már, amikor a hölgy egy utángyártott Epson patront akart elvinni, mert az volt a legolcsóbb?
De a nyomtatója márkáját sem tudta, nem hogy a típusát. Magyarázatul előadta, hogy ennek szerinte ugyanolyan jónak kell lennie, mint a sokkal drágábbnak (indoka: minden íróasztali lámpába jó az a villanyégő, mindegy milyen márka, milyen típusa) -
Josi
senior tag
válasz
cbmfan
üzenetére
Szóval a marha égett oda, betoltátok a marhát a konyhába, és most ázik, mert koszos marhát nem illik visszaadni.
Ugye jól értelmeztem a választ.
Illetve mindez többesszámban, mert harhák volt a válasz és nem marha.
Szóval helyesen:
A marhák odaégtek, betoltátok a marhákat a konyhába, és most áznak.
Mert koszos marhákat nem illik visszaadni. -
válasz
cbmfan
üzenetére
Úgy-úgy! Mennyivel jobban hangzik : helyesírás helyett - f*szaírás; sütiírás;

Kapcsolódva:
Műv.-ház/Könyvtár
Papper besompolyog..
-Kivánok'! Olyan műjanyagfelmosóvedrük vane?
-Jó napot kívánok! Jelenleg nem tartunk, de tessék esetleg visszanézni a holnapi nap folyamán és a másik ajtónál próbálkozni.Az éppen benti gépeken lógó kölykök versenyszerűen kezdtek el visítani...

(Amit, tudni kell, hogy szokott lenni a művház nagytermében, időnként ilyen ~100 forintos feeling vásár, a bácsika csak az ajtót és a dátumot tévesztette el)
-
Xero
nagyúr
válasz
cbmfan
üzenetére
PassMark - Modemtest
Ezzel egy local ellenőrzés és kész.Kicsit off, de hátha valaki derül rajta:
Tegnap takarítottam a laptopomat (4.5 éves MacBook Pro). -
válasz
cbmfan
üzenetére
Szia!
Örülünk, hogy írtál nekünk. Szerencséd van, pont most kaptuk meg a legújabb FINGOM (finger memory) típusú memóriát, ami DDR6-nak felel meg, és kedvezményes áron tudjuk csak Neked csak most biztosítani. Ehhez természetesen le kell cserélni a hatos gépedet, hiszen a modern technológia már a kilencesnél tart. Ha szabad így mondanunk, hatost már csak az alantas férgek, a szubhumánok, és a baktériumok használnak. Mivel Te ilyen okos levelet írtál nekünk, szerintünk egyik sem vagy, ideje hát váltanod! A memória méretét tekintve is ki kell hogy javítsunk. Először is még a 8 gigabájt is nagyon kevés manapság, ráadásul már nem is bájtban mérik, hanem ún. T-pörtyűzsírban, vagy röviden hájban. 1 gigaháj megfelel 52,3 gigabájtnak. Ha ebből kettő darabot belepattintunk az új gépedbe, akkor az két gigahájas lesz, azaz 104,6 gigabájtos. Akkor aztán majd jaszkarizhatsz vele a spanok elött, ha szabad ezt mondanunk.
A 3000 gigahertzes processzor helyett pedig egy 30 000 vagy 300 000 literes professzort tudunk adni, eredeti NASA fejlesztés. Lényegesen gyorsabb lesz, mint a régi processzorod, és méregdrága áram helyett sima kenőmájassal is beéri.
Ha két napon belül jössz, akkor ajándék pacman programot is adunk, fatality és brutality opcióval, valamint díjmentesen feltelepítjük neked a híres gugl cég króm-vanádium programját, amivel sokat kereshetsz majd később.
Megkeresésedben bízva üdvözlettel,
A kedvenc számtech boltod -
santaclaus
csendes tag
válasz
cbmfan
üzenetére
Semmi extra:
- 3 db méregdrága notit kiszállítottunk, mindnek TouchPad problémája van ügyfélnél hétfőn utaznának velük...
- svéd úriember 400 Ft-os egeret szeretett volna...
- Ork barátunk visszatért ismét szkenneltetni, majd problémázott hogy nem ment át az anyag a mail címére... freemail probléma volt
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini PC - HP ProDesk 405 G4 DM / Ryzen 5 PRO 2400GE / DDR4 / NVMe / HDMI / több db / számla
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 256GB levendula KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- RYZEN 7 7800X3D 32 GB DDR5 RTX 3080 Ti 12GB 1TB M.2
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4031
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

save as..done