Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
-
virkir
veterán
válasz
cbmfan
üzenetére
Már hogyne lenne mindjárt az első találat
Amúgy hányat szeretnél
-
MR_Joe
senior tag
válasz
cbmfan
üzenetére
Egyik előző munkahelyemen előre összeszerelt gép kint figyelt a polcon. Jó egy év után vitte el egy jóember, majd egy órával később csörög a telefon: gép se kép se hang. Ugyan ugorjak már ki meglesni. Mivel ismerős ismerőse kimentem. Bekapcs, sípolás. Miután gyárilag nem volt garmatrica oldala lekap, belenézek, hát láss csodát: memória sehol a gépben. Tuti nem jóember szedte ki, mert baromira nem értett hozzá, szóval esélyes, hogy gyárilag úgy érkezett... kapott bele memóriát valahonnan, azóta semmi gondja

-
adax01
tag
válasz
cbmfan
üzenetére
Hát akkor te még jól jártál mert nekem meg annyi melóm volt hogy azt hittem hogy gumit köpök kínomba ma reggel 5 órától 23 óráig mást sem csináltam mint tápokat alaplapokat és vga kártyákat javítottam meg szervert élesztettem újra,
És még vasárnap is lesz egy csomó javítani valóm úgy hogy ez ma már egy kicsit sok volt ma nekem.
-
MR_Joe
senior tag
válasz
cbmfan
üzenetére
Anyósoméknál egy nyitott "BUZI-E VAGY?" nevű volt eddig a legjobb...igaz nem szoktam nézegetni mire csatlakozik fel a teló. Megkeresi oszt kész.
#17162: Giovanni amúgy rendszeresen végez apró szívességeket a családnak, de itt legalább nem tevékenykedik Steve Blood.

Szerk.: heti gány: megelégeltem a tápom hangját. Burkolat lekap, 9 centis venti levág, +5v-ra rá egy 12 centis venti és gyorskötözővel felfogat. Mindezt én követtem el saját gépemben.
Hozzáteszem nem szabvány méretű táp van a gépben és csendes 9 centis venti nem volt a környéken. Melegedni nem melegszik a hangerő durván csökkent. Öröm é bódottá.. -
tornas
őstag
válasz
cbmfan
üzenetére
OKJ-s, de ez lényegtelen, mert már vagy 12 éve foglalkozom vele. Találkoztam már olyan számtech. diplomás hülye-gyerekkel is, aki azt sem tudta, hogy hogyan mentsük el a drivereket olyan gépről, amihez semmilyen CD-n / DVD-n levő driver-program nincs meg. Váltig állította, hogy nincs olyan progi, amivel ezt meg lehet csinálni. Szerinte erre nincs semmilyen mód. Használjam helyette az internetet és töltsem a drivereket!
Ennyit arról, hogy kinek mi a végzettsége. Ilyen erővel egy pék is lehet penge ebben a témában, és fordítva is. -
szumo
senior tag
válasz
cbmfan
üzenetére
Ma az ismétlések napja van. Jün a vállalkozó, hogy olcsó gép kell neki, a kicsi fiának.
Megkérdeztem, hogy mire akarja használni? Erre a jól megérdemelt válasz
Á semmi extra, csak játékra kell. (Ha hülyéket kérdez az ember, ne lepődjön meg a hülye válaszon
).
Aztán beszélgettünk egy kicsit, és látszott az arcán, hogy ebből nem lesz gép. Vagy lesz, de csak olyan fukaros, vagy nulldecibeles behúzós, később nálam újraépíttetős fajta.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
adax01
tag
válasz
cbmfan
üzenetére
Látom te is belefutsz ilyenekbe mikor elolvastam ezt rám jött a röhögőgörcs, másik fele neki amikor egyesek futnak egy két kört mielőtt kikötnek nálam.
Elmegy az illető vagy az olcsó és gazdaságos boltba vagy a fukar mindenit be és vesz egy gépet és meg pusztul neki és hozza hozzám hogy rakjam rendbe mert ez és ez a baja neki.
Én mondom neki hogy jobbat raktam volna össze neki igaz hogy drágább lett volna az de jobb erre ő hogy az meg olcsóbb volt.
-
mongi
senior tag
válasz
cbmfan
üzenetére
és
aztán
és megint 
Legjobb részek (szerintem):
"Nem tartalmaz mozgó alkatrészeket"
Persze barátom, a dvd lemezről majd magától ugrálnak a filmkockák a monitorra vazze..
később apróbetüűsbe azért odatette hogy nyomokban mozgó alkatrészekre épül a DVD-RW és bizony kattog és sivít ez a néma csoda
"Nem porosodik"
Be kell bugyolálni folpack-ba, és még levegőt sem kap, abszolute pormentes környezet.
Hogy mer ilyen gyökérséget leírni? A statikus töltöttség köztudottan vonzza a port...Bááááh!!
Ekkora f@sztarisznya hirdetést régen olvastam már
-
Akybron
aktív tag
válasz
cbmfan
üzenetére
Core i3-2100 3.10GHz 30127
GIGABYTE GA-H61M-S1 11076
CoolerMaster ház "hasonló" 9512
KINGSTON 120GB SSD 34864
SAMSUNG SH-222BB/BEBE 4407
KINGSTON 4096MB DDR3 1333MHz 7239
Eddig: 97325
venti nélküli Hűtő+táp legyen kb 50000Az árak Iponból vannak.
Ventilátor nélküli hűtést és tápot nem kerestem, csak saccoltam rá egy valószínűleg túl magas árat, de így is 150-ből összeraktam 240 helyett.
Megkeresve a legjobb nagykereket, biztos olcsóbbra kihozzátok
-
Balinov
titán
válasz
cbmfan
üzenetére
2eve volt vele egy interjuh, elegge meg volt roggyanva mar akkor is
-
SityiSXT
őstag
válasz
cbmfan
üzenetére
Itt fertőtlenítés volt, nem sima mosás!
Meg kell becsülni az a párszáz HP és Apple billentyűzetet (a cég "nagyobbik" fele Macen dolgozik), meg van egy pár Logi is. A HP-kért nem kár, azok döglöttek be leginkább a hörcsögeikkel együtt.De ettől függetlenül továbbra sem értem, hogy pusztulhatott meg az a néhány, amikor az elsöprő többség túlélte.
-
MR_Joe
senior tag
válasz
cbmfan
üzenetére
Sulinet egy érdekes állat volt..a mai napig találkozom a matricával itt-ott...pont az elmúlt hetekben találtak meg egy ilyen géppel, hogy "hát fejleszteni kéne valamit rajta...fijam aszondta valami négymagos kéne bele".. s478 lap 512 ddr1 memoval.... De ugye nem lesz baj belőle,ha felbontyuk a matricát? Mert anno aszondták, hogy nem szabad...

-
macilaci78
nagyúr
válasz
cbmfan
üzenetére
Keresd Gauss-mérővel!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tserrof77
őstag
válasz
cbmfan
üzenetére
Én ilyen kipótolóst 478-assal csináltam. Ott is ugye, ahogy kell, 90fokkal arrébb feszegette be a lapba, és "természetesen" egyengetés közben el is törtek a lábat. Annak szerencséje volt. De ez menthetetlen. Holnap jön az apjával, azt mondta. Várom szeretettel, meg a garancia jegyen levő "Fizikai sérülés esetén nincs garancia" című kitétellel.

-
-
GrandeP
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini PC - HP ProDesk 405 G4 DM / Ryzen 5 PRO 2400GE / DDR4 / NVMe / HDMI / több db / számla
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 256GB levendula KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- RYZEN 7 7800X3D 32 GB DDR5 RTX 3080 Ti 12GB 1TB M.2
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- DJI Osmo Pocket 3
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

és megint