Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati012
őstag
válasz
cbmfan
üzenetére
Nyugi, én is tudom a születési évem, nevem, bankszámlaszámom , pinkódját és azonosítóját, személyi és diák számát, apókártya, sőt még a lakcímem is. De Marika néni a zöldséges és az ő kis plázabißßßß
műkarmos unokája nem biztos. Azok jó ha a lakcimüket tudják fejből.Végrehajtók mennyi idő alatt dolgoznak?
Közel 2 éve adtam be a papirt, és még egy fillért se láttam a 300k-mból. -
MR_Joe
senior tag
válasz
cbmfan
üzenetére
Hjaj.. fix tv.. volt valami csoda "kvízműsor" amiben benne voltam. fixtv IRC-n ökörködtünk, és műsorkezdés előtt kb másfél órával nem volt meg a három játékos... IRC-n felkértek, hogy ugyan ugorjak má' be, mert így nem lesz műsor.
Vicces volt... Aztán akkori barátnőmnek (most már a feleségem..
) meséltem, hogy Tee.. voltam a fix tv-ben. Erre kiakadt, mert itt győrben egész más fajta csatorna a fix tv... (18+
)Szerk.: felvilágosítottak, hogy csak volt, már nincs ilyen.,..
-
biker
nagyúr
válasz
cbmfan
üzenetére
csak kitekintő
és a fa....m kivan, mert mikor telepítették, nem jelölték be az "internet mail option also" rublikát, innentől telepítés után sehol nem lehet beállítani pl imap mappán hogy azonnal törölje a távoli leveleket, neked kell kézzel a "kijelölt levelek törlése" gombot nyomni, miután törléssel áthúzta a levelet, mert ilyenkor nem jelenik meg a kiürítés gomb alatt a kiürítés beállítása imap-on gomb, mint ahogy hekkelni kellett azért is, hogy az imap serverre lementse a levelet
ms tudásbázis: így kellett volna telepíteni
köszi, nem telepítem újra ezért az officet, inkább a szabály másolós verziót beállítottam -
localhost
Közösségépítő
válasz
cbmfan
üzenetére
Mit kívántam én, na mit ?
tartalmilag mást - de értelmileg ugyanezt -
Josi
senior tag
válasz
cbmfan
üzenetére
A JTC-nél van ilyen:
Asrock_P5B_DE_alaplap_s775_
Igaz nagyker, de hátha.
Vagy én tudok rendelni a nevemre és Te mész érte KP fizetésre.
-
ati012
őstag
válasz
cbmfan
üzenetére
Nekem is össze jött ma.
Van egy nagyon lowcoast ház (ebből nálam huszonX db).
Nincs alaplap tálcája, hanem az oldalra kell felfogatni.
Egy überspeciális életveszélyes lemez darab a távtartó.
Namármost, kedves mérnökök nem tudom mit csináltak de abból a távtartóból szinte lehetetlen kiszedni csavart... -
draco31
veterán
válasz
cbmfan
üzenetére
Épp a format C:-t akarom elkerülni, 1-2 nap mire mindent visszapakolok. A 3000+-os procim hiába megy 2000Mhz-en, a Maxtor 4D040H2 (38 GB) HDD-m nem egy sebességbajnok.

Volna még egy kérdésem ha nem haragudtok meg nagyon, tudom hogy ez nem az a topic.
Asrock K8NF3-VSTA alaplap a fent említett procival, HDD-vel, van még mellette egy 40Gb-os WD-is, FX5500 VGA, 2x512Md DDR.
Éjszakára eddig áramtalanítva volt, mert az ősök szerint nagyon pörgeti a villanyórát.
Mostanában azt csinálja, hogy ha megkapja a drága 220-at, akkor nem hajlandó bekapcsolni, ventilátorok elindulnak, HDD-k is, és az ODD-is működik. De képet nem kapok a monitorra, és az XP hangját sem hallani, hogy betöltött volna, a billentyűzet led sem világít. Van amikor csak egy sima reset gomb nyomás segít neki, de van amikor 1 órát is elszórakozok vele mire elkapja a fonalat.
Ha nincs áramtalanítva, akkor rögtön indul.
Ja, Codegen tápegység, tudom hogy rossz a híre, de én 6 éve ilyet használok.
Valahol azt mondták, hogy a chipszetem lesz zárlatos.
Szerintetek? -
qdak
addikt
válasz
cbmfan
üzenetére
nekem a regin lehet vagy 3-4 eves az xpsp3
es rohadtul nem akartam ujrarakni, 2 hetig telepitgetni allligtatni mert meg mindig van olyan progi ami pont kell de nem raktam fel, nem alitottam be, inkabb kiszanalom h ne induljon ami nem kell, gep ugy is megy ha ottohn vok 3 napba 1x kibirom h nem 20mp hanem 1-2 perc alatt szedi ossze magat
mod: xp rendszer visszallitas kikapcsolasa is hoz hejet nem keveset, tok folosleges en alapbol kiloovom, ahogy az sp3 nal a frisiteseket is, nem lattam semmi ujjat hasznosat, csak szopja a netet...
-
bullseye
addikt
-
Hequila
őstag
válasz
cbmfan
üzenetére
Ha hasonló cipőben járnék. és nem a mindennapi megélhetéshez kellene a pénz, akkor én tanulnék. Persze nem ilyen - olyan OKJ-s majomságokat, vagy főiskolán / egyetemen informatikát, hanem Microsoft és/vagy Cisco minősítéseket próbálnék szerezni. Valamint közép C nyelvvizsgát. _Szerintem_.
Jelenleg egyszemélyes vállalkozóként viszek egy számtekbótot Kelet-Magyarországon egy piciny városban. A Vitya által vizionált dübörgő gazdaságból itt semmi nem érezhető (sőt, egyre több családnak mérlegelnie kell, hogy 4 vagy 5 teszkózsemlét vegyen). A dolgozni akarók egy része megy külföldre (a munkaképes népesség 15 - 20% szerintem), másik része (40 - 60%) nagyvárosban próbál boldogulni, így itt lassan csak nyugdíjas és cigány marad. És ebben a szektorban megélni egyik rétegből sem lehet.
Néhány évet még adok magamnak - amíg megy a bót - , utána váltok. Egy biztos: kereskedelembe soha többet. -
ati012
őstag
válasz
cbmfan
üzenetére
Szvsz a tartalék egy részét forgasd meg picit; csinálj valami jó üzletet.
Vannak OKJ-s képzések is, amiért pénzt kapsz. A munkaügyi szervezi (legalábbis nálunk).
Külföldön valami alja meló.
Szülőkhöz költözni.
Végtelenmillió kölcsönt felvenni, és valahol új életet kezdeni.Így hirtelen ennyi jutott eszembe.
-
SityiSXT
őstag
válasz
cbmfan
üzenetére
User (valamelyik nagykutya) hiv, ne tud bejelentkezni. Kerdem, villognak/vilagitanak-e a halokartya protjanal a ledek? Nem, jott a valasz. Kabel be van dugva? Be, hogyne. No jo, atballagtam hozza. Aztan egy elegans mozdulattal KATTANASIG betoltam az Ethernet kabelt... Fonokot igy meg nem alaztam meg a beosztottja (titkaroje) elott...

Az viszont jol esett, hogy az IT-s nagyfonoktol kaptam egy kezzel irt karacsonyi kepeslapot.
-
draco31
veterán
válasz
cbmfan
üzenetére
Ezt én is alá tudom támasztani, vagyis inkább a haverom, aki ezeket a gépeket üzemeli be, és tartja karban két megyében is a kollégáival. Ő sem érti, mire kell i5 a DOS-hoz. De azt hiszem modernebb rendszert is használnak már, de arra nem emlékszem, hogy XP-t vagy WIN7-et.
-
GrandeP
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Call of Duty: Black Ops 7
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 26
- Okos Otthon / Smart Home
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Mini PC - HP ProDesk 405 G4 DM / Ryzen 5 PRO 2400GE / DDR4 / NVMe / HDMI / több db / számla
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 256GB levendula KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- RYZEN 7 7800X3D 32 GB DDR5 RTX 3080 Ti 12GB 1TB M.2
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Lenovo Ideapad 3 : I3 10110U / 4GB / 256 GB SSD / Win 11
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

műkarmos unokája nem biztos. Azok jó ha a lakcimüket tudják fejből.

Vicces volt... Aztán akkori barátnőmnek (most már a feleségem..
) meséltem, hogy Tee.. voltam a fix tv-ben. Erre kiakadt, mert itt győrben egész más fajta csatorna a fix tv... (18+
)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Pont így ünnepek előtt...