Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
qnadam
üzenetére
Mivel "router/modem" volt írva, én arra gondoltam, h a modemés router egyben van (fantasztikus trés cuccok pl.) és azt szeretné repeaternek -miközben a modem miatt helyhezkötött a buli. Ős-routereket nem, de újakat (amkiket ismerek) már lehet repeaterként is használni, de ez egy fix helyhez kötött modemes routernél nem opció.
De akkor én is félreértettem ezek szerint.

-
-
Beri
addikt
válasz
qnadam
üzenetére
szerintem viszont az üzletem rontása, mert hiába a plusz szolgáltatás és cucc, a vevő már azt látja, hogy itt jelezték, hogy ez nem is ér annyit
A vevőnek joga van tudni az eladásra kínált termék piaci árát. Ha te többet adsz a többieknél (szebb állapotú, több tartozék, stb.), azt úgyis látni fogja mindenki.tehát csak azt próbáltam mondani, hogy nehéz meghúzni a vonalat, hogy honnantól szolgáltatás ez a beírás, és honnantól üzletrontás.
Csak akkor üzletrontás, ha anyáznak, vagy valótlant állítanak. Egészen addig bólogatsz és megköszönöd, hogy hozzászóltak.másrészt meg remek lehetőség a reális árak letörésére... mondjuk egy kurrens proci, ami sokaknak kellene. elkezdik sokan írogatni, hogy az nem 40 (ami reális lenne), csak 25, aztán senki nem veszi meg 40-ért. az eladó meg vagy megy máshová, vagy jobb híján túlad rajta 30-ért
Tele van a fórum ármesterekkel. Erre valók ők.TESCO-Zsömle
Nem támogatom az átverést, de amit te mondasz, az nem átverés. Ez kérlek "lehúzás".
Same shit, different color. Vagy a lehúzás társadalmilag elfogadott és becsülendő tevékenység?A vevő lustaságáért ne az eladót büntesd.
Nem büntetem. Eladhatja a termékét egy olyan környezetben, ahol megbíznak benne, mert ha akar, sem tud csalni az árral.Fogd fel úgy, hogy ha valaki megvesz 30k-ért valamit, aminek a piaci ára 10k, az azt jelenti, hogy vett 10k-ért egy terméket, 20k-ért pedig időt, amit nem kellett az utánajárásra pazarolnia.
Én ezt úgy fogom fel, hogy nulla energiabefektetéssel a piaci ár triplájáért adott el valaki. Atomot rá.Arra is ott a sok helpdesk meg "milyen szgépet vegyek?" topic, szóval semmivel se tart tovább utánajárni. Gyak egy jól megfogalmazott kérdés és kész.
De ha bemásolod a topicból arra a bizonyos jól megfogalmazott kérdésre a választ az eladó terméke alá, az már üzletrontás, mert már nem tud lehúzni senkit azután. Csodálatos. -
Beri
addikt
válasz
qnadam
üzenetére
az pedig hogy drágán árul, az nem az eladó baja?
Nem, a tájékozatlan vevőé. A hardverapro meg nyújthatna annyival többet a random hirdetési portáloknál, hogy nem tűri az ilyen átverést....ott már minden érdeklődő azt fogja látni, hogy én biztosan át akarom verni
Nem, azt fogják látni, hogy a piaci ár felett árulod a telefonodat. Joggal.TESCO-Zsömle
Alapjában véve ez az üzletrontás cucc olyan, hogy senki se üsse az orrát más dolgába. Ha valakit átvernek, mert valamit a valós ár 2-3*-osán adnak el neki, az nem az eladó bűne, hisz nem szorított pisztolyt a vevő fejéhez.
Tehát konkrétan támogatod az átverést. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
qnadam
üzenetére
Alapjában véve ez az üzletrontás cucc olyan, hogy senki se üsse az orrát más dolgába. Ha valakit átvernek, mert valamit a valós ár 2-3*-osán adnak el neki, az nem az eladó bűne, hisz nem szorított pisztolyt a vevő fejéhez.
Az ár nélküli hirdetések meg egy másik kategória. Sokat irkálják, hogy ha nem látnak árat, be se néznek. Na mások meg fordítva vannak. Ha árat látnak, akkor nem néznek be. Rá se kérdez, hogy odaadom-e olcsóbban. Elkönyveli, hogy ennyi és kész. Ami azért gáz, mert a notórius alkudozók miatt mindig fölé kell kcisit lőni az árat, hogy legalább a posta beleférjen...
Úgyhogy én úgy vagyok vele, hogy akit tényleg komolyan érdekel, az akkor is kérdez, ha van ár, meg akkor is, ha nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Battlefield 6
- Call of Duty: Black Ops 7
- Home server / házi szerver építése
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- Kutya topik
- További aktív témák...
- Eladó új Asus Prime Z690-P D4 (3+1 db), AJÁNDÉK 256 GB M.2 SSD-vel és SSD hűtőbordával
- Fujitsu Lifebook E780 (i7 120 SSD, 8 GB HD)!
- Lenovo Thinkpad T440 (i5 4nd, 12 GB, 120 SSD, HD)
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T14 Ryzen 7 Pro-4750u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS Touch
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- iPhone 12 Pro Max emelt kapacitású 4530mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)