Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#8032) nyunyu válasza Ribi (#8030) üzenetére


nyunyu
félisten

Multkor egyik videki ugyfel panaszkodott, hogy kicsi a hely a gep korul, neki pont nem jo a monitor jobb oldalara szerelt magneskartyaolvaso, nem tudja lehuzni a kartyakat a gep melletti kavefozotol.

Sales kollega erre szemrebbenes nelkul beigerte, hogy atszereljuk a bal oldalra, mivel gyarilag a bal oldalon is ott van a 2 csavar helye, itt lecsavarozom, oda atrakom, 2 csavar, kesz.

Ja, orra elott szetszedem a monitort, mutatom neki, hogy a bal oldalon nincs attores a masfel centi vastag alu burkolaton az olvasonak, masreszt belul a tuloldalon levo csatlakozoig sem er el a madzag, de mar kombinal, hogy akkor oda furunk egy lyukat a burkolaton, belul takonypuskaval atrakjuk a TFT panel tuloldalara a csatit...
Aztan neztem, hogy meg ugy sem jo, mivel a kartyaolvaso hatlapja sem szimmetrikus, igy nem passzol fejjel lefele a gep bal oldalara, hiaba van jo helyen a 2 csavar.

Szoval nem olyan egyszeru azt kivitelezni, mi meg nem erunk ra ilyen hulyesegekkel bohockodni.

Addig rinyalt a fonoknel, mire rahagyta, hogy ha mar ennyire beigerte, akkor csinalja o, de erre embert nem ad.

Kovetkezo heten jott nagy mellennyel, hogy o milyen f@szagyerek, megcsinalta, most mar a gep bal oldalan van az olvaso.

Aztan amikor legkozelebb arra jart egy masik kollega, az majdnem elsirta magat, mivel a 300k-s zsiruj ipariPC oldala szanaszet fureszelve, meg takonypuskaval ossze-vissza van ragasztva. :W

"Haaat, igy sikerult."

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.