Hirdetés

2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#19551) Josi válasza lupus_l (#19548) üzenetére


Josi
aktív tag

Ugye azért ezt te sem gondolod komolyan?
Minimálbérért foglalkoztatott eladónak miért lenne érdeke
szabadidelyében a netet turni és infókat vadászni a munkahelye érdekében?
Arról nem is beszélve, hogy hetente jönnek új modellek mindenből.
Ki fogja tudni mindegyiknek az összes paraméterét?

Azt aláirom, hogy fő vonalakban illik tudnia az infókat a készülékről,
de nem kell mélységekbe menni.
(Mondjuk tudnia illik, hogy pl a telefonon Android 4.04 az oprendszer,
de ha nem tudja a kernelverziót az nem probléma :) )
Akik itt irogatunk a fórumon, szerintem többségének a hobbija is ez, ezért picit mélyebbre turunk
mint egy átlag eladó, de pl én sem fogom bemagolni a notik összes paraméterét. :)

''Ne ess pánikba, és mindig tudd, hol a törülköződ'' Ford Prefect után szabadon

(#19552) Jazzos válasza TESCO-Zsömle (#19550) üzenetére


Jazzos
tag

Nem, a vevő a NAV-hoz menjen tiltakozni, hogy a kedvenc papíroncuccotutaztató cégét bezárták. :(((

(#19553) Ygg válasza TESCO-Zsömle (#19550) üzenetére


Ygg
senior tag

Így igaz, sajnos az alulfizetett és képzetlen embertől, akit felvettek, mert legolcsóbb volt alkalmazni, ilyeneket ne várj.
Sajnos az a módja, magad utánajárj, utánakérdezz, és a boltban csak annyit mondj, hogy azt kérem.
Nagyon kevés a hozzáértő eladó.
Azt is hozzátenném, ezerféle új cucc jön ki.
Mindennel képben lenni, az összeset követni, tudni róluk minden nyűgöt...képtelenség.
Olyat meg, hogy van pár kiteszteld modelled, amiről Te tudod, hogy jók, és csak azt tartod...nem megy.
Mást keresnek, ez kell, az kell, ilyet hozz...

(#19554) Kicsirics77 válasza Ygg (#19553) üzenetére


Kicsirics77
veterán

ez mind szép és jó Én most mint vevőszemmel nézem a dolgot,sajnos a helyi vérpistike sem veszi a fáradságot,hogy utánna nézzen,hanem bemegy és rámutat,hogy neki pedig ez kell vagy ilyet rendelj,mert a játszótéren halotta,hogy ezen a pac man is elfut 4k-ba :DDD
sajnos utánna meg megy vissza sirní mint a fürdős kurv@
te meg nem tudsz mit csinálna,vagy meghallgatod vagy cseréled a cuccot neki...

[ Szerkesztve ]

.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--

(#19555) cbmfan


cbmfan
senior tag

bemagolni mindent, mindegyikről tudni minden létező infót? ugyan már, ez viccnek is rossz.

utoljára ilyet Pentium III korszakban csináltam, utána rájöttem, hogy abszolút nem éri meg. bőven elég tudni az aktuális árukészletet. pl. vérpistikét miért érdekelné, hogy polcon lévő 7770 kártyán lévő ramot ki gyártotta, és milyen időzítésű?

tipikus okoska. ő mindent tud, és ha valamit nem tud a boltos, akkor már meg is van a napi sikerélménye.

[ Szerkesztve ]

Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo

(#19556) TESCO-Zsömle válasza Jazzos (#19552) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

A vevő a NAV-val nem tud mit kezdeni, viszont azt össze tudja rugdosni, aki felnyomta a boltot. :B

Mert ugye magyaráznom se kell, hogy ha a mai világban választani kell az "áfazsebbe" és a 2 év garancia közt, akkor melyiket választja az emberek zöme...

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#19557) SityiSXT válasza lupus_l (#19548) üzenetére


SityiSXT
őstag

Egy apró történet ehhez kapcsolódóan:
A régi telefonom már haldoklott, így ideje volt új után néznem. Az egyik előfizetési konstrukcióban mintegy tucatnyi telefon közül választhattam, így utánaolvasgattam, melyiket érné meg kérni.
Bementem a fejlett nyugati ország fővárosában található (az egyik piacvezető) mobilszolgáltató üzletébe, ahol elémlibben az eladó. Szép plecsni hirdette boltozatos mellkasán, hogy ő nem ám halandó eladó, ő beza' nagytudományú ám! Én előadtam, hogy ilyen előfizetéssel olyan telefont kérnék, de izibe'. Ő bociszemeket meresztett rám, hogy olyan telefonjuk nincs is, nem is hallott róla (megj.: pár hónapja jött ki, nem csúcsmodell). Bociszemek részemről viszonozva: de hát én a szolgáltató oldalán láttam ezt, és azért ez, mert a proci ilyen, a háttértár akkora, és még jégkrémszendvicses is. Na jó, ő tudna ajánlani mást. Mondogatta az alternatívákat, én meg sorra kötöttem bele: ennek lassabb a procija, az nem jégkrémszendvicses, amannak meg jóval kisebb a háttértára, emez meg más platform és a már megvásárolt kevéske appomat azért nem dobnám el. Mindketten már kínosan éreztük magunkat, mert szimpla vevőként láthatóan többet értek hozzá, mint ő, pedig nem vagyok telefonbuzi. Végül megkért, hogy mutassam meg a szolgáltató honlapján, hol találtam én ezt, meg annak a telefonnak a specifikációját - valamint javasolta, hogy akkor inkább online rendeljem meg. Előadtam neki, hogy én abban a reményben léptem be az üzletbe, hogy új telefonnal távozom, de hát ha ez a helyzet...
Ennyit a Nagy Nyugati Szakértelemről.

[ Szerkesztve ]

(#19558) Jazzos válasza TESCO-Zsömle (#19556) üzenetére


Jazzos
tag

Akkor hajrá, rugdossátok egymást. Aztán lehet menni panaszkodni, hogy miért tart itt az ország. :D

(#19559) stol válasza shteer (#19549) üzenetére


stol
addikt

Igen. Valóban. Rábeszélőképesség és kinézetre.

@TESCO-Zsömle Mármint, az illegális fusizó boltra gondolsz? Mi a garancia, hogy a szürke/lopott import terméket gyári garjegy nélkül garizni tudják? Már akkor megkárosították a vevőt, amikor a gyártói garit nem adták tovább.
A fusi boltos meg örüljön, hogy a többi, tisztességes boltos nem verte laposra, hogy tisztességtelen eszközökkel lopta meg őket.

"A vevő a NAV-val nem tud mit kezdeni, viszont azt össze tudja rugdosni, aki felnyomta a boltot."

Tehát, az dögöljön meg "nyugodtan", aki legálisan szeretne boldogulni? És a fusizókat védeni? Ez szerinted helyes?

Köszönöm, megtudtam, amit akartam. Szeretem ezt az országot. :W

(#19560) TESCO-Zsömle válasza Jazzos (#19558) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Én nem rugdosok senkit, csak elmondtam, amit az utcán látok. Ennyi. Szegénység van. 10k-ért a kést megforgatják a hátadban BP közepén... Engem 2év alatt 3* akartak megkéselni. Először azért, mert a 3210-esemet vmi értékesebb telefonnak látták, másodszor azért, mert zöld pulóverem volt, harmadszor meg azért, mert bőr van a nyakamon. És ez nem most volt, hanem 5-6 éve.

stol: Nem állítom, hogy ez így jó. Azt állítom, hogy ez így van. Az emberek ott vásárolnak, ahol a legolcsóbb és még ott is alkudnának belőle. Én szívesen vásárolnék nagy értékben hazai boltból legálisan, még borravalót is hagynák, ha valaki fogná a havi béremet és kifizetés előtt felszorozná legalább 4-gyel...

Szeretem ezt az országot.

Én meg szeretni fogom...

...mikor már nem leszek itt...

Itt tartunk most. Aki teheti dobbant, aki nem, az vágyakozik a dobbantás után. Aki meg maradni akar, az mocskos rásszistá.

[ Szerkesztve ]

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#19561) lupus_l válasza SityiSXT (#19557) üzenetére


lupus_l
aktív tag

Nem is a maximális információ tudást igénylem, hanem az alap információkat. Azt én is megtudom mondani, hogyan néz ki az adott laptop (szín, anyag), de ha az eladó is csak ezt tudja van... nem szégyen a Google vagy a gyártó weboldalának használata az ügyfél előtt... :DDD

SitysSXT: a fejlett nyugati országokban nem a mobilszolgáltató üzleteibe kell menni. Ez kb. olyan, mint itthon a Mediamarktba mennél pc-alkaltrészt (vagy komlett pc-t) venni és segítséget kérnél az eladótól.

Az én történetem pár éve egy HTC Desire készülékkel: Szegeden bemegyek egy mobilüzletbe (még 5-6 éve hozzáértő alkalmazottakkal). A pult mögött a főnök, mondom neki, a vissza gomb nem működik, szervizelni szeretném. Kezébe se veszi, mondja: biztos beázott, 15.000 HUF lesz, kb. 1 hét a javítása.
Számla nélkül természetesen... Mondom oké, ajánljon valami jobb készüléket. Válasz: HTC Wildfire (szerinte az jobb, mert az újabb). Nem hagytam ott a készüléket, máshol is hasonló ajánlatot kaptam (csak tényleg jobb telefonokkal). Sehol nem vették kézbe a telefont.
A lényeg, hogy külföldi utam 2 hét múlva volt esedékes, gondoltam megér egy próbát: bementem egy rendes mobiltelefonos üzletbe (szolgáltatások: szervizelés + függetlenítés + eladás). Mondom és mutatom a problémát...
1 órára otthagytam a készüléket és 10 fontért megjavították (eladó szerint tisztítani kellett a billentyűzetet és nem ázott be a telefon). Ez egy lengyel cég volt frissen áttelepülve...

A lényeg: itthon a rendes több, mint évtizedes pc-boltokban ért pozitív tapasztalat. Naivan gondoltam, ugyan ez van más üzletekben is (notebook, mobiltelefon). Tévedtem.

TESCO-Zsömle: Majdnem mindenki minimál bérért dolgozik (már akinek van munkája).. eltűnnek a normális, hozzáértő emberek. Teljesen igazad van. Szeretem ezt az országot. :(

[ Szerkesztve ]

(#19562) SityiSXT válasza lupus_l (#19561) üzenetére


SityiSXT
őstag

Akkor nevezzuk neven a gyereket: Londonban tortent a dolog, az egyik O2 szakuzletben, ahol nagyon nyomjak az O2 Guru minositest - legalabbis az egyszeri ugyfel fele azt kommunikaljak, hogy amelyik alkalmazottan O2 Guru nevtabla van, az sokat tud. Na persze... Sokat en sem vartam el, de amikor mondtam neki, hogy nekem Android telefon kene ICS-sel legalabb olcsoert, kapasbol Gingerbread meg BlackBerry telefonokat kezdett ajalnani. Azert ha nem is tudja az osszes telefon specifikaciojat fejbol - nem is varom el, plane a kinalat puszta mennyisege alapjan sem -, de legalabb abban kepben lehetett volna, hogy kb. mit ajanljon. Plane annak tukreben, hogy az elofizetesi konstrukciorol se hallott meg soha (PAYG - Pay Monthly valtas).
A sarki paki zugmobilos meg jo javitani, de telot en ott biztos nem vennek - mar csak a gari miatt sem. Pont egy ilyennel vettem akkut a doglodo telefonomhoz, ami nem birta 2 honapig sem normalisan (pedig elvileg eredeti Samsung akksi volt) - aztan amikor vittem volna vissza, a bolt szoren-szalan eltunt. Es nem egy lyukba beallo egyahmedes bolt volt, hanem ket-harom pakival a pult mogott.

[ Szerkesztve ]

(#19563) oriic válasza SityiSXT (#19562) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

"Android telefon kene ICS-sel legalabb olcsoert, kapasbol Gingerbread meg BlackBerry telefonokat kezdett ajalnani"

Nem biztos hogy zakkant az eladó, lehet hogy rajtuk maradt pár példány, és azokat próbálják meg rásózni az emberekre. Most pechük volt, mert olyan ment be aki értett hozzá. :DDD

Live-Die-Respawn

(#19564) macilaci78 válasza TESCO-Zsömle (#19550) üzenetére


macilaci78
nagyúr

Vagy latolgassa a majdani sírás-rívás esélyeit egy esetleg garanciális ügynemintézés alkalmával.

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

(#19565) TESCO-Zsömle válasza macilaci78 (#19564) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Nekem ne mond. Én azért vettem 45-ért tápot, mert 7 év gar van rá.

Viszont tegye szívére a kezét minden boltos és számolja össze, hogy havi szinten hány érdeklődő akar "okosba" vásárolni, vagy hányan akarnak "filléres" tételek után áfát visszaigényelni...

[ Szerkesztve ]

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#19566) SityiSXT válasza oriic (#19563) üzenetére


SityiSXT
őstag

Nem vennek erre merget. Azzal kezdtem a beszelgetesunket, hogy a regi Androidos telefonom rosszalkodik, koranal fogva nem hiszem, hogy erdemes volna javitani, ergo szeretnek egy uj, Android alapu telot, legalabb ICS-sel. Elegge konkret voltam. Meg abban a naiv hitben voltam, hogy ha elmondom, hogy mar egy platformon jelen vagyok, nem biztos, hogy szeretnek valtani, mert konnyen lehet, hogy nem akarom a mar megvasarolt appjaimat elveszteni, barmekkora osszegrol is legyen szo (plusz itt ugye van azert Google Books, Music, Movies is, szoval nem csak az appokrol van szo, es egy mobilboltban dolgozo embernek talan ennyit azert illene tudnia). Annyit meg dolgoztam a kereskedelemben, hogy tudjam: ha a vevonek hatarozott elkepzelese van valamirol, plane, ha egyertelmuen adja elo, nem kezdek el suketelni masrol, hanem probalok minel jobban megfelelni az igenyeinek. Es igazabol engem az zavart, hogy van pofaja a telefontarsasagnak egy ilyen lathatoan inkompetens embert technikai szaktanacsadonak cimezni. En nem ertek az okostelefonokhoz, igy elvartam volna legalabb egy minimalis tajekozottsagot tole, mint eladotol - ehelyett meg en mondtam neki, hogy az adott konstrukcioban szereplo negy droid telefon kozul miert epp a Miro kene nekem. Meg micsoda boszmeseg az, hogy en benyogom neki, hogy a Move to Monthly elofizetest neztem ki, erre meg nekem kellett megmutatni az o gepen, merre is talalja azt...
Szeretnem azt hinni, hogy csak en fogtam ki egy ennyire ketbalkezes eladot...

(#19567) oriic válasza SityiSXT (#19566) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Akkor viszont tényleg az eladó a fura szerzet. De akkor ilyet miért vesznek fel? Óh várj, lehet hogy valakinek a haverjának a testvére volt, akit bekönyörögte magát az üzletbe.

Hasonló mondjuk velem is történt, csak pc-s boltban. Mondom a srácnak hogy mi kell,az meg néz rám hogy az micsoda? Mondom ez és ez. Erre odahívja másik boltost hogy valami idióta hülyeséget kér, néznek rám ketten mint borjú az új kapura, én meg mutatok a falra hogy igen azt kérném ami ott lóg... -.-"

Live-Die-Respawn

(#19568) madgie válasza oriic (#19567) üzenetére


madgie
titán

Tavalyelőtt volt asszem, hogy a közeli két bolt egyikében sem tudták, mi az a DisplayPort kábel.

(#19569) oriic válasza madgie (#19568) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

LOL, most ha azt mondom DisplayPort kábelről volt szó az esetembe elhiszitek? :DDD

Live-Die-Respawn

(#19570) madgie válasza oriic (#19569) üzenetére


madgie
titán

:DDD :DDD :DDD

(#19571) oriic válasza madgie (#19570) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Gondoltam. :DDD

Live-Die-Respawn

(#19572) Hequila


Hequila
őstag

Egységnyi sugarú be:

- Jó napot, tápot szeretnék!
- Hello, ez és ez van ennyiért.
- Őőőő... hát ez jó lesz! De lehet ezt fejleszteni?
- ... nem lehet fejleszteni.

''Nem kell hajó, nem kell repülőgép, | Van mit ennem, van hol aludnom még!'' Tankcsapda

(#19573) 5teve válasza Hequila (#19572) üzenetére


5teve
senior tag

már hogyne lehetne... cserével. :)

tel: 7o-373-oo29 *** NO SMS!!! *** brit tudósok szerint 10 fogorvosból 8 az 2.

(#19574) tserrof77 válasza Hequila (#19572) üzenetére


tserrof77
senior tag

Miért nem adtál neki modulárist? ;]

Tegnapi sztori. Srác be. Kissé bátortalanul kérdezi, hogy displayport/dvi átalakítót tudnék-e esetleg HOZNI. Nem ám, hogy van-e, azt nem is remélte. Erre az egyik kis rekeszből elérakok egy kábelt. Srác bociszemekkel néz: Bazki, ez mégjobb. A másikba azt se tudták mit akarok kérni. Rendelésre meg hetekhónapokéveket mondtak. Igaz, 2900Ft-ot csengetett ki a kábelért, de boldogan távozott.

Múltkor ellenben majdnem megszívattak, mert OTG kábelt kerestek, ott én pislogtam boci szemekkel, majd amikor kinyögte a srác, hogy tablethezkőhogypendrájvotdugjonrá, akkor esett le, hogy tulajdonképp a polcon levő mikroUSB/USB kábeleket kereste :DD

Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)

(#19575) maláj válasza Hequila (#19572) üzenetére


maláj
őstag

rakhat még rá 12cm-es ventit felülre + 8 cm-eseket az oldalaira :DDD

szerk: ha még nem volt akkor be is harisnyázhatja ;]

[ Szerkesztve ]

(#19576) Balinov válasza tserrof77 (#19574) üzenetére


Balinov
félisten

tserrof77: az igazsaghoz hozzatartozik,hogy annak mini/micro USB OTG kabel a becsuletes neve :DDD

6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

(#19577) Ygg válasza Balinov (#19576) üzenetére


Ygg
senior tag

Így igaz, jól kérte, az OTG kábel néven ismert tabletes körökben.
USB On-The-Go
Bővebben:
[link]

(#19578) Alg válasza madgie (#19568) üzenetére


Alg
veterán

Régebben egy közepes vidéki város egyetlen "Számtekbolt"-jában kértem a szakitól DVI-VGA átalakítót... hát elég hülye képet vágott, csak lesett rám pár másodpercig, aztán kivágta magát azzal hogy olyanja nincs :DDD

Mondjuk ott azóta is mennek a hirdetések: GAMER PC monitorral, 512Mb-os VGA-val 30.000
Igen, Prescott (esetleg Celeron), valami régi 6-os széria körüli Nvidia cucc (csakis AGP), jóféle 80as Maxtor Diamondmax, 15-ös golyó-CRT... :W és évtizedek óta működik, nem tudom hogy él meg belőle... (ha valami modernebbet kérek, az a webshopos áraknak kb. másfélszerese kapásból) - ellenben volt nála egy kiégett Lanboy alaplap, mikor látta hogy nézegetem simán lesz@rozta, hogy nem csoda hogy tönkrement, nem érnek ezek semmit.

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#19579) tserrof77 válasza Ygg (#19577) üzenetére


tserrof77
senior tag

Oké, de amikor nagykerből rendeltem, én mikroUSB/USB átalakítóként vettem. Ja, meg ugye van belőle miniUSB/USB is :DD Hogy az ember élete ne legyen nyugodt.

Na, péntekre egy agyzsibbasztó... Néni be, pendrájver kéne neki. De valami kicsi... 4GB-os Adata 1700Ft. Az drága, meg nem tetszik, meg akkora nem kell neki. De hát, ugye, kisebb nincs... :F :U Közben észrevette, hogy vanank figurás pendrájvok is. Hoztam nyusziformást is, készülve a húsvétra is. Nő meglátja... De ééédeeesssssss. Mennyi? 8GB-os, 4900Ft... KÉREM!

:Y :Y :W :W Eskü, elmegyek haza...

Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)

(#19580) Balinov válasza tserrof77 (#19579) üzenetére


Balinov
félisten

Nyusziformas? +1! :C

6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

(#19581) TESCO-Zsömle válasza tserrof77 (#19579) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Na csak várd meg mi lesz, mikor rájön, hogy nem adja ki a nyúlpaprikást... ;]

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#19582) tserrof77 válasza Balinov (#19580) üzenetére


tserrof77
senior tag

:K :R ilyen csak nyócas.

Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)

(#19583) Balinov válasza tserrof77 (#19582) üzenetére


Balinov
félisten

instant get!

6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

(#19584) tserrof77 válasza Balinov (#19583) üzenetére


tserrof77
senior tag

:C :R

Éss... mivel 5 óra:

Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)

(#19585) oriic válasza Hequila (#19572) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Gonosz vagy, igenis lehet fejleszteni.Ha szétszedi tehet bele színes ventit. :) Meg ledeset. :DDD

Live-Die-Respawn

(#19586) axioma válasza tserrof77 (#19579) üzenetére


axioma
veterán

Haaat... azert nem fog orulni, ha rajon, hogy nem OTG-t adtal neki, nem mindegy a bill. rakotesekor, hogy ki a master ki a slave, ami azon mulik hogy osszekotik-e az 5-6 (talan) szalakat. Csatlakozok fizikailag ugyanazok, de mukodesileg nem. Bill-hez OTG kell, a micro a fonok, az anya usb vagy mini usb a rakotott eszkoz.
Persze lehet, csak hogy legyen egy csavar a tortenetben, hgoy a nagykerbol nem OTG-nek jott, de valojaban OTG :U Legalabbis ha nem mostanaban volt, es nem ment reklamalni. Meg ugy altalaban, usb anyas micro kabel mire masra lenne jo.
Bocsi, nem vagyok szamtech boltos, csak ezt veletlenul tudom mert ebay-en raakadtam egy olyanra, hogy usb eloszto amirol log plusz egy microusb vegzodes telefont tolteni, amit visszafele gondoltam micro OTG elosztosnak hasznalni, ezert olvastam utana, hogy ez igy nem megy. De itt is latszik, hogy nem is lehetne, mert honnan derulne ki, gep - hub - telo, hogy pl. egy kozepre bedugott bill kihez tartozna...

(#19587) poffsoft válasza axioma (#19586) üzenetére


poffsoft
addikt

:K
az OTG az OTG, és úgy hívja, aki tudja, miről beszél...

lehet, mégsem minden lúzererror...

[ Szerkesztve ]

[ Szerkesztve ]

(#19588) tserrof77


tserrof77
senior tag

Az, hogy a ngyker minek adta, már lényegtelen, mert a kábelt kipróbáltuk tablettal is, kezelt pendrive-ot, mindent. OTG, az a lényeg :K User elégedett volt. Most adtam el megint egyet. Csávó kapott két frászt, amikor közöltem vele az árát. A plázába valamelyik mobilos 3490Ft-ért akarta rátukmálni :U

Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)

(#19589) Pötyi válasza tserrof77 (#19582) üzenetére


Pötyi
őstag

Nézegettem már korábban ezeket a kisállatokat utánzó pendrájvokat, főleg Szilveszter tetszett. Csak én attol fosok, hogy a lánc a kupakba van befűzve, szóval simán el tudod belőle hagyni az adathordozót. De legalább az értékes kupakja megmarad.

:D

QNX is cool!

(#19590) szumo válasza Pötyi (#19589) üzenetére


szumo
senior tag

Most ebédeltem meg a szombaton főzött nyúlpaprikás utolsó adagját.
Nem volt benne lánc szerencsére :DD

Minden apró probléma kis türelemmel, megoldhatatlan gonddá fejleszthető!

(#19591) cbmfan válasza szumo (#19590) üzenetére


cbmfan
senior tag

szombatit kedden? harmadik napon én már kukázom a maradékot.

Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo

(#19592) Kicsirics77 válasza cbmfan (#19591) üzenetére


Kicsirics77
veterán

nincs itt válság kéremszépen :DDD

.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--

(#19593) ati012 válasza cbmfan (#19591) üzenetére


ati012
senior tag

Pedig jó az attól még.
Össze érnek jobba az ízek, és még finomabb.

(#19594) Josi válasza cbmfan (#19591) üzenetére


Josi
aktív tag

A francba. :(
Akkor dobhatom ki a füstölt sonkát. :D

''Ne ess pánikba, és mindig tudd, hol a törülköződ'' Ford Prefect után szabadon

(#19595) cbmfan válasza Josi (#19594) üzenetére


cbmfan
senior tag

én a főtt kajákra gondoltam, főleg tejes kaják gyorsan romlanak.

Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo

(#19596) stol válasza cbmfan (#19595) üzenetére


stol
addikt

Miért? Mekiben is hónapos húst pirítanak neked át sokszor és legjobb étvággyal falatozod el. :Y

(#19597) cbmfan válasza stol (#19596) üzenetére


cbmfan
senior tag

és te ezt a marhaságot (:D) el is hiszed?

[ Szerkesztve ]

Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo

(#19598) Jazzos válasza cbmfan (#19597) üzenetére


Jazzos
tag

És azt tudtátok, hogy a mekiben döglött állat húsát teszik a hamburgerekbe? :Y

(#19599) bobsys válasza Jazzos (#19598) üzenetére


bobsys
addikt

:DDD

Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel

(#19600) bullseye válasza Jazzos (#19598) üzenetére


bullseye
addikt

A lemészárolt zöldségekről nem is szólva...

'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.