Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtmod
senior tag
én azért átgondolnám, hogy mit csináltam , telepítettem, akkoriban, amikor ez kezdődött... esetleg még , start>>futtatás: sfc /scannow , hátha rendszer fájl sérült, stb..
-
capafog23
őstag
Elég erőszakos módszer de ettől elmúlik a gond:
1.Telepítsd fel az easycleaner programot amit e kereső segítségével megtalálhatsz.
2.Majd kiválasztod a futtatást és onnan kitörlöd ezt a programot. -
Lateof
tag

-
Lateof
tag
Minden win indításkor kiírja nekem, hogy a system settings protector hibát észlelt és ezért leáll. Nem tudja valaki, hogy mi lehet ez? Spybot és avast lefutott, semmit nem találtak, szal nem vírus elvileg. Frissített keresők amúgy.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Autós kamera eladó
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest